- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
-
Mobilarena
Google Nexus 6P Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
ShadowX #5016 üzenetére
Ez eleg elkeseritoen hangzik. Meg csak nem is jatszottam/fenykepeztem vele hanem leginkabb neteztem....ha tenyleg ennyire elkeseritoen rossz az akkuido akkor en valtani fogok mert gyakorlatilag van egy szuper reszponziv telo a zsebemben amit nem merek hasznalni mert nem birja ki a nap vegeig, de legalabb a typeC toltocsatlakozo is gyakorlatilag olyan ritka mint a feher hollo.
Ez meg a nexus 5-om doze elotti hasznalati idejet is alulmulja, raadasul egy darab wakelockom sincs h ra tudnam fogni :S -
tirszin
senior tag
válasz
ShadowX #4955 üzenetére
Az átlagfelhasználóknak lehet, hogy meg kellene tanulniuk türelmesnek és tudatosnak lenniük jelen helyzetben.
Ez persze nem fog menni, így a fejlesztőknek nem ártana, ha többet várnának/teszteltetnének egy frissítés kiadása előtt és akkor lehet, hogy nem lenne sokak által lehúzva az Amdroid rendszer au iOS-hez képest.Amúgy nekem sem a gyári ROM hozza a 4...5 óra SOT-ot, illetve főleg nem a gyári kernel a "csodás" TOUCHBOOST megoldásával.
-
tirszin
senior tag
válasz
ShadowX #4947 üzenetére
Azért nem ennyire borzasztó a helyzet. A 7.1 sokat javult a 7.0-hoz képest, de tény, hogy a 6-os Android nekem is szimpatikusabb (eddig).
A legújabb 7.1 frissítést, ez esetben pedig nem kell feltenni!
Összességében annyira azért nem rossz a 7.1, hogy visszatérjek a 6-ra.Az Android OS valószínűleg tényleg azért lett a legnagyobb fogyasztó, mert az asszisztenskedésnek ez az ára. Igaz, hogy nem kértük, de az újdonság varázsával el kell fogadni ezt is.
Viszont, ha így is hozza a 4...5 óra SOT-ot, 1...2 nap működéssel, engem annyira nem zavar. -
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
ShadowX #4931 üzenetére
Nekem belefagyott a hívásfogadásba. Felhúztam a zöld kagyló ikont hogy felvegyem, aztán csak kék háttér és se kép se hang mindaddig amíg le nem tette a hívó. Még a menü se jött elő hogy ki tudjak lépni. Se fentről se lentről történő húzásra. Ez az update nem a legjobbak között van
-
hjanos1
senior tag
válasz
ShadowX #4839 üzenetére
Igen, szánalmas ez a szenvedés. Kihozták most is (vagyis pont hogy nem) a 7.1.2-t, ami egy bugfix release. Erre késik a beta a 6P-re. Ezen felül több hónap mulvára igérik a végleges verziót, amikor nulla változás van kb. a kettő között. Én a magam részéről átmentem OnePlus 3T-re, sebességben össze nem hasonlítható a kettő, 810/821 különbsége mellett egyébként azért is, mert a Google a 200k-s Nexus 6P-ből kispórolta az UFS tárhelyet.
-
-
-
SkyS1gn
félisten
-
tirszin
senior tag
válasz
ShadowX #4421 üzenetére
Köszi az infót, hasznos lehet!
Az a gond, hogy a Nova sok hasznos funkcióját nehéz elengedni.
Majd talán javít a problémán egy másik verziója, ha tényleg ez okoztam.Nálam az javított sokat (a Nova maradt), hogy utolsó 7.1.1 próbának feltettem a Dirty Unicorns-t, aminek a kernelében visszavettem a max. órajeleket eggyel, és az érintésre csak 2 magot engedek bekapcsolni, olyan órajellel, hogy még éppen ne röcögjön a scroll.
Így a 3-4 órás SOT-jaimból most (még) lett egy 5 óra feletti 14%-os akkunál. -
tirszin
senior tag
válasz
ShadowX #4312 üzenetére
Két hete használom a 7.1.1-et, de azt kell mondjam, az Android 6 átlagos fogyasztása sokkal jobb volt.
Itt 2 nap használat mellett 4 óra SOT fölé még nem tudtam menni. Hiába az alacsony stby. fogyasztása, ha megy a képernyő nagyon merül. A 6-os rendszerrel 5 óra fölötti SOT-ok jöttek, tehát + 20%!Asszem keresek valami kiforrott 6.01 custom ROM-ot és azt fogom véglegesíteni, ezen a telefonon sem jött be a legfrissebb dolgok használata.
-
tirszin
senior tag
válasz
ShadowX #4256 üzenetére
Majdnem 2 hétig használtam a DP2-t, inkább még javult a végére.
Amit éreztem a 7.0-hoz képest, ha standby-ban nagyon keveset fogyaszt, mindezt úgy, hogy fél perc késésen belül megjönnek az értesítések. (7.0-n volt, hogy 10 percig sem jelezte az üzenetet)
Ha megy a kijelző, akkor viszont többet fogyaszt, mint az elődje, így nem jönnek ki nagy SOT-ok. -
tirszin
senior tag
válasz
ShadowX #4252 üzenetére
Lehet, hogy egy másik telefon vagy akár OS más értékeket mutatna, de az se fog 4-5 óra SOT-nál többet tudni, ha mellette pl. 48 órát megy a telefon.
Én 1 napja tettem fel a végleges 7.1.1-et, a 7.1.1 DP2-re, úgy hogy a Data partíciót nem töröltem, mert nincs időm újra belakni az egészet. Szerencsére csak 3 rendszer app-ot kellett újra tennem, a többi ok, a rendszerbeállítások is megmaradtak.
Úgy tűnik, ez is jól működik, de pár nap múlva tudok összehasonlítást tenni.
-
aizen92
addikt
válasz
ShadowX #4252 üzenetére
+1. Totál kiábrándulás az akksi idő. Tudom h power user vagyok, de hogy 1.5 óra SoT és 27% az eléggé meeeh kategória. (Folyamatosan ez van 2-2.5óra sot max.)
+ a random lefagyás és poweroff 40%nál. Aztán bekapcsol 1-2 után 25%-kal. Még mázli h nem fontos megbeszélés/meló közben csinálta.
iPhonenal az a bajom, hogy nem biztos ki tudna úgy szolgálni ahogy én használom ezt a droidot.
De erőteljesen filozok egy 7+on.
Pixelen kétlem, hogy + fél órán át többet bír...Amúgy kéne valami fasza USB c dokkoló, ami fast chargeot tud, approveolva van a google mérnök csávó által, és akkor az irodában és otthon töltön van folyamatosan.
-
tirszin
senior tag
válasz
ShadowX #4199 üzenetére
Milyen korrektek, délelőtt még nem, de most este már tényleg ott figyel a 7.1.1 final.
Tegnap feltettem próbából a Cortex - 2.10 [7.1.1 NPF26F-DP2] ROM-ot,
semmi extra, teljesen gyári minden, sajna hiányoznak belőle a Pure Nexusban megszokott értesítési és navigációs sáv beállítások.
Ezzel eddig a kijelző a legnagyobb fogyasztóm, de nagyon fapados ROM.Elképzelhető, hogy a CM 14.1 lesz a jó megoldás erre a 6P-re, vagy meg kell várni amíg ebből a 7.1.1-ből megszületnek az extrásabb Custom ROM-ok.
-
-
-
tirszin
senior tag
válasz
ShadowX #3946 üzenetére
Lehet, hogy azért jelzi így, mert az app használatok egy jelentős részét ezek rovására írja a 7-es Android, nem pedig az app-hoz, mint korábban.
Azért gondolom ezt, mert most váltottam stock 6-ról, pure nexus 7-re, és nekem is második/harmadik helyre került az android os/android rendszer, amit eddig nem is nagyon láttam olyan hátul volt.
Mindezek ellenére a kijelzőidő kb. fél órával növekedett, és eddig éjszaka is picit kevésbé merül.
(Legutóbb a 2 nap használat úgy volt meg 5 óra kijelzőidővel, hogy maradt még 21% az akkuban.) -
w333
félisten
válasz
ShadowX #3380 üzenetére
Maximálisan egyet kell hogy értsek ... ez pontosan így van !
S800 is még mindenre elég de tényleg ... sőt mondok jobbat van itthon pl. S4 (Snapi 800) Mi4 (S801) és Moto G (S400) és simán megállják a helyüket !
Oké a kis Moto G (Google Play Edition) most már azért érezni lehet rajta hogy kevés a hardver, de még mindíg elég jól fút rajta a stock 5.1 rendszer !
-
listi
tag
válasz
ShadowX #3354 üzenetére
kissé off, vagy mégsem? i'm feeling lucky
-
mcsabi84
senior tag
válasz
ShadowX #3329 üzenetére
A galaxy nexus után volt olyan teló ami rendesen megkapta a frissítést? Emlékszem az n4-nél is voltak csúszások amikor az n5 megjelent. Aztán kiszálltam egy időre, mert az n6 nem jött be.
Ami a launchert és a többi dolgot illeti, úgyse terveztem sokáig maradni a pure androidon, a főzött romokban meg úgyis lesz (több más funkcióval) -
dud998
őstag
válasz
ShadowX #3329 üzenetére
+1
Ez egy kicsit kezd nem tetszeni. Idáig ha kijött az új telefon az új verzióval, akkor már aznap este fent volt
az IMG és lehetett feltenni. A másik, hogy mi az hogy Pixel Exkluzív? Idáig nem volt ilyen sem.
Azért nem fogok egy fél éves telefont lecserélni, mert a másik tud ezt + azt. Ez nem fair.
De idáig ilyen sem volt.
Az új Launcher is Pixel Exkluzív? Hát ha igen, akkor dugják oda ahova gondolom...
Ha egy ilyen egyszerű dologgal ezt csinálják, mi lesz még itt?
Az emberek nem azért vesznek Nexust, hogy így járjanak.
Persze ettől még nagy örömmel és megelégedéssel használom a 6P-met, de a Google kezd kiábrándító lenni.
Ezek szerint nem harácsoltak még elég pénzt össze. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest