- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vacs
veterán
válasz
rover45 #55825 üzenetére
Én javaslom, hogy az Android alkalmazások topikban is kérdezz utána!
-
-
gabro0
őstag
-
Norbi887
aktív tag
válasz
rover45 #55455 üzenetére
Másik dolog még ami szemet szúrt, a CPU-Z-n, illetve Aida64-en belül is az, hogy nem tudom nem látják a hőmérsékletet (thermal).
Vagy maga a telefon nem rendelkezne ilyennel (kétlem)?!
Mindenesetre elég furi, régebbi telefonomon mutatott a Thermal menüpont elég sok dolgot, itt úgy néz ki nem működik, vagy nem tom. -
gabro0
őstag
válasz
rover45 #55430 üzenetére
Manual Camera, ha panorámát akarok készíteni (fix fehéregyensúly miatt). A Google Photos néha felismeri és a mentés után összerakja a képeket, egyébként meg a gyári Google fényképező se rossz, csak az újabb verziókkal nem megy a HDR. Ez elég nagy hátrány szerintem, mert nélküle szemcsések és kevésbé élesek a képek.
-
vacs
veterán
válasz
rover45 #55397 üzenetére
Kíváncsiságból feltettem az általad említett Dirty Unicorns - du_hammerhead-v12.2-20180511-1605-OFFICIAL.zip-et és nekem hiba nélkül települt pico gapps-el!
A letöltött zip fájl nem hibásan töltődött le, ellenőrizd?!
TWRP-ben töröltem az internal storage-n kívül mindent (data+system+dalvik+cache)!
Bár én pár hete töröltem az internal storage-ot is, mert sok "szemét" felgyűlik és lehet nálad is ez zavar be, töröld azt is szerintem, de előtte mindent ments le, mert ez töröl mindent adatot! -
vacs
veterán
válasz
rover45 #54978 üzenetére
Nem vártad meg míg válaszolunk, emiatt az adataidnak annyi (kivéve a képek/zenék/videók, ha a belső sd-t nem formázod).
Ha nincs fent működő twrp, akkor parancssorból tegyél fel egyet.
Ha van, akkor az összefoglalóban megtalálod a TWRP-ből flash-elhető gyári stock Marsmallow rom linket (rom telepítésnél először Wipe-t csinálsz, ezeket jelölöd ki törlésre, de figyelsz, hogy az Internal storage tartalmát NE töröld), feltolod, a rom a leírás szerint alapból root-olt (esetleg a beállításokban kell engedélyezni)!
De nyugodtan feltehetsz egy Nougat romot is, összefoglalóban jelenleg 12 nougat custom rom-ról van videó, mind ajánlott!
Sok sikert!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest