- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
davta
csendes tag
Probald ki! Szerintem nagyon jo. Sajnos nincsen benne meg tul sok extra dolog, de szerintem nagyon jo mar most is. En gyorsabbnak erzem mint a stock 4.4.2-t. Egyenlore az alap kernel van fennt, de az akksival nem vagyok kibekulve. Wakelock detrctor szerint deep sleep-be van a telo, megis kb 5%-ot merul orankent, ugy hogy a kijelzot be se kapcsolom. Es nincs semmilyen app beragadva
-
korpicschess
veterán
Fel lehet, persze, de amiket írtál, azokat nem lehet kernel cserével elérni. Mármint a framework módosításokat. Azért írtam a crDroid ROMot, mert a CM10.1 nagyon közel van a gyárihoz, és ez annak egy módosított változata, így például lehet állítani a navbár méretét, átlátszó status bart, ilyesmi.
Titanium helyett van még a Helium backup, érdemes megnézni.Hűha, jó régen volt.
-
trance89
őstag
mindkettőtök rosszul írta, sőt, gyalu képén az xy sorban jól össze vannak kutyulva a dolgok, ez a helyes:
[rawdisplay]
driver=engine
screen_x=1196
screen_y=718
screen_x2=768
screen_y2=1134
screen_xy="1134_768:1196x718/768x1134"a status bar mindig 50px magas, a navbar állítva 96px, fektetve viszont csak 84px, így csak egy kis matematika és kész
a modnak pedig aki törölni szeretné ezt a hozzászólást: a primo már tavaly óta hivatalosan is létezik androidra, nem 1 készülék jelent meg oem igo-s kiszerelésben, április elejétől pedig már a play store-ból is megvásárolható (igaz csak izraeli kivitelben de most nem erről van szó), szóval ez nem warez, úgy meg végképp nem hogy csak a sys.txt bizonyos részét osztjuk meg amivel a felbontás állítható -
törölt tag
Igen, ezt én is nagyon nézegettem már. Még megvárom az utódot, ha már mostanában jelentik be úgyis, de amúgy ez tetszik legjobban (illetve külsőre az MW600, de azon az érintős hangerőszabályzó egy rémálom).
Mondjuk nyáron leginkább csak pólóban van az ember, főleg melegebb éghajlaton -
klasszsrac
tag
Párosítás simán mindenféle app nélkül megy. De van hozzá egy halom app. Lehet a facebookhoz, twitterhez, sms-hez, meg még mindenféle cucchoz találni appot. Ezeket meg is jeleníti a kijelzőjén. Lehet róla hívást indítani, kezeli a hívásnaplót. Mondjuk a léptetésre nem jöttem rá. Lehet én vagyok béna
De különösebben nem zavar, mert a telefon hangerő gombjával is tudom a zsebemből vezérelni a léptetést.
Mw 600-t nem próbáltam rajta már ki, mert már tavaly elszállt. Azt még Gnex-szel használtam. Viszont a füles megmaradt és azt bedugtam a Smart bt egységébe, hogy meghallgassam. Onnantól nem is használtam többet
Nekem relatív szerencsém volt, mert 17e-ért sikerült vennem egy sráctól. Bolti ára már nekem is sok lett volna -
klasszsrac
tag
Nekem is volt mw600-m. De egy tüdőszűrőgép hazavágta :-)
Egy ilyet vettem utána: Sony Smart
Nagyon szépen szól és jobban tetszik a hangja mw600-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest