- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirszin
senior tag
válasz
oxide83 #4345 üzenetére
A FB. Massenger-ből a 72-es verziót használom, az nem fogyaszt szinte semmit, és nem rak ki semmi fölösleges dolgot a listára, csak a korábbi partnereid látod időrendben.
Apk-ként meg lehet találni a neten.
Próbáld ki és ne engedd lefrissülni!Ja, úgy lehet csak feltenni, ha előtte eltávolítod a frissebbet.
-
winbox
senior tag
válasz
oxide83 #4345 üzenetére
89-es verzio tökéletesen megy billentyű vagy akarmilyen lagg, akksizabalas nelkul, apkmirrorrol letudod szedni.Story sincs benne, tovabb nem frissítem, mar vagy egy honapja ezt használom stabilan. En haverokkal whatsappozok, merfoldekkel jobb mindenben, de sajna facebookhoz ezt a hanyadekot kell hasznalni, de legalabb ezzel a verzioval nincs gond. A messenger lite az tul fapad nekem, nem hasznalom
-
tirszin
senior tag
válasz
oxide83 #3730 üzenetére
Én Nova launchert tettem fel, annál el is lehet távolítani azt a Google keresősávot.
Plusz jól jött még a 6P-nél, hogy az értesítési sávot le lehet nyitni nem csak a tetejéről húzva. Mert sokszor 2x is meg kell ezt tenni (pl. WiFi ki/be kapcs.) és nincs közel a kijelző teteje. -
Geeky
csendes tag
válasz
oxide83 #3683 üzenetére
Szia!
1, Minden nagyobb teljesítményű cpu melegszik. Ez még közel se annyira mint más 810-es vagy hasonló kategóriás készülékek.
pl a OnePlus Two néha kézben tarthatatlan.2, A Sony füles valószínűleg úgy van kialakítva, hogy a Sony-s equ-val működjön jól együtt. Nekem egy JBL fülesem van hozzá és tökéletesen szól. Ha többet akarsz kihozni belőle akkor Viper4android
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest