Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
okezsoke #17631 üzenetére
Én nem kapcsolgatom a gps-t....
Az nem fogyaszt, csak ha alkalmazás használja....De úgy használod a telód ahogy jól esik...
Ellenben én elindítom a maps-et, és azonnal pozícióban vagyok,, nincs várakozási időm,,,
De az ilyen kaliberű készülékeknél ezt már megszoktam,,, ezeknél már nem szokott a gps "beszélgetés témája" lenni, úgy mint a "gyengébb-kínaibb" vasaknál....itt működik...pont..
Hogy nálad mi lehet,,,?
Talán ne kapcsolgasd -
twine
veterán
válasz
okezsoke #17626 üzenetére
Sajnos nem teljesen kerek még minden vele
Bár az én igényeimnek tökéletesen megfelelne, sőt, még tetszik is az új felület,(koordinátákat eddig sem használtam) de eddig két éles alkalomból kétszer hányta össze magát navigálás közben stock rendszeren, gyalogos üzemmódban
Persze amíg csak nézegetem, "próbálgatom" addig zsír,,, élesben viszont csak a hiba jegyet küldözgethetem feléjük...
"Akarom?" Hát persze! majdnem átnyomtam az üvegen a "küldés gombot".... 'va@nyjukatSzerk.: sebességgel viszont semmi bajom
-
zezoka
őstag
válasz
okezsoke #16371 üzenetére
Nem igazán értem a kérdést... Hogyhogy melyik?
A három Samsunghoz való "fogadó" vevő-matricát lehet csak választani a legördülőből (és belerakhatod a típusnak megfelelő telefonba, h azt is lehessen vezeték nélkül tölteni ezután), maga a Qi töltő kifogyott a készletből.
Nexus 4-ben alapból van vevőtekercs, ezért abba nem kell, nekünk csak a töltő kell, tehát ez most bukta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A negyedik generációs Nexus telefon már az LG-től érkezik, méghozzá gyönyörű külsővel és a jelenleg kapható legerősebb hardverrel.
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Politika
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest