- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
Szerintem is egy másik app okozza. Nekem is ez volt, nálam az Endomondo okozta. Ha az futott, nem tudtam emiatt fényképezni. Azóta már jó. Azt nem tudom, hogy a kamera-app, az Android vagy az Endomondo frissítése oldotta-e meg, frissült azóta már mindegyik.
Nálad nyilván valamilyen másik app okozza. -
twine
veterán
Ellent mondok a felettem szólónak, de a tévedés jogát fenntartom...ha újra indítod, és jó,, akkor szerintem valami program zavar be amit telepítettél....használja kamerát, villanót (rossz zseblámpa alkalmazás) és ezért írja, amit....mindenek előtt egy gyári állapotra való vissza állítást javasolnék, és így használni egy két napig, alkalmazások nélkül....ha működik, örülsz, és lassan egyenként vissza pakolod az alkalmazásokat, ezzel szűrve, mi okozhatta a hibát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged