- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolcsibácsi
őstag
En is kivancsi voltam mar..az elso a quadrant standard volt ahol nekem 5000pontot sem ert el ketszer lefuttatva sem.. Egyertelmuen latszik hogy nincsenek optimalizalva a 4.4hez...
Nekem akadasmentes ez a rendszer, masfel het alatt meg nem lattam egy crasht vagy lagot sehol.. Leszarom a benchmarkokat.. Tobbit le se szedem.. -
törölt tag
Pont ezt akartam írni.
rolcsibácsi - Androidnak nincs elég memória, csak kevés. Fog az akadni 16 giga ram-al is, ha van kint X widget. Gondolom te is olyan ember vagy, aki, ha egyszer látja hogy egy ezredmp-re megakad a teló, (amit más észre se venne, mert van jobb dolga) akkor ütöd a falat, hogy nem ezért fizettél annyit.
Van egy tanácsom neked: vegyél WP telefont.Zoli0726 - ne foglalkozz vele. El van tájolva a gyerek. A csalás kb 500 pontot jelenthetett. Volt is erről cikk.
Itt meg kb 5k-val kapott kevesebbet az N5, szóval itt valami komolyabb gebasz van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest