- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
válasz nzolo76 #17840 üzenetére
Melyik TWRP-verzió van a telefonodon?
Nekem most a 2.6.0.0-s és valami miatt mindig failed van a slukk #15-s kernel telepítésénél és nem tudom miért?
Esetleg valami ötleted lenne?Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
Fricy78
tag
válasz nzolo76 #13759 üzenetére
Megérkezett ma a nexus 4-em. Sajna továbbra is fent áll az alvó állapotban történő wifi eldobás probléma. Analyzerrel megnéztem senkinek nincs a környéken ugyanazon a csatornán, sőt még közvetlen mellette lévő csatornán sincs wifi, eddig minden telefonomon jól működött, csak a nexussal küszködök. Minden beállítást átnéztem, úgy van beállítva, hogy alvó állapotban se dobja el a wifit, mégis eldobja. Igazából nem is az a baj, hogy eldobja, hanem az, hogy nem csatlakozik vissza. Amikor visszamennék rá, kiírja, hogy hatókörön kívül van és nem enged vissza, csak wifi kikapcs, vár kicsit, majd újra visszakapcs.
Nincs valakinek valami építő ötlete?
Még megpróbálok csatornát váltani hátha, de több ötletem nincs.
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy-két gyökér, de annak jól odabaszol az ásóval, oszt haladsz tovább!"
-
törölt tag
válasz nzolo76 #11279 üzenetére
a nightly az ilyen napi frissítés, mindig az aznapi kódot összerakják egy kiadásba. az experimental az ennél egy fokkal stabilabb, oda már válogatva kerülnek be módosítások, nem minden ömlesztve, ami az aznapi munkából jött. az rc pedig release candidate, ez a stabil kiadás előtt próba verzió, elvileg az összes funkció (sőt, jóformán az az egész kód) benne szokott lenni, ami majd a stabilban benne lesz, csak tesztelési céllal előbb kiadják.
egyébként hónapok óta nightly-t használok a telefonon, teljesen stabil, soha nem volt emiatt gondom. -
Pistiboy88
aktív tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz nzolo76 #7889 üzenetére
Nincs miért bocsánatot kérni, nem mondtál semmi rosszat. A toolkit azért lett így megalkotva, mert ott kényelmi szempontok is vannak. Nyilván azon az elven megy a fejlesztés, hogy ha rootolni akasz, akkor valószínű úgyis custom cuccokat szeretnél: másik kernel pl. így egyből ki is nyitja.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz nzolo76 #7883 üzenetére
Hagyjuk a toolkit-et most békében szerintem, mert nem arra a megoldásra akartam kilyukadni. Az elvileg két kernelt használ, egyet csak azért, hogy fel tudja csatolni a systemet.
A 4.0-ás Android egyik újítása volt, hogy lehet a rendszerről is biztonsági mentést készíteni az adb-vel. Ebből adódott az, hogy azt vissza is lehet oda tenni... és ha nem azt teszed vissza, hanem a root csomagot, akkor máris rootolva vagy úgy, hogy a kernelt békén hagytad és így a bootloader is zárva maradhat, ha valakinek csak root kell.
A 4.1.2 alatt még megy elég sok cuccon, de lehet a 4.2 alatt észrevették ezt is...
@Picco:
De nem ám! Teljesen más terveim vannak. Bár hogy valaki a rootot magában mire használja zárt BL mellett, az jó kérdés... Pár embernek persze az is elég lenne...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest