- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FüligJimmy #61990 üzenetére
Szintén cseréltettük akkut LG-nél, nekünk is valahol ~10k környékén volt, akku maga ~5-6k között volt, ehhez jött a szerelés, plusz elvileg tesztelték is.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Én cseréltettem náluk akksit a Nexus 4-esben, teljesen korrektek voltak. Igaz, vagy 10 e Ft volt, jack-tisztítással együtt.
-
Beka
csendes tag
válasz
Én már vettem helyette mást csak gondoltam lepasszolom a családba, ha megcsinálják rendesen. Nagyon szerettem szívesen látnám, hogy más a hasznát veszi.
-
Beka
csendes tag
válasz
FüligJimmy #61987 üzenetére
Nekem is aksi problémám van. Ez az LG szervíz merre van pontosan?
Aksi csere után megmarad a vezeték nélküli töltés lehetősége?
Jó teló meg most is, nem lassú, mondjuk nem is játszom rajta. -
hYpErKe
tag
válasz
FüligJimmy #61987 üzenetére
Én a helyedben nem cserélném le, inkább vennék bele akksit, igaz négy éves konstrukció de a mai napig szerintem megállja a helyét tökéletesen még úgy is, hogy nem tudja az LTE-t.
Nekem az elején voltak vele gondjaim de garanciálisan megoldódott minden szerencsére.
A mai napig elmegy simán másfél napot ha szolidan használom, a kijelzőidő 3 óra mindig megvan, én sem szívesen váltom le az enyémet, de nekem van most egy picit nagyobb gondom mint az akksi.
Digitizer hibám van ami úgy tűnik kezd terjedni, és mint tudjuk lehet ebay vagy vmi hasonló oldalról rendelni már kijelzőt olyan 10 eHuf körül de sok sajnos a silány. LG szervízben pedig nem feltétlen éri már meg javítani a vasat.
Kb 1 hónapja vadászok már alternatíva után de nagyon nehéz a döntés.
Nekem fontos a gyári droid így én mindenképp ezen a vonalon megyek tovább, bár a HTC 10 iszonyat tetszik még, csak ők max 1 frissítést szeretnek kiadni.....Nexus 5x: 2gb ram, snapi 808, 5,2" kijelző, ami kevésnek tűnik, de a ramot leszámítva egy két esetben szerintem meg sokak szerint nagyon megfelelő. Ami negatívum, hogy most nagyon sok embernek jön elő az alaplap hibája. Pozitívum nagyon jó áron jutsz hozzá a változatlan nexus élményhez.
Nexus 6p: 3gb ram, snapi 810, 5,7" kijelző, hardverben bőven elég mindenre. Negatívum a ház hajlamos meghajolni. Pozitívum jó kamera.
Pixel: 4gb ram, snapi 821, 5" kijelző, hardverben nem kell részleteznem gondolom... Negatívum drága sajnos. Pozitívum még hosszú ideig támogatás, a piacon a legjobb kamera jelenleg.
Én 6P-t akartam venni, de sajnos nem lehet kapni már sehol szinte, 5x az ára miatt vonzó de szigorúan csak a 32 gigásat szabad venni, az alaplap kockázatos dehát hol nem az. Kizárásos alapon úgy fest nekem a pixel lesz a befutó bár egy picit még várok, hogy lemenjen az ára, hacsak nem adja meg magát a kis nexus 4 kijelzője teljesen idő előtt.
UI: Ha már nem a nexus vonalon gondolkozol akkor én inkább a Honor 8-at javaslom ami szerintem hardverben jó választás, bár a bootloaderjét nem tudom, hogy lehet-e nyitni.
Remélem tudtam segíteni a döntésedben.
-
pazirezz
tag
válasz
FüligJimmy #61928 üzenetére
Orosz rulettnél még szerencsére nem tartok .. de értem, mit mondasz
Lehet belevágok, ennyit még ér a készülék
Kösz -
pazirezz
tag
válasz
FüligJimmy #61926 üzenetére
Az általad írt merülést, melegedést nekem is produkálta egy időben (azt vettem észre, h a zsebemben nagyon meleg .. ilyenkor már jellemzően eléggé le volt merülve.. 30-40%-ot esett az akksi töltöttsége kb mire észrevettem).
Megoldást sajnos nem találtam rá, azonban "magától" elhagyta.
Arra tudok gondolni, h valamelyik app okozta, majd kapott frissítést és megjavult .. vagy jó kérdésJó tudni, h ennyit tud az utángyártott akksi
Köszi az infót
Őszintén, kicsit többre számítottam .. de ok, olcsó volt -
pazirezz
tag
válasz
FüligJimmy #61924 üzenetére
Eddig jól hangzik
hogy hibás a felirat, pont nem érdekel .. úgysem látszik
Nálam per-pill, ha reggel 7kor lehúzom a töltőről (100%-on van) és bekapcsolva van a mobilnet folyamatában egész nap, szokásos messenger, +böngésző, kevés telefonálással műszak végére 16-17 óra környékén már 20-30%-ra merül .. ha ennél többet tudna, pl. estig kibírná a mostani használat mellett, már megérné az akksi csere
Jövő heti igénybevétel után is megírhatnád a tapasztalatokat, köszi
-
pazirezz
tag
válasz
FüligJimmy #61919 üzenetére
Ez az
Várom a visszajelzést, hogyan és mennyire válik be az akksi neked .. ha néhány hét múlva is adsz életjelet magadról, nem robbant az arcodba, lehet rendelek
más: valszeg sokan tényleg túladtak a készüléken, másra / újabbra váltottak .. de szerintem az is tény, h a teló szépen "csenden" teszi a dolgát, különösebb hiba nélkül .. és emiatt se nagyon pörög a topic
(én is így vagyok .. fene tudja mióta Chroma van fenn, nincs semmi baja .. néha benézek ide, történt e valami .. ránézek XDA ott van e valami újdonság .. aztán csak read only maradok, mert nincs mit írnom)
-
randras_83
addikt
válasz
FüligJimmy #61920 üzenetére
szoktak, de azért ha forró kezdj el aggódni.
#61919: sokan megváltak már a jó kis N4-től, így fogy a közönség is, kezd kiöregedni a cucc sajnos, pedig az egyik legszebb nexus, sőt mondhatom hogy a legszebb.
-
lmno
őstag
válasz
FüligJimmy #61920 üzenetére
Kérdezd a (volt) Note 7 tulajokat
-
válasz
FüligJimmy #61907 üzenetére
Nem ajánlom, csak LG-től vegyél, gyári akkut.
Enyém (már tesómé) is most volt 3 éves, szintén kezdett döglődni az akku.
Vettünk egyet a Skyphone-nál ~4100-ért, beszereltük itthon, és szarabb volt, mint az előző akku.
Bevittük váci úti szervizbe, szétkapták, és raktak bele egy akkut 5500-ért, + a szerelés. (11k körül volt, meg elvileg le is tesztelték)
Amikor bementünk érte, ott mondták, hogy amit vettünk akkut az nem is gyári lg volt (holott gyárinak volt hirdetve, de csak át volt matricázva), és nem sokon múlt, hogy lefeszítse a hátlapot. Örülünk, hogy egybe maradt a telefon.
Azóta tökéletes az akku, bőven kibír 1 napot, de még talán többet is. (pontosan nem tudom, mert nem nálam van a telefon)
Szóval szerintem lg-be vedd meg. -
pazirezz
tag
válasz
FüligJimmy #61907 üzenetére
Banggood-os linken vannak képek, h milyen "jó" minőségű lehet az a fajta akksi
Én, ha vennék, csak eredetit .. . Ennek ellenére várom a visszajelzésed, h melyiket választottad, és hogy "muzsikál"
(nekem is időszerű lenne sajnos.. .) -
adamfriday
senior tag
válasz
FüligJimmy #59064 üzenetére
Nálam is voltak google app leállások, aztán twrp-ben nyomtam egy factory resetet (tárhelyet hagyja) és jó lett, azóta hibátlan.
-
adamfriday
senior tag
válasz
FüligJimmy #58930 üzenetére
Ez CM ficsör, stock romban nincs ilyen.
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz
FüligJimmy #39840 üzenetére
#FüligJimmy, a fóliára nem tudok mit mondani, még csak egy hete használom a telefont. Amit viszont már tapasztaltam más készülékeknél: a fólia minőségétől függően előbb-utóbb összekarcolódik, megkopik a fólia, akkor le kell cserélni.
Az aksit azért ragasztják a kerethez, hogy ne mozogjon, kopogjon, ahogy döntögeted a telefont pl. előre-hátra. Egy 3M kétoldalú ragasztócsíkkal le lehet fixálni a csereaksit is, no meg ha hajszárítóval veszed le, a régi ragasztó is fog annyit, hogy az új aksit is tartani fogja.
Sajnos nem tudom, hogy mennyit bír az aksi, ez egyénenként változó, lehet, hogy neked lassabban, vagy gyorsabban fog eljutni odáig, hogy bemondja az unalmast egyszer csak. Biztos, hogy érzeni fogod, ha nem stimmel valami.
-
petipetya
nagyúr
válasz
FüligJimmy #39840 üzenetére
Nekem közel 5 hónapja van rajta a VIP-ben felrakatott mezei fólia, és még nincs jele annak, hogy le akarna jönni.
-
NTonee
veterán
válasz
FüligJimmy #39755 üzenetére
augusztus elején vettem a telefont, még mindig rajta vannak a gyári fóliák.
Valamire lassan le kellene cserélni őket, bár mindkettő stabilan a helyén van még. Csak már eléggé karcosak. Valaki szerint nincs értelme, de én mindenképp rakok rá majd.
Akkuval kapcsolatban nincs tapasztalatom. Láttam a how-to videót, nem is szeretnék vele foglalkozni.
Nem amiatt zörög. Hetente 2x jön fel a téma és már mindenki nagyon harapós emiatt. Jobb felül kereső a barátod.izoli76: nem emlékszem, hogy mennyit ad a dropbox alapból. Nekem egy htc-s akció miatt 24gb. Én nagyon megszerettem, így azt használom főképp. A többség itt box-os, épp az 50gb miatt. Én nem nagyon használom semmire. A gdrive 15, jól tudod.
-
NTonee
veterán
válasz
FüligJimmy #39751 üzenetére
,,nem törik"
majd fogAz enyém is elég jól bírta, de aztán egyszer csak...
Sokan jártak így. Ettől függetlenül én is szeretem. -
NTonee
veterán
válasz
FüligJimmy #38056 üzenetére
az az aosp böngésző korábban nagyon jó volt amúgy, de újabban az idegeimre ment a módosított működésű zoom miatt, így én is chrome-ot használok jelenleg. Most akkor van még1 ok a hanyagolásra.
-
FüligJimmy
csendes tag
válasz
FüligJimmy #38037 üzenetére
Jóóó! Chrome alatt nem csinálja ezt. CM11 gyári böngésző kapufa, éljen a króm!
-
w333
félisten
válasz
FüligJimmy #37947 üzenetére
Tessék ... Link
(#37948) defy456
Hogy lehet neked Rev 1.1 ? ha jól tudom csak Dec. végén kerültek forgalomba
(#37949) SamS20
Az hogy lehetséges ... a 4.4.2 elszállt
én még ilyen nem is halottam ...
-
petipetya
nagyúr
válasz
FüligJimmy #37871 üzenetére
-
petipetya
nagyúr
válasz
FüligJimmy #37866 üzenetére
A beállítások / Google / xy@gmail.com / hangkeresés a Google Playhez szinkronizálása ki volt kapcsolva?
-
mtcob
senior tag
válasz
FüligJimmy #37866 üzenetére
VPlayer nálam tökéletesen működik, addig megteszi amíg az MX Player nem frissül
-
asturel
őstag
válasz
FüligJimmy #37737 üzenetére
Tudtommal 4.4.2 fokepp sms dos vuln miatt jott ki, az meg mar cm 10.2 meg cm11-ben is benne van.
-
törölt tag
válasz
FüligJimmy #37737 üzenetére
Ok.
Nem és nem tudom. -
törölt tag
válasz
FüligJimmy #37728 üzenetére
-
törölt tag
válasz
FüligJimmy #37718 üzenetére
Pontosan milyen hangkeresést kapcsoltál ki egész pontosan? Mit tiltottál és hol?
@Criton: mondtam én, én meg elviszik itt nektek mindent.
Wipe data / factory reset biztos nem töröl SD-t.
-
törölt tag
válasz
FüligJimmy #37343 üzenetére
Ezt egyéni preferencia fogja eldönteni. Tehát ki kell próbálnod őket, hogy eldöntsd. A stock 4.4.1-t nem használtam, csak percekig, így nem tudom mennyivel lassabb, mint az aktuális CM 11. Funkcióban gazdagabb az utóbbi (ami bővül). Lassabb nem lehet. Vagy ugyanolyan gyors, vagy gyorsabb.
-
törölt tag
válasz
FüligJimmy #37194 üzenetére
Az ok, hogy Helium-al lementetted, de már visszamenteni is sikerült?
-
SamS20
senior tag
válasz
FüligJimmy #37191 üzenetére
Valószínűleg, nálam is hasonló a helyzet. Én is várom FI-t
-
atillaahun
veterán
válasz
FüligJimmy #37186 üzenetére
Azt írja, hogy a zip-nek van baja. Konkrétan a keep nem tetszik neki. Esetleg hajintsd ki a zip-ből, és próbáld úgy felrakni. Bár lehet ettől még másba is bele fog akadni, ezt most nem követtem honnan van ez a Reco-s frissítés.
-
Sanya
nagyúr
válasz
FüligJimmy #33650 üzenetére
root explorerrel elvileg átrakhatod
-
w333
félisten
válasz
FüligJimmy #33573 üzenetére
ES File Exploler
-
törölt tag
válasz
FüligJimmy #33564 üzenetére
Szerintem ez elég egyszerű. Egyszerűbbet és tisztábbat ennél nem tudok.
-
NTonee
veterán
válasz
FüligJimmy #33564 üzenetére
jó lesz az is, de...
supersu-t innen szedd le
a cwm recovery-ből pedig itt a legújabb -
SamS20
senior tag
válasz
FüligJimmy #33546 üzenetére
Szerintem már a Bootloader nyitás is garancia vesztést jelent.
-
FearTomi
őstag
válasz
FüligJimmy #33546 üzenetére
Extra (fejlesztői, God mode) beállításokat előhozhatod, ha az About Phone-nál a Build Numberre tapicskolsz sokszor egymás után, vagy ha még több extra beállítást akarsz, akkor érdemes Custom Romot felrakni.
A garancia csak abban az esetben ugrik, ha annyira romlik el, hogy nem tudod unrootolni és visszazárni a bootloadert. -
petipetya
nagyúr
válasz
FüligJimmy #33489 üzenetére
Fájlkezelő: ES File Managert, egyszerű, kényelmes, és a felhőket is be tudom állítani.
PDF: Repligo Reader, mert eddig minden helyzetben gyorsan kiszolgált, és tele van extra funkciókkal
Kamera hang akkor nincs, ha rezgő vagy néma módban van a telefon.
Az aksit ne merítsd le, csak használd a telefont.
-
fatal`
titán
válasz
FüligJimmy #33489 üzenetére
- Programok egyénfüggőek, én Total Commandert, QuickOfficet, MX Playert és PowerAMPot használok
- Appokból való eltávolításhoz ROOT kell és adaway, böngészőben az Opera Mobile classic támogatja az asztali szűrőket, vagy ha jól tudom Firefoxhoz van adblock plus, de maga a böngésző szerintem elég kaka.
- Semmire, simán használni kell.
- Custom ROMokon általában ki lehet, egyébként, ha jól tudom sehogy, a legtöbb országban tiltja a törvény. -
pantomimes
aktív tag
válasz
FüligJimmy #33362 üzenetére
Ha vodás vagy tudok egy utat ingyen SIM cseréhez. Azt kell mondani, hogy hibás a SIM-ed, így cserélik ingyen és az új SIM-ek már alapból olyanok, amikből ki lehet törni a micro SIM-et.
-
perecc94
tag
válasz
FüligJimmy #32744 üzenetére
Én bementem, annyit mondtam, hogy régi már a kártyám, és hogy állandóan elveszíti a térerőt, meg van, hogy nem érzékeli a telefon. A csaj azonnal kicserélte 1(!) Ft-ért
, meg sem kellett mutatnom.
Ja as vodafone-os vagyok én is már lassan 8 éve. -
sonique
őstag
válasz
FüligJimmy #32744 üzenetére
telenornal dijmentesen cserélik a simet
2évente
még csak extra dolgot sem kell kitalálni
én most cseréltettem le mert néha volt egy két halozati gond és javasoltak hatha a sim szar pedig februárban kaptam
ha meg a telefon nem kezeli mert micro vagy nano kell kérdés nélkül adnak masikat -
válasz
FüligJimmy #32737 üzenetére
-
FüligJimmy
csendes tag
válasz
Kösz az infót, körbenézek ott.
Azért ez pofátlanság: mióta mobilom van, náluk költöm a pénzem, és nem képesek megcsinálni díjmentesen. Ha nem fog működni rendesen a sim szeletelés után, inkább váltok szolgáltatót. Bár nem tudom, a többi mennyivel jobb. Fos vodafone.izé ... nem magamnak köszönöm a választ, hanem NTonee-nak
-
NTonee
veterán
válasz
mondjuk a Segner buszvég mellett van egy benzinkút, azzal szemben van egy mobilos bolt. Próbáld meg ott. De olyan régi kártyát nem biztos, hogy megéri vágatni, mert lehet, hogy nem fog rendesen működni.
Esetleg decemberben megyek arrafelé és kivághatom neked simvágóval, de gondolom az már késő lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged