- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t181
senior tag
válasz
ktommy91 #61315 üzenetére
Mégsem százas ez a Taurus. Van amikor tökéletesen gyors és van amikor katasztrofális. Ez azt jelenti, hogy rábökök valamire, és kell 3-4 másodpercet várnom, hogy észrevegye, addig szó szerint semmi sem történik. Megnézem mit művel gyári kernellel.
Én a zsír új UKM-et raktam fel, amit txuki készített direkt ehhez a kernelhez. Plusz Kernel Adiutort használok, aminek nem is kell UKM. -
t181
senior tag
válasz
ktommy91 #61307 üzenetére
Na, végül szerintem marad minden ext4-en, plusz kipróbálom a Chromát a gyári kernelével. Bár még nem álltam neki, úgyhogy bármi lehet...
Aztán előbb-utóbb úgyis gondolok egyet és felrakok valamit (Quantát)(#61308) Ghard
A hiba nálad lehet, nekem még egyszer sem indult újra egyetlen MM-alapú rom sem. -
C.Brigante
veterán
válasz
ktommy91 #51130 üzenetére
Meg annyit tennek hozza, h kivalasztaskor ez a leiras a romrol meghatarozo volt: "Feel free to post your feature request here but be aware this will always stay as close as possible to stock."
Na most ebbe nekem nem fer bele, h modosit a frekvencian. Na mindegy, ha igy van, hat igy is marad mert igy jo. ( megha ez ellent is mond az elveimmel ) -
-
jakec
tag
válasz
ktommy91 #51130 üzenetére
Brigante kolégának teljesen más a rendszere, már már legenda. Ahogy láthattuk a múltkor volt egy kiemelkedő fényképész most van egy kiemelkedő akkuidős. Az az igazság, hogy minimum fényerőn, falak között, freq-low, 2g avagy repülőüzemmóddal kilehet hozni azt az akkuidőt. Nekem 2 óra s kicsi s a legtöbbünknek annyi, de játszok, olvasok, fb-zok, zenélek, fényképezek és 20-30% beszélgetés...
Hozzászólásomból remélem érződik, hogy nem hiszem, hogy normál használat mellett van 3,4 óra kijelzőidő s még félig van az aksi!Amúgy a Cella Készenlét nálatok hányadik helyen van?
-
C.Brigante
veterán
válasz
ktommy91 #51123 üzenetére
Ohohohoh, nem am azt gondolod, h ilyen szarokkal csinaltam ezt az uzemidot!?
nagyon cirogato erzes, h ezzel es fotosoppal hozzatok osszefuggesbe de egyik sem. Cpu freki az eletben nem volt az en telefonomon allitva es nem is lesz. Egyszeruen csak sok eves tapasztalat van mogotte a programok hasznalatat es megfelelo rom kivalasztasat illetoen.
-
X DoZ3R
tag
válasz
ktommy91 #44925 üzenetére
Te néztél másik lejátszókat is? mert én csak Poweramp-vel teszteltem eddig, tegnap felraktam a PlayerPro-t de a közelébe nem ért hangzás így repült is, már ott vagyok, hogy teljesen kifogytam az ötletekből, most a 4.2.2-es modemet raktam fel, mert ha 4.3 és 4.4-nél már rosszalkodott akkor ezzel hátha
-
X DoZ3R
tag
válasz
ktommy91 #44921 üzenetére
Pontosan , ahogy leírtad az utolsó 2 sorban, bár nekem még a csengőhang nem csinálta, földhöz is vágnám
Art/Dalvik pároshoz sincs köze mert tegnap teszteltem,se rom se kernel. Modemet már cseréltem, .98-asról visszamentem a .84esre de semmi változás nem volt, neked is kitkat óta csinálja? -
-
GregOlah
csendes tag
válasz
ktommy91 #19788 üzenetére
Nekem Angliából jött, a számlát néztem meg és hogy mindenhol egyezik e az imei szám. Már rég használom és nagyon jó, a 4.3 pedig még dob rajta tehát mindenképp frissítsd a rendszert. A Telenoros számlát pedig tényleg kérd el ahogy előttem is írták már mert egy nem fizetett számla vagy hitel miatt bukhatod az egészet. És bármennyire furcsa írjatok adásvételit hogy már nem az ő nevén van és probléma esetén könnyebb legyen rendezni az érintett cégekkel.
-
petipetya
nagyúr
válasz
ktommy91 #19788 üzenetére
Két rossz dolog történhet. Az egyik az, ha le lett ejtve vagy beázott, és emiatt adják el.
A másik az, hogy ha előfizuval vették részletre, és az eladás után nem fizetik a számlákat, akkor letilthatják a telefont.
Persze ha ezekről nincs szó és jónak tűnik a készülék, akkor a gari miatt érdemes megvenni.
-
forintuser
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- PlayStation 5
- Acer notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tesla topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged