-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
manokaki #8469 üzenetére
Ha bezarogatnam a programjaim, nekem is lenne annyi... De nem
Inkabb jernelre gondolok, mert a proci nem teljesit ugy, ahogy kellene... Cpu pontom kevesebb huzva, mint gyarilag. Gyari orajelen custom kernellel megszarabb....
Meg kell talalni a megfelelot. A 2x-em is ezert szerettem, hisztis volt, de ha megtalaltam azt, ami tetszik neki, akkor hasitott -
TomPack
őstag
válasz
manokaki #7807 üzenetére
A vàci úti gyorsboltban làttam, a telefonpultnàl a vitrinbe kirakva. Gyàri fólia volt rajta elöl, amin jelölve van a power, meg a volume gomb, azt nem tudom, hogy belehet-e kapcsolni. Arra írtam, amikor egy fórumtàrs megszerette volna tapizni a minőségérzet miatt. Csörögj ràjuk. Én amit megvettem ott, azt a polcról kaptam bontatlan dobozban.
-
FearTomi
őstag
válasz
manokaki #7478 üzenetére
Nem tudsz új oldalt nyitni??? Akkor nekem biztos valami csoda verzió van, mert amikor lefelé húzom az ujjam megjelenik a kereső sáv és olyan oldalt nyitok meg amilyet akarok
Valóban nem támogatja a flash-t de gyengének nem mondanám a fapados gyári böngészőhöz képest...valóban nem játszik le flash-t, de mivel megpróbálják kiölni a flasht mindenből ezért egy idő után nem lesz ez gáz szerintem. Amúgy mihez kell flash? zavar, hogy nem látszanak a reklámok?
-
TomPack
őstag
válasz
manokaki #7300 üzenetére
Jólvan, mostmàr tudom, de àtérezhetnéd a helyzetem!
Egyébként meg elégnek kell lennie a 8GB-nak nàlam. Zenét sosem hallgattam telóról, ezekutàn sem szeretnék, filmet sem sem szeretnék, de ennek ellenére beàllítottam, hogy itthon helyi hàlón, wifin lejàtsza a médialejàtszómnak megosztott anyagot, a hàrombetűs navi eddig fennt volt az elöző telóimon teljes eu-val, de mégis inkàbb a google navit hasznàltam a hangalapú keresés miatt, amikor nagyritkàn szükségem volt rà. A képeket automatikusan felhőbe mentem teljes méretben, így van most 5.1 gigàm szabadon Így is kész pazarlàs ez a rengeteg szabad tàrhely! -
TomPack
őstag
-
uki
aktív tag
válasz
manokaki #1119 üzenetére
A nexus s-em is sargasodik. :-) Es igen tudom hogy az S-LCD és ott ez tipushiba. Nekem olyan 9 honap utan kezdte el csinalni. Alapesetben halvany de a hasznalattal erosodik, kepes egy majd nem vegigero csík ot kepezni a bal oldalan. De mivel meg boven van ra gari, megy majd a samsunghoz. (Pontosabban majd ok jonnek erte ;-) )
Lenyeg a lenyeg ez a sargasodas is tök ugyanugy nez ki, még ha nem is ugyanaz okozza itt.
-
agabe
addikt
válasz
manokaki #1026 üzenetére
Tuti sokat eszik az is...amelyik keveset eszik az meg docog (opera mobile pl.)
(#1029) firedani:
En leszedtem, es puha tokban tartom, vigyazok ra ...semmi baja kis odafigyelessel. A rendes folianak sem szeretem a tapintasat, a gyari vedo vacak meg borzaszto, csak arra valo, hogy szallitas kozben vedje amig megkapja a tulaj,
A kijelzo uveg simasaga miatt amugy is vetek foliaval eltakarni.
Bumper a jo megoldas -
tybsen
addikt
válasz
manokaki #886 üzenetére
En a vodafone-nal csinaltam felhajtast a temaban. Meglevo elofizetoknek valami 5 ezer a kartyacsere feltoltokartya eseten, elofizetesnel 7 ezer. Ha pedig bemegyek egy teszkoba es leemelek egy feltoltokartyas SIM-et, az jobb helyeken 500 Ft, amibol az ujak esetek kipattinthato a micro SIM. Az ugyfelszolgalat persze hebeg-habog, annyi az indoklas a kerdesemre, hogy ez hol logikus, hogy "ez van az ASZF-ben". En egyszeruen nagyon nem ugyfelbarat huzasnak tartom, hogy meglevo elofizetoket igy megsarcolnak. A panaszomat vizsgaljak eppen - de idokozben az egyik vodafone markakereskedesben ingyen meretre vagattam a normal SIM-et (ezt javasolta az ugyfelszolgalat is egyebkent, miutan elkezdtem a cirkuszt), ugyhogy a problema megoldva. Inkabb az elvekkel van bajom. Tajekoztatasul: kulfoldi szolgaltato mosolyogva es kedvesen cserelte a kartyat (bar hozza kell tenni, hogy elofizetesrol van szo, de ugye a vodafone-nal elofizetes eseten meg dragabb a dolog, mint feltoltokartyanal).
Mas: aki 360 EUR-ert akar Ausztriaban venni Nexus 4-et, az a kovetkezokeppen megteheti: a ditech.at oldalon most eppen 10% kedvezmennyel vasarolhatok meg vasarlasi utalvanyok. Naluk januar elejen erkezik a Nexus 4 399 EUR aron - tehat ha most vesz az ember 400 EUR ertekben utalvanyt, az csak 360 EUR-ba kerul.
Ennek a menete, hogy online foglalni kell utalvanyt, el kell erte menni 2 napon belul es atvenni, aztan megrendelni a Nexus 4-et es elvileg januar 3-an erkezik a szallitmany. Nyilvan ez azoknak lehet erdekes, akiknek elerheto Ausztria / hatar kozeleben vannak, stb.
-
twine
veterán
válasz
manokaki #841 üzenetére
Apex launcher beállításai között is találsz ilyen opciót,hogy melyik legyen az alapértelmezett (pro verziót vásároltam, abban tuti hogy volt)....hogy pontosan melyik menüpontban,meg nem mondom neked fejből sajnos...1,5hónapja nincs okostelóm..
De már ott figyel havernál az N4..már csak a futárt, és az időpontokat kell egyeztetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged