- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mzombi
aktív tag
válasz Just_Reboot #60732 üzenetére
Látom Te azért elég sok telefont forgatsz, de nyilván máshoz is szól a kérdés, mire cseréljem le szerintetek az N4-t:
- OnePlusOne 91e Ft
- OnePlusTwo 130e Ft
- NX5 ?Ft
- Lenovo Vibe Shot 130e Ft
- Lg G2 100e Ft -
Mzombi
aktív tag
sziasztok!
fagyálló cserélt nekem kijelzőt egy hete, rendelnem kellett sajnos utángyártottat, mert hogy fent is említik, nincs már eredeti neki sem... Azok mellett, hogy elég nagy sajnos az eltérés a két kijelző közt, mivel nincs benne az a szenzor, ami arra (is) szolgál, hogy ha közel teszed a telefont vmihez, akkor lekapcsol a kijelző, ezért ahogy hívásom van, elsötétül a kijelző és sehogy sem tudom visszakapcsolni és így pl. ügyfélszolgálatok hívásakor sem tudok közben számokat bepötyögni, vagy akár csak bontani a hívást.
Tud vki megoldást erre? Akár az is jobb lenne, ha a hívás alatt nem kapcsolna ki a kijelző (stock 5.1.1) -
-
Mzombi
aktív tag
ha valakinek van egy eladó 8 GB-os N4-e, vagy hall róla, h vki eladná az övét és jó állapotú, akkor írjon egy PÜ-t.
Köszi! -
Mzombi
aktív tag
Érintőpanel hibás lett az N4-em Kb 12-ből lenne meg a csere, szerintetek ér annyit? Megéri még rákölteni még ennyit?
-
Mzombi
aktív tag
hello!
bukfencezett egyet a telefon pár napja, azóta a kijelző egy kisebb pontja (ha aktív a billentyűzet, akkor ott a C és az F gomb környéke "érzéketlen", vagyis a mellette levő betűket érzékeli. Első körben megpróbálnám újrakalibrálni, csak nem tudom, hogy erre van-e lehetőség és ha igen, akkor hol.
Ha ez sem segít, akkor szerviz mindenféleképpen? Van ötlet, hogy mi lehet még? Thx -
Mzombi
aktív tag
hello!
bukfencezett egyet a telefon pár napja, azóta a kijelző egy kisebb pontja (ha aktív a billentyűzet, akkor ott a C és az F gomb környéke "érzéketlen", vagyis a mellette levő betűket érzékeli. Első körben megpróbálnám újrakalibrálni, csak nem tudom, hogy erre van-e lehetőség és ha igen, akkor hol.
Ha ez sem segít, akkor szerviz mindenféleképpen? Van ötlet, hogy mi lehet még? Thx -
Mzombi
aktív tag
Stock 5.1.1-en jött nekem elő az a hiba, h fél-1 napos használat után a youtube és az Instagramos videókat nem játsza le. Másnál is előfordult ez? Telefon újraindítása segít csak. Youtube-n belül előzmények törlése is megvolt, de nem segít.
-
Mzombi
aktív tag
Segítsetek légyszi, megjött OTA-n az 5.1 értesítés, de korábban már kérdeztem és valaki azt ajánlotta, hogy inkább hagyjam az OTA frissítést, csináljak full wipe-t és rakjam fel manuálisan az 5.1-t.
Kérdésem (igen láma vagyok...): Nexus Toolkittel meg tudom ezeket csinálni? Mi kell (még) hozzá?
Ha esetleg vkinek nem nagy nyűg, akkor írja le please pár lépésben (akár PÜ-ben), nagy segítség lenne.
thx -
Mzombi
aktív tag
érdemes OTA helyett feltenni Toolkit-tel? Én nem romolgattam, gyári teljesen, de lehet, hogy egy full wipe jót tenne neki, nem (emiatt gondoltam, hogy inkább OTA előtt manuálisan tenném rá)?
-
Mzombi
aktív tag
válasz dragon1993 #58524 üzenetére
Neked milyen esetben csinálta? Wifi-ről mobilnetre automatikus váltásnál, vagy zenehallgatásnál?
-
Mzombi
aktív tag
Hátha vkinek volt hasonló (korábban is írtam már erről) gondja..., 4.4.4 alatt is, meg most 5.0.1 alatt is majdnem minden nap csinálja a telefonom:
füles be, elindulok otthonról (wifi), automatikusan átvált mobbilnetre a telefon, fülesen (headset) gomb benyom, zene elindul háttérben (Play zene) és amikor szeretném feloldani a képernyőzárat, vagy bármit szeretnék rajta csinálni, szétfagy a telefon, nem reagál abban a pillanatban semmire, csak pár perccel! később, de akkor sem tudok kb. semmit kezdeni vele, max hosszan nyomva a bekapcsoló gombot leállítani...
Újraindítás után mintha mi sem történt volna. Lehet, hogy túl részletesen írtam le a körülményeket, de mivel nem értek hozzá, így nem tudom, hogy melyik részén akadhat össze és mi mivel (jah és stock, semmi mókolás). help!! -
Mzombi
aktív tag
válasz Just_Reboot #58361 üzenetére
köszönöm!
-
Mzombi
aktív tag
Egy egyszerű kérdés (nektek)
Stock 5.0.1-re ha majd megérkezik az értesítés, hogy frissíthetem az 5.1 (vagy 5.1.1-re) a rendszert, akkor ezek után is tudok csinálni a toolkittel egy teljes pucolást és utána visszakapcsolva a telefont tudom is frissíteni a rendszert, vagy inkább mostanában pucoljam ki a telót, mielőtt majd megérkezik? -
Mzombi
aktív tag
korábban írtam, hogy nálam stabil Lolli... Mai napig. Tegnap elindítottam zenehallgatást (nem raktam fel semmi plusz lejátszót, nekem megfelel bőven a "gyári" Play Music), de megállt fél percenként a lejátszás. Telefon ki-be kapcs. sem segített, ma nem állítja le, de akadozik a lejátszás. Volt már vkinek hasonló?
Lehet újra kellene tennem mindent, ki tudja mi akadt össze... -
Mzombi
aktív tag
válasz pantomimes #57713 üzenetére
nekem is hibátlanul működik a stock Lolli kezdetektől fogva. Igaz nem használom annyira sokat a fényképezőgépet, mint mások, de nekem tényleg nincs fagyás már jó ideje
-
Mzombi
aktív tag
láma kérdés biztos, de tudtok valamilyen megoldást arra, ha youtube-on hallgatnék zenét és kikapcsolnám a kijelzőt, akkor ne állítsa le az app-t? (sima gyári minden Lollival)
-
Mzombi
aktív tag
Más okból kérdezem, akku időt már jó ideje lesz.rom..., Chrome-t azért használom telefonon is, mert minden szinkronizálva van nekem (könyvjelzők, password-ok) és így sokkal gyorsabban tudom elérni telefonon is böngészőn keresztül a dolgokat, van erre megoldás Opera-n belül (sejtem nincs, de egy kérdést megér)?
-
Mzombi
aktív tag
válasz forintuser #56944 üzenetére
Na igen..., de én nem tudtam újraindítani sem. Ezt írtam az elején is, hogy magától egyszer csak kikapcsolt a telefon és sehogy sem tudtam visszakapcsolni...
-
Mzombi
aktív tag
válasz forintuser #56941 üzenetére
de ugyan így, hogy kb. negyed órára "elnémult" a telefon?
-
Mzombi
aktív tag
Megint egy újabb (számomra) érthetetlen dolog történ ma reggel: telefon ébreszt, kinyomom, elindítok egy két appot (chrome, whatsapp - ezeket használom folyamatosan, nagyon rég óta gond nélkül), otthon wifi kapcsolat, 2G egyébként... 10 perccel később nézném a telefont, de full feketeség fogad és semmire nem reagál. Nyomtam én minden gombot több mp-ig, mindenféle kombinációban, de semmi. Elindultam otthonról, 15 perc múlva magától visszakapcsolt a telefon...
Nem lenne gond az egész, csak 1. nem értem, 2. beparáztam, hogy kuka a telefon.
Stock 5.0.1-t használom, mióta kint van OTA-n és eddig nekem teljesen jól működött mindent... -
Mzombi
aktív tag
kezd kicsit felhúzni Lolli... Mióta fent van (teljesen legyalultam a telefont és toolkittel raktam fel), többször csinálja azt, hogy mintha "lefagyna", nem reagál semmire, néha sikerül a lezáró gombra reagálnia, de csak annyit, hogy besötétül a képernyő, vagy visszajön a kép, de nem tudok mást csinálni (nem reagál a képernyő)...
Tegnap pedig korizás közben kivettem a zsebemből és sehogy sem tudtam elérni, hogy bekapcsoljon a telefon... Otthon is csak 10 perc után tért kb magához (49%-on volt az akku, nem azzal volt a baj). Másnál is előfordult már ilyen? Mivel megyek még többször sokkal hidegebb helyekre, ez nekem elég fontos... :/ -
Mzombi
aktív tag
eddig nem volt bajom a gyári kamera app-pal, de tegnap este óta amikor rányomok az exponáló gombra, az szürke lesz és nem csinál képet, majd semmit nem tudok vele csinálni, csak az eddig készített képeket megnézni... :/
korábban vki említett vmilyen fotós app-t, talán Snapshot? -
Mzombi
aktív tag
A beépített "Adathasználat" mérő mennyire ad valós adatokat? Használ vki olyan appot, ami megközelítően jól méri az adatforgalmat?
-
-
Mzombi
aktív tag
válasz NTonee #55698 üzenetére
Én is feljebb húztam a min. frekit (189-re, ez a következő lehetőség). Sosem játszom a telefonnal, így nekem ez jó lesz akkor, köszönöm szépen a megerősítést! Amikor hívnak (kikapcsolt kijelzőnél), csak 1-2 mp múlva kapcsol be a képernyő, emiatt feljebb kellene vennem vmit?
-
Mzombi
aktív tag
Hellscore-kernelt használók ezek mellett mást is átállítotok?
-
Mzombi
aktív tag
használ már vki stock alatt működő kernelt?
-
Mzombi
aktív tag
"haters gonna hate"... A nyalóka megjelenése óta is csak fikázást olvasok szinte pár embertől, de ez előtte is így volt
Nekem is nagyon tetszik az 5.0, nem találok benne semmi olyan dolgot, ami zavarna. Nekem pl. az akksi ugyanolyan gyorsan merül, mint KK alatt, de ezzel már réges régen megbékéltem...@petipetya: milyen retro stílusú dolog? (tudom, hogy írtál már róla korábban, de nem találom most hirtelen)
-
Mzombi
aktív tag
Ha leállítom a G+-t, az bekavarhat nagyon más appok működésébe? Értem ezalatt, hogy Drive-t, Keep-t, Gmail-t használom, kb. a többi google app le van tiltva
-
-
Mzombi
aktív tag
válasz petipetya #54701 üzenetére
Nagyon köszönöm (én is) ezt a leírást!! De sajnos egy résznél "elakadtam", tudnátok segíteni?
"- Kimásolnám a számítógépre a kamerával készült fontos képeket.
- Fotók / menü / beállítások / automatikus mentés ki.
- Telefon beállítások / fiókok / Google / xy@gmail.com / Google+ fotók és Google+ feltöltések mellől pipa ki.- A Fotók alkalmazásban kitörlöd a muffos képeket." -> na itt elakadtam... egyenként tudom csak kijelölni a képeket, ami nem 2 perc lenne, nem tudja valaki, hogyan tudnék egy "összes kijelölést" alkalmazni? Próbáltam már mindent, de nem megy :/
-
Mzombi
aktív tag
nekem valamiért nem kezeli egyik zene lejátszó app sem, hogy ha bemásolok bármilyen zenét a "Music" mappába, akkor azt lássa is az app. Ha újra indítom a telót, utána már látja az albumot. Valamilyen megoldást tudtok erre?
-
Mzombi
aktív tag
válasz pantomimes #53214 üzenetére
Ha szeretnéd cseréli, de javítani is tudja (egy ezres volt a különbség)... Nekem is rossz, mert tuti én nyomom erősen, mert a gumi tokban néha nem érzem a gombot, mert kicsit "túl lóg" rajta a tok...
MÁS: nekem valamiért nem kezeli egyik zene lejátszó app sem, hogy ha bemásolok bármilyen zenét a "Music" mappába, akkor azt lássa is az app. Ha újra indítom a telót, utána már látja az albumot. Valamilyen megoldást tudtok erre?
-
Mzombi
aktív tag
válasz pantomimes #53211 üzenetére
Szia! Nekem ő javította (nem cserélte) 1,5 hónapja kb, azóta minden OK vele...
-
Mzombi
aktív tag
Mostanában azt vettem észre, hogy az autofocus nem a legjobb, sőt, "játszani" kell vele, hogy arra fókuszáljon, amit szeretnék... Másnál is előfordul?Sajnos elég dühítő, mert elég sok kép így homályos lett...:/
-
Mzombi
aktív tag
válasz Mzombi #52626 üzenetére
korábbi témával kicsit párhuzamban:
VÁM biztosítás -
Mzombi
aktív tag
válasz dannyl #52617 üzenetére
én sem tudok semmit az oldalról, csak hallottam, hogy rendelnek innen ruhákat ismerősök, körbenéztem és akkor láttam meg... Nem mernék rendelni telefont ilyen oldalakról, de gondoltam hátha vki bátrabb
Szerintem amúgy nem lenne ÁFA + vám, bármit rendelek ebayről, nem tesznek rá semmit sehol.... -
Mzombi
aktív tag
Ha valaki esetleg venne még N4-t jó áron:
N4 -
Mzombi
aktív tag
Bumpert ki hol vett a telefonhoz? Néztem ebay-en ezt, de ha meg lehet venni itthon is hasonló árban, akkor nem rendelgetek kintről...
-
Mzombi
aktív tag
válasz pantomimes #51492 üzenetére
reméltem, hogy másnál nincs így és csak én nem állítottam be vmit... Igen, néha én is így csinálom, akkor marad ez. köszi
-
Mzombi
aktív tag
Fülessel hallgatom a zenét, hívnak közben, kihúzom a fülest, hogy felvegyem, erre a telefon külső hangszóróján (mintha ki lenne hangosítva) keresztül hallom a másikat és csak ha kétszer rányomok (be- és kikapcsolom) a kihangosításra, akkor veszi vissza a telefon normál módba a beszélgetést... Másnak is produkálja ezt? Hogyan lehetne kiküszöbölni?
-
Mzombi
aktív tag
válasz Diamond500 #51310 üzenetére
pont 1-2 napja volt téma, olvass kicsit vissza
-
Mzombi
aktív tag
ha használ vki itt Nova Launchert és GravityBox és Xposed is van fent neki, akkor kérdeznék tőle, írjon rám... köszi!
-
Mzombi
aktív tag
-
Mzombi
aktív tag
válasz adamfriday #50812 üzenetére
köszi! én amúgy PC-n, böngészőben néztem, ott nem tudtam törölni/szűrni, de így is jó!
-
Mzombi
aktív tag
Playben a saját alkalmazásaimnál sok olyat is látok, amit valaha feltettem, de már rég' nincs a telefonomon, nem véletlenül... Ki lehet iktatni ezeket vhogy, csak mert akkor egy "kissé" egyszerűbb lenne mindent visszapakolni egy gyári beáll.visszaállítása után...
-
Mzombi
aktív tag
válasz gipsztigris #50614 üzenetére
igen, ez már túl nagy tényleg... N4 és N5 szerintem pont jó, de az 5.9 már túlzás
-
Mzombi
aktív tag
válasz hyperman25 #50239 üzenetére
én 2-3 hónapja, használtan, de olyan tiptop állapotban, mintha akkor bontottam volna ki újonnan. Meg is fizettem a hibátlan állapotát, 65e-t vettem, csak 8GB-os, de egyelőre még nem éreztem, hogy annyira rossz lenne nekem a kisebb tárhely.
Egyelőre messze felülmúlja az eddigi telefonjaimat, szerintem megéri bármikor megvenni (főleg, hogy lassan tényleg esni fog megint az áruk), mert nagyon stabil telefonnak tűnik. -
Mzombi
aktív tag
válasz zezoka #50232 üzenetére
ez is olyan, hogy mindenki mást tapasztalt, máshogy gondolkozik, más az értékrend.
Neked nem éri meg az elején az a plusz x ezer, van, aki így nyugodtabb. Én ha boltban veszem majd a következő telefonomat, biztos rászánom azt a plusz összeget, de azt is értem, hogy Te miért nem -
Mzombi
aktív tag
válasz zezoka #50229 üzenetére
kicsit bele szólnék a gyári- kontra bolti garanciás kérdésbe. Egy S3 miniről váltottam, mert elegem lett nagyon... (kaptam, így jártam). 1+1 év bolti garancia volt rá és persze Murphy törvényei szerint az egy év után hülyült meg a telefon. Bevittem naivan a Samsung szervizbe, ahol is a kislány telefonálgatás után közölte velem, hogy kb. 70-90e körül lesz az, hogy beveszik, megvizsgálják és ha kell javítják a telefont Ha gyári garanciás lett volna a telefon, akkor ingyen és bérmentve megcsinálják egy szó nélkül. Az a 10-20e Ft sokszor megéri szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest