- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chrometent
csendes tag
válasz
Tussky #16882 üzenetére
Nem látom a képet, de ha arról van szó, hogy a legördíthető gyorsbeállításos menünél olyan kép van, ami nem szimpatikus, akkor itt egy ötlet: mivel rendesen végigmentem a setup-on, kreált a Személyek-be Én alá nekem egy bejegyzést a nevemmel. Ha itt hozzárendeltem képet, akkor a legördülőben is megváltozott, de ha a bejegyzésből a képet törlöm, a legördülőben ott marad. Nem tudom, hogy ha Owner-ként vagy bent, hogy mükszik, de hátha ez segít.
elkéstem, sry
-
barnam_
nagyúr
válasz
Tussky #16884 üzenetére
Nem látom a képet amit beszúrtál.
De a Google+-hoz semmi köze.
Ha első indításkor hozzáadod a Google fiókot, létrehoz egy felhasználód a neveddel, az lesz a gyors kapcsolókon, s ha rányomsz, tudsz képet kiválasztani.Ha nem jelentkezel be első indításkor, csak azt írja ki hogy Owner, és ha rányomsz, nem tudsz semmit se csinálni. Én ezt figyeltem meg CM-el. Amit megpróbálhatsz, az az, hogy a Személyeknél létrehozol egy saját profilt (ha lehet), és az lesz fenn az értesítési sávban.
Ami a fura, hogy Nexus 7-en CM-ben létre lehet hozni több felhasználói fiókot is, ott ha első indításkor nem jelentkezel be a Google fiókoddal, később akkor is megjelenik a neved.
-
twine
veterán
válasz
Tussky #12912 üzenetére
Igen ezt olvastam,,de mivel potenciális vásárló vagy, gondoltam közelebbi infót is kapsz, ha rendelést adsz le..
Mennyi időn belül tudnak neked készüléket prezentálni etc....
Nekem egy ideje már van,,és ha kell akkor Angliából rendelek újra,,csak a többi topiclakónak segítenél, akik itthon szeretnének mostanság vásárolni -
twine
veterán
válasz
Tussky #12909 üzenetére
Ha sikerült tőlük beszerezni,akkor dobj már ide a topicba egy kis infót plíííz hogy oszthassuk tovább...
Mert a honlapjukon ezt találtam:És érdekelne, hogyan működik náluk a vásárlás....
Leadom az előrendelést, és holnap mehetek érte,,,vagy már van készleten csak "úgy maradt"a honlap....?
Vagy,,vagy,,,vagy?Köszönettel
-
phobeus
aktív tag
válasz
Tussky #12909 üzenetére
Én is nexus 4 vásárlása előtt vagyok és én onnan fogom beszerezni, a futárral ami nyomon követhető +3000 Ft és 1-2 nap alatt kihozzák ide angliából. Volt aki hétfőn rendelte és kedden már hozták neki. Jó féle bolt, nyugodtan felvehetitek a frankó listára
Viszont a nexus 4 még csak előrendelésbe van náluk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest