- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktommy91
addikt
válasz szildavid90 #61892 üzenetére
Szia!
Minek vennél N4-et, mikor az 5x 67e HUF?Mod: Sosem volt olcsóbb 67k-nál és már rég kifutott az N4.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
válasz haligali72 #61571 üzenetére
XDA-n írtak ilyen hibáról, elvileg FR vagy factory image flashelése megoldja.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
Data és cache nálam F2FS-re van formázva, mintha egy kicsivel pörgősebb lenne. Szvsz nem nagy kunszt átformázni és ártani nem árthat. Taurus R37-et viszont nem javaslom senkinek mert laggos a görgetés és az animációk. Quanta v10 rendben van.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
Szerintem érdemes. TaUrUs kernellel és a friss adreno driverrel hasít. Elvileg ma vagy holnap lesz új build.
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
válasz Styleair #60561 üzenetére
Van valami szervíz menü, xda-n keresd. Ampere is kiírja, de csak annyit hogy "jó". Ezt írta a két éves akksira is és arra is amit ebay-ről vettem 3000 HUF-ért és eléggé befürödtem vele, mert csak 92-94%-ig tölti és max 3 óra volt a SOT. Szóval releváns infót az akku állapotáról nem igen kapsz.
mod: *#*#4636#*#* a kód. Most azt írja hogy "rendben van", eddig ilyet nem láttam.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
válasz Ruzcak #58840 üzenetére
M7 és SGS4 átalakíthato GPEdition-né, úgyhogy ha nem sokat kell ráfizetni akkor szvsz az erősebb SOC miatt megérheti. G2-nél csak a főzött vonal játszik, CM support még évekig lesz szóval a te döntésed... Én a google support-tól nem szívesen szabadulnék.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
válasz zezoka #58392 üzenetére
Nincs róla infó. Telepíts page monitort, értesít ha változik a factory images oldal.
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
Nem tudom, nem használok más hasonló alkalmazást. GravityBox auto 2G-re váltással kb rendben van az üzemidő 21 hónapos akkumulátorhoz képest.
mod: Innen kell felrakni: [OFFICIAL] Xposed for Lollipop
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
válasz szezso15 #57665 üzenetére
Eddig én is franco kernelt használtam, de a SaberMod franco.Kernel gyorsabbnak tűnik mint a sima, a faux sound pedig csak a hab a tortán.
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
-
ktommy91
addikt
Királyság. Ajánlom a Page Monitort 1 perces check interval-lal
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
válasz C.Brigante #51125 üzenetére
Ezek az általad linkelt ROM-ban lévő kernel alapbeállításai.
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
-
ktommy91
addikt
válasz randras_83 #44924 üzenetére
Már 4.3-nál is panaszkodtak többen stutter-re, keress rá XDA-n. Elhiszem, hogy nálad és az emberek nagy részénél nem jelentkezik, de ettől még létező hiba. User errort kizárnám, már csak hardveres parára tudok gondolni... Annyira viszont nem érdekel h elkezdjem ezt magyarázni a partnero-s eladónak... Majd az N6-om talán nem fogja csinálni
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
válasz X DoZ3R #44891 üzenetére
Hello! Szóval nem csak én szívok ezzel... ROM-tól, kerneltől,lejátszótól, beállítástól függetlenül jönnek a hanghibák. Nem is csak zenehallgatás közben, amikor a csengőhang szól, akkor is képes produkálni. Valószínűleg baromság, de mintha a 3g modemmel lenne összefüggésben a dolog. Wifin, 2g-n alig-alig jön elő, viszont amint wifi-3g, 2g-3g váltás van, egyből megőrül.
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
-
ktommy91
addikt
válasz Atti1112 #37560 üzenetére
Ha objektív véleményre vágysz, akkor javaslom a " Melyik okostelefont vegyem?" topicot.
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
válasz TomPack #23302 üzenetére
Érdekes dolog ez az android OS darálás. Mindig ugyanazokat az appokat telepítem és pl Vanir ROM alatt darált, CM 10.2 alatt nem. Egészen pontosan, CM alatt is darált kb fél napot, majd magától helyrejött.
Más: Az utolsó kettő CM 10.2 nightly-t ne próbáljátok meg telepíteni, mert nem bootol be.
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
LiquidSmooth v2.9 + franco r165
Nekem eddig ez jön be a legjobban.Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
válasz #16820480 #20564 üzenetére
A hybrid beállításokban, a felületnél a statusbar-nak lehet átlátszó értéket adni és működik is, viszont a gombokat csak színezni lehet(ha átlátszó értéket adsz neki akkor fekete marad).
más: Látom, hogy már van 3.96 is, de a paranoid OTA még nem jelez. Mindig ilyen csúszásban van?
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Végül úgy alakult, hogy nagy valószínűséggel egy használt N4-hoz fogok hozzájutni. 16GB változat, 2,5 hónaposan, telenoros garanciával, úgy gondolom hogy 80k-ért korrekt.(itt csak megerősítést várok )
Amivel kapcsolatban a segítségeteket kérném, az az hogy mit nézzek át a telón?Nincs kerítés.
-
ktommy91
addikt
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok, kihasználnám az edigitálnál a 0% THM-et. A kérdésem végül is az lenne, hogy mennyire sok 140k ezért a telefonért?
Nincs kerítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest