- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
mcgeri1 #61227 üzenetére
Sikerült ezt nálam is produkálnia, reggel minimum 2× újraindult egymás után (pedig csak zenét hallgattam), illetve a duplakoppnak hála többször is újra kellett indítani a telefont, hogy egyátalán az érintést érzékelje
t181: Köszi, így már okés
Más: Valahogy nekem ez a Chroma még mindig nem az igazi, főleg a hozzá ajánlott gapps-al. Alig van benne valami, mindent szedegethetek le play-ről, ezen kívül se kamera app, se óra, se üzenetküldő app nem volt rajta gyárilag. Oké, persze van aki mindre külön appot használ, de én nem, nem értem miért nem volt benne alapból. Inkább megy fel egy CM 13. Bár, hozzá kell tenni, itt se ment minden simán, hiába próbáltam meg feltenni mellé a legfrisebb Taurust, egyszerűen nem bootol be, Ak-nak meg tudtommal nincs még CM-hez való kernelje
-
-
zezoka
őstag
válasz
mcgeri1 #61057 üzenetére
Lehet , h a Wipe dalvik nem kellett volna, mert nem akar belépni a google-ba a teló, pedig már másodszor is megcsináltam, és másodszor ment végig az alkalmazás optimalizálás.
Nincs bejelentkezve hibaüzenet, telefon beállítása link-el, amire rányomva egy pillanatra eltűnik, majd vissza is jön a hibaüzenet (most csak HSDPA van). Létezik, h csak Wlan jó neki? Vagy rakjam újra a romot tök szűzen? Legközelebb nem dalvikolok dirty flash után, mert múltkor nem volt ilyen bajom!
Amúgy minden működik a telón, le tudom húzni az értesítési sávot, tudom kapcsolgatni, fogadja a hívást, sőt, a beállításokba is be tudok menni, de a fiókokban nincs google, csak a többi bejelentkezett cuccom.
Még megpróbálom csak a gapps-ot újrarakni először.
-
t181
senior tag
válasz
mcgeri1 #60755 üzenetére
Felraktam Banks gapps-el, HC-val és minden jó. Rögtön mentem az alkalmazásokhoz, mindent engedélyeztem (a "3-pontos" menüből pipálgattam mindig, hogy mutassa a rendszer appokat is), töröltem a Play Szolgáltatások adatait, újraindítottam és még nem láttam FC-t. Szépen pörög a rendszer, de az akkuidőre leszek igazán kíváncsi, sokan írnak jelentős javulásról.
-
vicze
félisten
válasz
mcgeri1 #60172 üzenetére
A ... nem tudom minek raktam oda.
Ha megnézed az összes Nexusra egyszerre adták ki, valóban buci simi a Google-nek.Szinte biztos hogy csak nagyon kicsi és tesztelt változások fognak ezekbe kerülni, és egyszerre minden készülékre megfog jönni reméljük, szóval a gyorsaság maradni fog.
OTA még sehol. -
vicze
félisten
válasz
mcgeri1 #60168 üzenetére
Havonta lesz új...
Mostani a csodás Stagefright-ot javítja. -
heidricha
őstag
válasz
mcgeri1 #60006 üzenetére
Ezek szerint zsinórban kevés eltéréssel voltak ilyenek? Nekem ilyen sorozatom még nem volt. Van, hogy hetekig elmegy gond nélkül, de az uptime-ot néha egy ilyen fagyás teszi tönkre. Hogy csörög-e, azt eddig nem volt alkalmam kipróbálni, és nagy ritkán spontán reboot is lesz a dologból. De inkább csak meghal, és hosszan nyomott power gomb lesz a megoldás.
Jobban belegondolva, már igen régen nem volt ilyenem.
-
fokukac
nagyúr
válasz
mcgeri1 #59372 üzenetére
Én eddig dícsértem a stock Lollipopp-ot, nekem eddig jól működött, jól bírta az akksi az elmúlt 4-5 hónapban.
Viszont kb. egy hete tapasztalok én is nagyon erős merülést.
Míg korábban a 3 óra kijelzőidő símán megvolt, az elmúlt hétben 1,5-2 órák jönnek ki, úgy, hogy a kijelzőhasználat nem fér rá az első oldalra a fogyasztási összefoglalóba; természetesen a gugli szolgáltatások vannak az első helyen, de még az óra-időjáráss widgetem (Transparent weather) is felkerül a listára ilyen 5-6%-kal, amikor eddig nem is láttam soha.Most nagyon sok frissítés jött múlt héten (bagy legalábbis akkor raktam fel őket), és mintha azóta csinálná.
Mondjuk a legutóbbi 5.1 OTA frissítés után nem csináltam gyári visszaállítást, ez tény. De az vagy egy hónapja volt.
Na mindegy, ha így megy tovább, akkor legyalulom a rendszert, aztán meglátjuk, mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- HiMedia lejátszók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vicces képek
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- DOOM - The Dark Ages
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest