-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noys187
tag
válasz
BossBoss #45349 üzenetére
Na csak, hogy le zárjuk ezt a témát is:
Bizonyos SIM - eket lehet, míg egyeseket nem lehet vágni, EZ TÉNY! Nekem is az első dolgom volt megkérdezni a srácot akitől vettem (PartNero), hogy le vágja-e nekem. Nem vállalta, mert elég régi SIM- ről beszélünk, amin még nagy a Chip. Másik boltban sem vállalták, ugyan erre hivatkozva.
Erre befáradtam egy T-Pontba, elpanaszoltam magam és kértem, h cseréljék ki. Ez 4500 forintba került VOLNA, ha nem lett volna jó arc a T-s srác, mert nem tudom, hogy mire hivatkozva ugyan, de ingyen kicserélte kb 2 perc alatt...Ez a West End foldszinti kis T-ben történt.
Csak azért írtam ezt le, mert már fajul a téma, hogy a T is csak vág, nem pedig cserél.....
Szvsz, érdemesebb lecseréltetni, mint szétszabdalni..... -
-
szentkuti11
addikt
válasz
BossBoss #44513 üzenetére
A Nexus 4 esetében mit veszünk gyári fülesnek? Én nem találtam olyan fülhallgatót, amivel alapból léptetni lehetne. Esetleg ha van egy felvevőgombos CTIA headseted, akkor bizonyos zenelejátszó programot rá tudsz programozni a léptetésre dupla-tripla kattintással, elsődlegesen a PowerAMP ilyen, de biztos van még csomó.
-
Criton
veterán
válasz
BossBoss #26653 üzenetére
ugye szintén i5ről jöttem, és nem bántam meg. Minden alkalmazás megvan itt is amit iOS alatt használtam, és az ott elmentett dolgokat tudtam áthozni, és ha a Nexus marad ilyen minőségben, akkor egy jó ideig nem is fogok visszamenni iOS-re
a másik meg, hogy így min megmarad 120ezer a zsebemben
a 16GB meg bőven elég, a többire itt is ott a cloud
az itt lévő topiklakók rendesebbek is, mint akik az iOS topikokban vannak
<-- kedvesen
-
jacis
nagyúr
válasz
BossBoss #18660 üzenetére
Van itt sajnos mas gond is a 4.3-al....
Lehet nem meseltem itt meg, hogz a N4-emet otthon ugz hasznalom, hogz ra van kotve a monitor illetve egz bill+eger is. Igy mint asztali PC uzemel. A 4.3 ota viszont nem fordul el automatikusan a kijelzo a slimport felcsatlakoztatasa utan hanem a monitor kozepen egz keskenz savban latom allitva a telefon kijelzojet. Eddig ez ugz mukodott, hogy automatan fordul el a kijelzo es a teljes monitort kihasznalta a megjelenitesre. -
SÖ
addikt
válasz
BossBoss #12139 üzenetére
Ez az átka a droidnak. Ha nem vagy tudatos felhasználó így jársz. Ez elég szomorú, pedig lehetne tenni ellene. Az ok a sok rosszul megírt app és a fejlettebb OS verziókkal való ütközések. Kiváncsi lennék az összes letöltésedre. Itt nem megy az a játék mint iosen, hogy bármit gondolkodás nélkül telepíthetsz. Én még a kommenteken is átrágom magam ha ismeretlen fejlesztőtől telepítek, és a harmadik féltől való letöltést is csak arra az időre engedélyezem. Ha jön több frissítés, akkor is egyesével frissítem, ebből is volt problémám. Ennek ellenére már egyszer nekem is volt reboot, indító alkalmazás leállt hibaüzenettel. De ha minden rendben, jók az appjaid, elmegy a végtelenségig.
-
zezoka
őstag
válasz
BossBoss #10891 üzenetére
Bootloaderbe legrosszabb esetben látszik! De én is kíváncsi vagyok. Hétvégén megyek megnézni egyet, akkor ezek szerint figyelni kell ezt a Rev számot (h melyik verzió), és a S/N első 3 számát (gyártás dátuma) és a következő betűt (gyártás helye). Van jelentőssége, hogy kínai, vagy kóreai? Régió látszik valahol?
Még valami, ami kideríthető, h minél újabb teló legyen?
-
szponzor
senior tag
válasz
BossBoss #10184 üzenetére
Nem csak a felhőből átmásolt dolgokkal van gond, hanem úgy vettem észre, hogy mindennel, ami nem adatkábelen keresztül jön. Már régóta gond ez nekem, mert én is ES-sel másolgatok Wi-Fi-n keresztül az otthoni megosztásból és nekem sem frissít rá. A neten a media rescan app-okat ajánlják, de nekem ez sem segített. Próbálj meg másolni kábelen valamit a zene mappába és ha lecsatlakoztatod a telefont, akkor elvileg látni fogja a zenéket.
-
sutom
csendes tag
válasz
BossBoss #10033 üzenetére
Össze vissza beszélnek, sajnos a MEDIA MARKT-ban nem lehet garanciáztatni külföldi MM-ban vásárolt készülékeket! Hidd el én megpróbáltam és esélytelen!!!! Személyesen vittem be a készüléket, számlát és mikor meglátták, hogy Ausztriában vásároltam már adták is vissza. Hiába mondtam, hogy egy és ugyanaz a cég és a telefonban azt mondták megoldható! A legnagyobb probléma az, hogy itthon nem forgalmazzák és ráadásul az LG sem veszi át tőlük mivel AU-ban nincs külön garijegy csak számla.. Ezzel a kör be is zárul! Próbáltam az LG ügyfélszolgálaton keresztül is és épp úgy esélytelen a garanciajegy hiánya miatt!
-
quby01
csendes tag
-
sutom
csendes tag
válasz
BossBoss #9941 üzenetére
Nekem router cserével sikerült orvosolnom a problémát. Egy D-Link routerrel kínlódtam sokat, majd tegnap vásároltam egy TP-LINK 2 antennásat és azóta kiválóan működik! De próbáltam már a wifi fixet (egy korábbi hozzászólásomban részletesen leírtam a megoldás módját, de XDA-n is rajta van), az is tökéletesen megoldja a problémát viszont nagyon zabálja az akksit. (egy éjszaka 22-25%-ot merült vele)
-
Scooter74
őstag
válasz
BossBoss #9729 üzenetére
Persze nem mondják, hogy függő mert ez nekik nem üzlet.
Amúgy meg nekem telenoros ember mondta, hogy független a telefon mert a google nem enged belepiszkálni a készülékbe és a Lg matrica is origi volt a dobozon én vágtam fel az üzletbe szikével!
Amúgy a telenor a kártya függő készüléket telerakja a saját háttér képével meg zenéivel ez meg tök szűz nincs rajta semmi ilyen, bezzeg a haverom One X pluszán meg van. -
-
turika86
aktív tag
válasz
BossBoss #2186 üzenetére
most mondjam ,hogy a szénné optimalizáltság =minden erőforrás arra koncentrál, hogy megérinted a képernyőt a "kamu" multitaskingról már ne is beszéljünk!
de nem leszek gonosz... szóval a nyers erő itt bőven megvan... nagyon gyors a telefon.. minden app azonnal nyílik, bezár... persze csak ha beszeretnéd zárni mert a 2gb ram kb minderne elég....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen széket vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged