- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulb
senior tag
N4 N5 es 6P siman atszoktam! Ez a meret pedig szukseges...imadom ezt a kijelzo meretet de tenyleg! Ne habozz megrendelni, majd picit at kell szokni, higy hova rakod meg ilyenek de siman megszokod. Nekem csak egy bajom van vele..tok nelkul ugy siklik ki a kezedbol mint a csuda..szoval nagyon kell vigyazni vagy tokba kell hordani.
-
Draken
őstag
Szia!
Én N5-ről váltottam, tegnap jött alu színben. Élesben még nem használtam (várom az üveget és a tokot rá, sim-et is kellene cserélni). A korábbi rémhíreket alapul véve, én is féltem a telefont a teljesen reális élethelyzetekben: hirtelen leülés, cipő felvételnél zsebben is gázos a szitu, véleményem szerint nagyon oda kell figyelni olyanokra, amikre eddig nem kellett. Ezzel mindenképp számolj. Egyelőre én is próbálgatom itthon. Megvan az esélye hogy visszaküldöm, pont a fentebb írtak miatt. Viszont hasonló tudású telefont ( és teljes szabadság, ami nem sokáig van) nem találtam. Ezt leszámítva jó alternatíva lehet (ha nem jönnék ki jól a mérettel) a honor 8 is. Sokan mondogatják az OP3-at, de a hideg ráz attól az ocsmány alsó gombtól. A pixelek meg irreálisan drágák.mindenki más: mik a tapasztalatok az elülső zsebben hordásról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest