- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Először is vigyél microSIM kártyát, mert ebbe ez való, de talán hiányában is lehet mobilhálózatot keresni (segélyhivások okán).
WiFi-s helyre mindenképp nézz be, Skype, Viber vagy Hangouts hívással tesztelheted a mikrofont, előlapi kamerát és a hangszórót.
Vigyél hagyományos fülest és teszteld a hangminőséget, gyári zenék vagy youtube jó forrás.
Teszteld a kamerát, működik-e rendben az autofókusz, a videó trükkösebb, mert ott alapból béna a Nexus 4, de ha egy Camera Zoom FX-et gyorsan feldobsz, ott már javarészt stabilnak kell lennie.
A vakut kapcsold be, és nézd meg villan-e fotózáskor.
LED Tester appal a képernyő alatti notifikációs lámpát tesztelheted.
Bluetooth-t, NFC-t másik kompatibilis eszközzel való párosítással próbálhatod ki.
GPS-hez jobb, ha ablak közelébe mész vagy utcán teszteled, GPS Test nevű app jól meg is mutatja a látható holdakat.
Nézd meg külsőleg minden rendben van-e, a gombok megfelelően működnek, a képernyőn van-e karc, törés, halott pixel, a színek természetesek-e.
Ne feledd a Gmail címedet, ha gyárilag visszaállított a cucc, mert azt ugye egyből kérni fogja.
-
premete
veterán
Miért nem veszed a Ditechnél? 2 év lg-garis, 100 alatti áron.
-
twine
veterán
Ha "kütyüb*zi vagy, ahogy mondod,,akkor nincs min gondolkodni,,,akár mennyire is bízol az androidos telók RAMkezelésében,,,össze nem lehet hasonlítani egy 2 giga RAMos gépet, az egy gigásokkal...
Egyszerűen nem ugyanaz a felhasználói élmény,,,
De döntés a tied,,,csak én nem látom ennyire nehéznek a hylezetet
Eszembe nem jutna egy kategóriában versenyeztetni a kettőt,,,
De majd a gyakorlatban meglátod... -
rasky
senior tag
Akkor vegyél azt, de senki nem kíváncsi most már az S3-ra itt a Nexus 4 topikban, eleget érveltünk már. Nyilván senki nem fog a saját telefonja ellen szólni, főleg ha nincs is mit, mert ez egy tényleg tökély telefon, nem volt eddig jobb készülék a kezemben, pedig járt már pár nálam...
-
trance89
őstag
És NEM, külső alapján sem tudok választani mert mind a kettő tetszik
pedig ez szokott lenni az egyik döntő tényező a N4 esetében, míg az S3 egy évek óta azonos (unalmas) formavilággal rendelkezik az N4 teljesen egyedi és nagyon sok ember szerint a legszebb androidos telefon (ez utóbbi csoportba tartozok én is), hiába jobb telefon összességében mint az S3, ha nem lenne ez a külső akkor a N4 nem lenne ma ott ahol most van, az S3 csak azért híres és azért veszi mindenki mert milliárdok mennek el náluk marketingre
-
Fricy78
tag
A szabad ram a multitasking miatt fontos. A 2-300 mega bekapcsolás után volt alkalmazás futtatás nélkül, tehát csak oda tudtam appokat rakni a multitask miatt, így sok app bezárt a nélkül, hogy be akart volna zárni, itt ugyanerre cirka 1,5 gb van, így hatásosabb a multitask. Csak emiatt fontos a sok ram szerintem, de ez csak az én véleményem. Nekem jobban bejön a nexus 4, az s3 nem volt az a tuti, bár az is jó készülék.
-
Scooter74
őstag
Nekem Nexus S-m volt néztem én is a GNexet de azt kihagytam és húsvétra leptem meg magam egy N4-l nekem is telenoros de mivel én céges elöfizuba vagyok ezért 100 ért ki tudtam hozni a Nexus S-m meg 40 ért el tudtam adni (igaz olyan volt mint az új), és így 60-ba van a telefonom.
Nem bántam meg, hogy meg vettem. Te se fogod bánni.
Ha minden igaz akkor nekem majd az N6-lessz a következő vásárlás persze ha lesz. -
gery2123
őstag
Ha készüléket akarsz akkor N4. Ha divat telefont, kopos műanyaggal akkor Samu. Ha eddig elvoltal 16gb vel akkor most is elleszel. Ha eddig nem tetszett a fizikai gomb most se fog. Ha eddig az Amoled et szeretted most az Ips t imádni fogod. A gari a telenornal 2 év, és eddig még nem nagyon volt ilyesmi gond.
Tehát én mindenképpen N4 vennék, mert sokkal jobb, és számomra 100x szebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Synology NAS
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audacity - hangszerkesztés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged