- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scooter74
őstag
-
-
batai15
félisten
válasz
Maxentius #19044 üzenetére
Van ez a téma [link]
sajna készítője régóta nem foglakozik vele, és annyi baja van hogy a szöveges üzinél(pl sms) a háttér szín és a betű szín is fekete.
Ezt kellene valahogy megoldani. Illetve az eXdialer nevű appot hogy lehetne meg oldani hogy az ikonját is cserélje?
Előre is köszi! -
MartOOn
addikt
válasz
Maxentius #16842 üzenetére
Dehogynincs! Nekem mar az 5.0-at szedi... Kozben is errol irok mert ebben javitottak a multitaskingot...
A homerseklet kulonbsegtol eltorik a hatlapra pedig most annyit mondanek hogy tegnap -21 fokban meloztam par oracskat aztan meg kimentem a tuzo napra es +25 fokra... na akkor jott meg a fuggetlen telenoros telomra az 5.0...
a hutokamionban meg direkt benchmarkokat futtattam hogy ne fazzak annyira... par fagyi ki is olvadt... Sajnos azokat meg kellett ennem.
-
Kevin's
senior tag
válasz
Maxentius #16836 üzenetére
Neeem én arról beszélek mikor fel rakom a romot a lejátszóba egy zenét nem talál ha fel rakom a megvásárolt poweramp -t akkor se lájta zenéket egyedül a fájlkezelőben látom hogy ott vannak és onnan letudja játszani ! Nekem az kellene hogy a média lejátszóban ott legyenek a zenék a gallery app -ban a képeim ..
-
w333
félisten
válasz
Maxentius #16713 üzenetére
Valamikor írtad hogy ez a jelenség hogy "kikapcsol" csak akkor van ha beérsz a munkahelyedre ...
Így van 3 lehetőség ami miatt kikapcsolhat :
1. Kolléga szórakozik és kikapcsolja !
2. "Helyzetmeghatározás" ( Térkép / beáll./ hely / összes pipa ki ! )
3. Valami hardveres hiba ... -
jacis
nagyúr
válasz
Maxentius #16706 üzenetére
Nekem volt kettő galaxy nexusom és az elsővel hasonló problémák voltak. Addig kerestem a hiba okát, hogy sikerült rájönnöm, hogy sajnos a telefon az utolsó elejtéskor kontakthibás lett ami miatt nekem is hetente legalább kétszer kikapcsolt.
Volt egy pont az oldalán ahol ha egy picit megnyomtam akkor egyből volt egy reboot.
Esetleg nézd meg nálad nem lehet-e ilyen probléma. -
-
gery2123
őstag
-
zezoka
őstag
válasz
Maxentius #14115 üzenetére
Nekem eddig nem is volt.
Okézsoke: Nekem a Telenor ingyen cserélte! Bár nekem olyan régi volt, hogy még Pannont írta nem Telenort. Én első körben cserélném, ha nem akarják, csak akkor vágnám. Amúgy akármelyik boltjáb bemész a szolgáltatódnak, ott meg tudják csinálni. Én bementem az első Telenor boltba, ami az utamba esett. Nekem is céges kártya, kellett egy meghatalmazást kérnem a cégtől, hogy eljárhatok Sim kártya szolgáltatás ügyében, vagy valami hasonló.
-
zezoka
őstag
válasz
Maxentius #12553 üzenetére
Nálam fixen világít, piros ha merül, narancs töltéskor, zöld ha feltöltött, ezenkívül a beállított színekkel villog 2mp-ként a különféle dolgoknál, és 5mp-ként kéken villog ha be van kapcsolva a Bluetooth. De mindez csak akkor, ha le van zárva a képernyő. Tehát ahogy kioldom, eltűnik, visszazárom, akkor újra világít/villog.
Eddig semmi hiba nem volt.
-
defy456
aktív tag
válasz
Maxentius #12555 üzenetére
Az is szimpatikus megoldás már, de még nagyon-nagyon kevés. Egy tablet még nagyon messze van egy asztali géptől, vagy akár csak egy laptoptól.
Lassan az intel belendül, és akkor már talán lesznek jó dolgok ilyen téren. De szerintem még nagyon messze vagyunk attól, hogy elég erős masinákat aktív hűtés nélkül egy ilyen pici dobozba zárjanak. -
zezoka
őstag
válasz
Maxentius #12510 üzenetére
Nekem a Light Manager - LED Settings tökéletesen műxik, illetve a telefon is hibamentes! Esetleg tegyétek fel a Tietek helyett!
@waccamár: Ha fel is tapadna, akkor is a plusz vastagság miatt (ami a lencse és a kamera között lenne) már nem tudom ki tudná-e fókuszálni.
-
klasszsrac
tag
válasz
Maxentius #11638 üzenetére
Nálam ami zavaró szokott lenni, hogy BT-n keresztül hallgatok zenét. Ha én indítok hívást akkor utána visszajön egyből a zene. Viszont ha közben engem hívnak, akkor már nem jön vissza a zene csak sokára. Szinte újra csatlakoztatja közben az amúgy is csatlakozott eszközömet.
-
tybsen
addikt
válasz
Maxentius #11638 üzenetére
Nekem galaxy nexus-sal voltak hasonlo szituaciok (eleg gyakran), szinten 4.2-vel. Most nem hasznalom a bt-t, ugyhogy passz, de szerintem valami szoftveres problema lehet.
(#11631) zack: grat a 4-hez, nem gondoltam volna en sem, hogy valtani fogsz
a multkori n2-n4 kozotti orlodesem utan vegul nalam is n4 lett
(#11628) asysoft: hangerogomb nalam is ilyen meg masoknal is. Telefonalas kozben jo minden, sot kifejezetten jo a hangminoseg kihangositva autoban is, kakaotalk es skype szinten.
-
törölt tag
válasz
Maxentius #11560 üzenetére
az valóban nincs, de mondjuk szerintem annyira nem is hasznos dolog az. illetve inkább úgy lenne hasznos, ha mondjuk ezt valahogy a telefon állapotával és/vagy profilokkal egybegyúrnák.
w333: de most komolyan...? whatsapp-on hogy kezdesz beszélgetést? ott aztán tényleg semmi nem jelzi, hogy ki van online. vagy viberen, vagy kakaotalkon, vagy még lehetne sorolni. ez a hangouts külsőre egy whatsapp klón majdnem egy az egyben, és mégis mekkora próblémát okoz sok embernek, pedig amiről másolták, azt meg mindenki imádja...
Bilux: köszi, csak ez a kialakítás nem olyan kényelmes nekem valahogy. régebben volt ilyen fülesem, de nem jött be, folyton nyomja a fülemet. olyasmire gondoltam, mint mondjuk a Sony MW600, vagy a Sony Smart, csak ez utóbbi azért elég húzós árban van, és elvileg nem 4.0-s.
-
Bilux
veterán
-
törölt tag
válasz
Maxentius #11269 üzenetére
nekem most valami filléres ultravékony műanyag tok van rajta, kb 150Ft-ért vettem itt Kínában darabját. ez is eléri azt a hatást, hogy nehezebb benyomni egyszerre a két oldalt levő gombokat, de ez egy alapvető design baki, még ha kicsi is. olyasmi, mint amikor az i4-et bumperrel kellett használni, hogy legyen térerőd. csak az közvetlenül és komolyan befolyásolta a használati értéket, ez inkább csak bosszantó, figyelhetnének rá, hogy gyárilag ergonomikus legyen a telefon.
Bilux: igen, valami gesztusvezérlésnek én is örülnék, de egyelőre nem hiszem, hogy lesz ilyen komoly váltás a most megjelenő verzióban, talán majd fél év múlva. jól ki kell találni az ilyesmit ahhoz, hogy tényleg használható legyen. jeleneg van vagy 4-5 féle megoldás, de szerintem egyik sem igazán jó, nem találom egyiket sem kényelmeesbbnek, mint a jelenlegi felületet.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Maxentius #11185 üzenetére
nekem ez van. szépen tölt.
Hátránya: a felül lévő műanyag alatt egy kék led van, ami töltés közben villog, amit engem nagyon idegesít.
én 8000 forintért vettem ebayon
de ez sem lehet rossz: [link]
ha esetleg mégis a kékledes töltő kellene, rendeld meg a fentit és cseréljünk
-
FearTomi
őstag
válasz
Maxentius #11063 üzenetére
Na az ilyenből tudják szuper módon kilopni...tapasztalat...kétszer is
Kevepapa:
Amúgy én ezeket a bőrtokokat nem szeretem annyira. Egyik ismerősöm vett az iPhone 5-jére ilyen tokor 10 000 Ft-ért...kicsit kiröhögtem, aztán amikor leejtette és úgy esett tokkal együtt a telefon a földre, hogy pont a sarkára érkezett és tökkal együtt tört le a telefon sarka, na akkor már nem kicsit, hanem nagyon nevettemAmúgy franc tudja, mennyit használ a tok.Ha leesik és egy olyan hullámhosszú hullám megy keresztül az üvegen amit már nem bír, akkor cseszheted a tokot..valószínüleg amúgy a bumper is ezért nem használt...Amúgy ezekbe a tokokba tud a legkönnyebben összekarcolódni a kijelző.
-
SÖ
addikt
válasz
Maxentius #11000 üzenetére
Appon belül is lehet regisztrálni, mert látja hogy LG. Akkor van cumi, ha idegen egy kiállított darabon már beregisztrálta magát. De inkább Samsungra utaznak, ott úgy tudom 50Gb. Én egy hete - mert hogy idáig vissza fogtam magam (utálom a felhőt) - regisztráltam SkyDrive-ra, mert kellett, de akkor ezt is megcsípem.
-
tybsen
addikt
válasz
Maxentius #10982 üzenetére
En meg nagyon ugy nez ki, hogy holnap veszek egyet es nem varok a google i/o-ig, hogy lesz-e valami uj cucc. Mivel van ez az akcios ar holnapig, igy szerintem ennyiert megveszem. Barmit is jelentsenek be jovo heten, egyreszt egy darabig ugysem lesz kaphato, masreszt ha tenyleg csak az LTE 32 GB variacio lesz, akkor az amugy sem hoz lazba. 333 EUR-ert pedig szerintem aktualisan a legjobb hw es sw a cucc. Az uveg keszulekhazzal meg majdcsak megbekelek valahogy.
-
Pompi
nagyúr
válasz
Maxentius #10813 üzenetére
FB oldalra.... ugyan, nem kell olyan messzire menni, amikor van fiókjuk ezen a fórumon is
ViberMedia -
tybsen
addikt
válasz
Maxentius #10510 üzenetére
Jaja, tudom, de ez csak rancfelvarras vegulis. Viszont szerintem erdemes megvarni a bemutatot es varni, ha valaki valamit venni akar. Jo lenne valami nagyon vekony keretes Nexus 7, arra beneveznék
De egyebkent is nexus 4 es note 2 kozott gondolkodom, szoval ha lesz 32-es LTE-s, akkor lenyomhatja az elozo modell arat es az nem lenne rossz.
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Maxentius #10387 üzenetére
Jah, néztem is, hogy fura lett.
Meg ma megjött a bumper-em, amit haver küldött UK-ból. Fain, de csak vaskos lesz a teló széle. Még kínából is várok 1 fajtát. Meg Skynet-től is van egy kemény tokom. Eddig az utóbbi a nyerő. Csak az az egy gondom van vele, hogy a teló alját és tetejét nem védi. Kép
Egyébként nagyon jó a fogása, Szépen ül a telón. -
klasszsrac
tag
válasz
Maxentius #10301 üzenetére
A beállítások-hang-zenei hatások-Noozxoide Eizo..Erre van állítva neked? Én még Gnex-en használtam és ott sokat dobott a zenén. Itt is nagyon jó hangzása van. Igaz én csak Bt fülesen keresztül használtam idáig. De ott a hangerő nekem tökéletes. Nem bírtam még teljesen max-on hallgatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby rádiós topik
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Karcmentes Állapotú Apple iPhone 15 Pro Max 1TB !! Black Titanium !! 3 Hó Jótállás
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest