-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Vicces , pedig a telefon hardvere bőven elég lenne a 6.0-hoz... De hát ha egyszer nem biztosít a Google softvert akkor majd CM lesz.
-
dergander
addikt
Nincs megállás 5.1 Lollipop 2015Q1 [link]
-
dergander
addikt
Google asszisztens indítóval az időkép widget-jei nemjelennek meg csak 3x2-be ami nagyon zavaró
-
dergander
addikt
Valaki tudja hogy a képen milyen időjárás widget van?
-
dergander
addikt
Nem ide való téma,de magyarországon melyik az a webshop ahol érdemes telefont venni? Itt vannak sok tapasztalt kollégák, asszonynak szeretnék egy moto g 2014et ... Ennyi lenne.
-
dergander
addikt
válasz defy456 #54639 üzenetére
Először is kapcsold ki a telefont , majd tartsd lenyomva a hangerő lefele és nyomd meg a bekapcs gombot, majd bejön egy menü , megnyitod a parancssort rendszergazda módba majd megkeresed a PC-den feltett csomagot,avagy azt a helyet ahova raktál mindent amivel flashelni akarsz , majd beírod fastboot oem unlock majd ha ez megvan a telefonon vezérld a hangerő gombal hogy yes majd bekapcsológomb ismét aztán flash-all.bat és vársz.
-
dergander
addikt
Már vagy 5 perce bootol érdekes
-
dergander
addikt
Gondolom most hogy csúszik a nexus6 megjelenés ,akkor a nexus4 is majd jóval utána kapja meg.
-
dergander
addikt
A mi nap vettem egy kocsit,szeretném a nexi4-est valahogy beszerelni hogy akár GPSként is tudjam használmni , kérdésem a következő hogy melyik tartót érdemes venni,valamint a szivargyújtóra tudnám csak kötni nincs más port a verdán.
Annyi lenne a téma hogy a szélvédős változatot választanám,mit ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
-
dergander
addikt
Szerintem jól néz ki a Nexi 6 , nekem bejön az ára az tényleg nem a legjobb de mint maga telefon nagyon tuti. Egy film vagy játék de akár böngészés és jó rajta,nem mellesleg az autóba használod mint navigáció
-
dergander
addikt
Benne van a nevében hogy nexus 6 inkább 6" hoz közel kell lennie a nevéből itélve , az 5.2" az inkább nexus 5 rev 2 lenne
-
dergander
addikt
válasz szentkuti11 #52476 üzenetére
Márcsak fehér telefont nemis vettem volna,elég nőies szin a mobilok közt
-
dergander
addikt
válasz aizen92 #52430 üzenetére
Tudom mindenki ezt mondja neki nemkell se az 5 se a 6 mert bla bla...aztán meg sokan megveszik mert trendi,örökké úgyse lesz meg se neked se másnak az N4 , most itt mondhat akarki akármit,előbb utóbb neked is ottfog vírítani a kezedbe egy tepsi. Csakis minden idő kérdése
-
dergander
addikt
Android L megjelenésről vannak valami pletykák,mikor fog érkezni? -csakmert mindjárt 2015 és ilyentájt jött ki mindig friss android verzió
-
dergander
addikt
Tudom sokszor volt téma csak nekem most nincs kedvem keresgélni esetleg aki segít megköszönném,szeretném rootolni a telóm,de ha lehet a legegszerűbb módszerrel,mintha láttam volna hogy van ilyen nexus tool progi ami egy gombnyomással megcsinálja.
-
dergander
addikt
Nemvoltam mostanság a témába de láttam hogy kintvan egy Portolt L android,nos már beta4 fázisba van,nemtudom lehet hülye a kérdésem de abba már lehet telefonálni sms-t írni hasonló? Vagy mindig is lehetett?
-
dergander
addikt
Hála istennek mi is megkapjuk az 5.0 L-t ,szerencse mivel 18hónapon kivül járunk már
-
dergander
addikt
-
dergander
addikt
Lehet tudni OTAn kishazánkba mikor kezdik a frissítést?
-
dergander
addikt
válasz tamas.nick #39141 üzenetére
Érdekes,nekem stock rom van semmi buherálás és sokat fotózok vele de sose volt még restart
-
dergander
addikt
válasz z123456789 #37659 üzenetére
Elég Ratyi hogy ilyen szakaszosan állnak át az új felületre
-
dergander
addikt
Sokat javult az akksi idő a 4.4.1be ahogy elnéztem,tegnap 3órakor huztam le töltőröl és most 40%on volt pedig azért nyüstöltem,4.4nél ilyen használat melett már 10-20%on lett volna
-
dergander
addikt
Nemtudom miért kell ezt csinálni a google részéről hogy a GEL-t sajnát telefonjára nemteszi fel,biztos vagyok benne a nexus5nek akkora sikere nemlesz,egyrészt mert akinek van N4 az nem cserél N5re,a GEL miatt meg pláne...aljas és undorítónak tartom hogy a google igy vezeti meg az embereket hogy vegyenek N5-t
-
dergander
addikt
Ha átállítom dalvikról Art-ra akkor újra kell telepiteni az alkalmazásokat? Mert optimalizált valamit
-
dergander
addikt
Srácok,nem lehet egyszerüen felrakni a 4.4 factory romot,anélkül hogy felkellene unlockolni a bootloadert,vagy valamilyen progi ami szimplán flashel és nemkell nagyon nagy hozzáértő tudás?
-
dergander
addikt
honnan lehet majd tudni mikor nyomják fel OTA-ra a 4.4et?
Mikor a 4.3 mizéria volt akkor se frissített nekem magától,de az úgymond kényszerítéses elven bejött...itt hol tüntetik fel hogy startolt az OTA
-
dergander
addikt
válasz próbakocka #32547 üzenetére
Nemvagyok szakértő,de könnyen fellehet úgy pattintani,vagy grízes?
-
dergander
addikt
Vajon mikortól lehet ota-n frissiteni? A 4.3 amikor felkerült egyböl engedte,de ez? Próbáltam eröltetni de semmi
-
dergander
addikt
Komolyan a nexus4 nemkapja meg meg azt a felületet ami az 5be lesz?
Übergáz
-
dergander
addikt
Nekem is rev 1.1 van ráadásul március végi szerelés mégsincs bütyök,csak a kamera változott
-
dergander
addikt
Nekem az az új fotótár elég nehezen nyilik meg...másnak is bajos?
-
dergander
addikt
Ilyenkor eszi meg az embert az ideg mikor közel van valami és csak toporog...már 2 kiló földimogyorót bezúztam a nagy várakozásba
-
dergander
addikt
hol lesz először feltüntetve hogy már szedhető a cucc? itt?
-
dergander
addikt
istenem annyi hírrel megszivattak már,október 15 majd október 28 most pedig 31. van és nincs 4.4 ez olyan mint régen az LG csinált hogy igérgetett erre arra és a végén hónapok voltak
-
dergander
addikt
Nekem is frissült pár perce a play áruház immáron 4.4.21-re
-
dergander
addikt
válasz z123456789 #27807 üzenetére
inkább a kitkat jöjjön
-
dergander
addikt
Minek jön ki a 4.3.1 mikor célegyenesben a 4.4 Kit Kat?
-
dergander
addikt
Gondolom ha már új android hamarosan (key lime pie) akkor gondolom új felület is lesz,gondoljunk bele a ginger kontra ics vagy 2.x.x meg a 4.x.x szériára ,nagyon kiváncsi leszek milyen új felülettel lepnek meg minket,ez a 4.3 lényegébe egy tunningolt 4.2.2 vagy inkább 4.2.3nak jellemezném...
-
dergander
addikt
Akkor valószinű hogy hamarosan érkezik egy stock rom patch
-
dergander
addikt
Nálam nincs ilyen hiba...meg minek fényeröszab. Progi? Felesleges,az új droidra nincs még szerintem optimalizált alkalmazás biztos ez a baj.
-
dergander
addikt
előbb jön majd egy 4.3.1 mint gondolnánk..
Miután felment a frissítés utána gyári visszaálítást kellene csinálni,irja a nexus az FB-n,hogy minden cukor legyen
[ Szerkesztve ]
-
dergander
addikt
Most akkor visszaálítottam gyárira mindent,és nyomtam de még mindig nem frissít mi a baj?
-
dergander
addikt
Énse kaptam frissítést és felvagyok háborodva.Pedig nyomkodom mint a hülye,és már unom hogy a rendszerem naprakész a 4.2.2 frissítéssel,se root se semmi gyári telefon stock rendszer
-
-
dergander
addikt
Az a snapdragon 800 olyannyira felesleges már passzív hűtéssel melegedni fog biztos vagyok...meg annyival nemfog többet nyujtani csupan reklám
-
dergander
addikt
Már nem azért de mi szükség itt az LTE hálózatra,egyátalán nem érzem hiányát,nekem igyis úgyis jól betölt minden weboldalt tudok skypolni rendesen rajta akkor?
-
dergander
addikt
Konkrétan az volt a baj hogy zabálta az akksit,a cpu maxon pörgette ezáltal a telefon hátulja atom meleg volt...sokszor féltem hogy nehogy szétrepedjen annyira forró volt...hál istennek megszünt ,viszont nem értem mi tartott idáig? Már nagyon régen állt fent a hiba.
Más a telom hátlapja tele van karcal ahoz képest h karcálló az eleje 100x jobban bírja...pedig én ugy bánok vele mint a himestojással le se teszem sehova h nem tennék alá rongyot.
-
dergander
addikt
Na megtört a jég a chrome hosszas aksi es procipörgetése valamint a telefon hátsó részi melegedés probléma megoldódott...ideje volt már...azért köszönet a fejlesztőknek
-
dergander
addikt
Jöhetne már egy új adroid verzió,legyen mivel killódni
-
dergander
addikt
Én tegnap megkaptam a maps es a chromet is...ma viszont már megint frissitett a maps méghozzá 7.0.1 verzióra.
A chrome nem béta mégis 28as...
[ Szerkesztve ]
-
dergander
addikt
válasz gery2123 #17172 üzenetére
Figyelj,nemakarom elhinni hogy mind a 4 magot meg a GPU-t pörgetni kell hogy én internetezzek...szóval van mit fejlődni a chromenak,pláne hogy most jött a frissítés de még mindig maxon tekeri a procit,vicces!
Amit javítani kellene azzal nemfoglalkozik senki,amúgy nemcsak ezen a telefonon fő hanem az asszony optimus 4x-e is...a chromenak meg nincs akkora gépigénye hogy ez kelljen,komolyan mondom egy real racing 3 alatt se meleg ennyire
-
dergander
addikt
Nekem 10 perc böngészés után olyan forró a hátlap hogy tojást süthetek rajta persze Chrome-al,de ez nemcsak nálam van igy egyik ismerősnek ugyanez...valahogy nem akarom elhinni hogy 30 perc után csak kellemes langyos,az kicsit tulzás
-
dergander
addikt
válasz #16820480 #17091 üzenetére
Ez az s4 lapka is iszonyat forró tud lenni hátmég ha az sd800 teker,hiába a gyártó hunbug szövege h ugyanazon órejelen gyorsabb és nem melegszik,fog az melegedni és keményen...felesleges már ennél nagyobb soc.
Ez még a határ a full hd már sok lenne elöbb utóbb egy game megfogja akasztani. -
dergander
addikt
a Leak kiszivárgott verzió akár lehet végleges is,amig tesztfázisba van...ha minden ok megy a telefonokra,és majd frissítik.
De ne így legyen.
Akkor a 4.3 lényegében egy új JellyBeam semmi extra? -egy érdekes kamera extra csomag és ennyi? Nos hát mivel szeretem ha a teló naprakész igy fel is rakom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest