-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pazirezz
tag
válasz
hotibi #61731 üzenetére
Úgy legyen
Rövid ideig nálam is ment a gyári 5.1, illetve talán volt 1-2 OTA frissítés is, míg át nem tértem főzött romra .. de szerencsére semmi bajom sem volt vele. Ahogy olvasgatom a korábbi és régebbi hozzászólásokat, szerencsésnek mondhatom magam, illetve a készülékem, mert absz. semmi gondom nem volt (eddig.. le is kopogom gyors)
Viszont, h ON is legyek, használ valaki MiBand-ot, N4-el és / vagy 6.0-s droiddal? Működik valakinek a Mi-s képernyő feloldás?
-
-
vtomi2
őstag
válasz
hotibi #60117 üzenetére
Én is karbont használok, de én nem adnák ki 2000ft-t csak egy ragasztóért. Kínából rendeltem 1 méter karbonfóliát, és befóliáztam vele a laptopom meg 2 nexus 4-et, és még a fele megvan. És csak 3.50$ volt ingyenes házhoz szállítással. Viszont kegyetlen jóll néz ki, és nem csúszik a teló már annyira.
-
heidricha
őstag
válasz
hotibi #60113 üzenetére
Kicsit nehezen ment, de megvan.
Nem 100%, hogy pont innen van, de ugyanilyen az enyém is.
Találsz csak elsőt is, ha a hátát nem átallod mással letakarni, pl. a http://www.skinshop.hu/ "carbon" matricája nekem nagyon bejött, semmi nem látszik meg rajta, és tapintásra is jobb, mint az üveg.
-
heidricha
őstag
válasz
hotibi #59498 üzenetére
Gyári 5.1.1, nem teljes telepítés, csak TWRP-ből flash-elve.
Root
HCb78 kernelEddig hibátlan.
Kiegészítések:
Greenify (támogatott)
LightManager Pro
SimpleReboot
YAABElső este nem kicsit lepett meg. Ügyelet miatt nem volt repülő mód, 3G/WiFi bekapcsolva, sőt a VoIP fiókok hívhatók voltak, sync aktív; így ment le 8 óra alatt talán 5%, vagy annyi sem. Szerintem ez nagyon jó.
Pár dolog felkúszott azóta, ami azért fogyaszt, az 1-2% per éjszaka az nincs meg sajnos, de 3-4-be beférünk, összességében nem rossz.
Tárcsázó késleltetése is csekély, a Chromá-nál rendszeres hívás elején hiába hallózás (első pár mp-ben engem nem hallanak) mintha itt nem lenne. -
blueMerle
veterán
válasz
hotibi #57420 üzenetére
Esetleg ezt az appot tudom neked javasolni: Big Launcher
-
vicze
félisten
-
pcnet
addikt
válasz
hotibi #55387 üzenetére
Ha zavar az OTA frissités az értesítéseknél, akkor húzd le az értesítéseket és nyomj hosszan az OTA értesítésre, majd alkalmazás információk és értesítések elöl vedd ki a pipát. Jelezni nem fog, de frissítéseket tudod ellenőrízni manuálisan. Azt, hogy letöltés és telepítésre bökve csak letölti e vagy egyből telepíti is, azt nem tudom, soha nem frissítettem még OTA-n.
-
Bambalazs
senior tag
válasz
hotibi #54535 üzenetére
Igen, AndroidPolice-ról másoltam be a linket, mely link a Google szerverein tárolt OTA zip fájlhoz vezet, azaz 100%-ig hivatalos. Sideloaddal egyszerűen fel tudod telepíteni (egy leírás a több száz közül), zárt bootloader mellett is.
-
pcnet
addikt
-
adamfriday
senior tag
válasz
hotibi #53047 üzenetére
Én azt javasolnám, hogy ismerkedj meg az Android alapjaival és a Google fiókoddal szinkronizáld a kontaktokat. Egyébként nem is találok olyan lehetőséget, hogy SIM-re vagy telefonra mentsen, csak Google fiókot tudok választani.
szerk. megelőztek, de továbbra is a google fiókot ajánlom a retro megoldások helyett -
pcnet
addikt
válasz
hotibi #53047 üzenetére
Telefon memóriába úgy tudod, hogy bepötyöd tárcsázóba a számot, majd hozzá adás névjegyhez, utána lent új névjegy létrehozása és fent a google accod mellett lenyitod a menüt és kiválasztod a csak a telefonra opciót. SIMre passz, szerintem csak 3rd party app játszik, vagy SIM kezelő app Playről
Szentkuti: Akkor bocs, úgy emlékeztem itt valaki 3.085 ft-ot írt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest