Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz
madexx #27714 üzenetére
Nalam volt egy hiba flashelesnel, manualisan kellett a telot rebootolni, de elindult a rendszer. Viszont raflasheltem utana meg1x, es itt mar nem jelzett semmilyen hibat. Probald meg esetleg te is raflashelni meg1x.
Kozben sikerult rootolni, TWRP is felment es a 67-es franco (utobbit mondjuk lehet, nem kellett volna, de meglatjuk..), lassan belakom a telefont
BDave: Jaja, ez van. Esetleg probaljuk meg minel tobben jelezni guglinak.
DeathAdder: Aham, baromi jo feature
Es erdekesseg, hogy a Chrome tabokat is berakja oda, ez preview-ban nem igy volt.
...Apropo preview! A vegleges rendszer olyan baromi gyors, hogy bekonnyeztem oromomben. Ez nem igy volt a preview-n
-
horvathkrisz
addikt
válasz
madexx #14486 üzenetére
Nem agyaljuk tul. Akkor neked is elmondom, ugy latszik paran nem ertettek meg, amit mondani akartam. A lenyeg: ha valamit kicsit jobba, kicsit tokeletesebbe lehet(ne) tenni, akkor miert ne?
Mellesleg nem en rakok a nexusra 2 naponta foliat meg vedouveget, nem en veszek 8 fele vedotokot hozza hetente. En csak felvetettem egy elmeletet, amivel elofordulhat hogy picivel jobb lenne az akksinak.Szoval ne nekem mondjatok, hogy en vagyok a telefonert, mert se tok, se folia nincs rajta, majd ha szetbaszom, veszek masikat. Legyetek szivesek megerteni, hogy nem azert vetettem fel az akksi-temat, mert hogy akkora csoves vagyok, hogy vettem egy kiba nexust, es most 8 evig nem lehet masik telefonom, egyszeruen csak beszelgettunk par emberrel, egy erdekes jelensegrol.
Jo ejszakat mindenkinek. -
trance89
őstag
válasz
madexx #14146 üzenetére
a lencsevédő üveg karcolódhat ha nincs tokban, én a neo hybrid-ben hordom mindenhova, soha nem veszem ki belőle csak kb havonta 1 alkalommal hogy kitakarítsam, a mai napig makulátlan pedig nem éppen irodai munkát végzek (egy gyárban dolgozom)
ittvan 2 kép (N4-el fényképezve), bár ezek nem adják úgy vissza mintha előtted lenne a telefon, mint láthatod a lencsénél és a kijelző széleinél is eléggé ki van magasítva (1mm) ez pedig nagyon sokat számít, főleg olyanoknak jó akik zsebben hordják (a kijelző nem dörzsölődik):
a bebújtatós tokoknak nem vagyok nagy híve, aki gyakrabban szedegeti elő a telefont annak nem túl kényelmes -
Picco
addikt
-
trance89
őstag
válasz
madexx #14143 üzenetére
1. nagyon, ha a 4-el elvoltál mindenféle fólia nélkül akkor ezzel is elleszel bőven, én elejétől fogva spigen neo hybrid tokban hordom sokszor nem éppen barátságos környezetben és 3 hónap után sincs semmi hajszálkarc, jól védi a kijelzőt is mert eléggé ki van magasítva a szélein
2. üzemidő cca ugyanaz, még talán egy hajszálnyival jobb is
3. nincs semmi említésre méltó hiba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest