- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szomj4s
tag
válasz
tormaaa #35921 üzenetére
Ebben a pillanatban állok neki én is feltenni ezt a ROMot.
Mindet úgy csináltál, ahogy az oldalon van?
"If you are coming from any other ROM, including 4.2.2 and 4.3 ROMS:
Clean Wipe:
Backup your ROM or Apps (Optional)
Wipe:*Factory Reset, System, Cache, and Dalvik Cache
Flash:
1. ROM
2. LTE Package*(Optional)*
Wipe:*Cache & Dalvik Cache
Boot
3. Flash Gapps+Extras or Small Gapps
Boot
Open Play Store and Sign-in
Go to: >Settings>Accounts>Google>Location settings>Enable 'Let Google apps access your location'"LTE-vel nem kell foglalkozni.
Innen töltötted le?Szerk: Tedd fel mégegyszer a ROM-ot, nekem régi desire-m csinált olyat, hogy az első nem esett neki jól
-
kisg
tag
válasz
tormaaa #29792 üzenetére
Mit meg nem csesztetnek téged ezzel a szerdai részegséggel... álszent bagázs!
Szóval, veszel egy jobb féle (Loctite) pillanatragasztót, lehetőleg Gél legyen, az jobban kezelhető. Fogsz egy vastagabb hurkapálcikát vagy saslik nyársat a lényeg hogy fa legyen. Otthon, nyugodt körülmények között, rányomsz a hurkapálca végére egy kis pillanatragasztót és odanyomod a beletört jack dugó végéhez. Nagyon figyelj, hogy ne menjen a ragasztó mindenfelé az aljzaton belül, mert örökre beleragasztod a dugót.
Szóval vársz egy kicsit (pillanat ragasztó esetén egy pillanatot) és egy mozdulattal kihúzod a Jack dugót.Ennyi.
-
mm89
őstag
válasz
tormaaa #29792 üzenetére
Jó szar képek
Szerintem simán tunál ráragasztani valami vékony dolgot és kihúzni.
Ami benne van rész, az fém? Meg lehet kicsit fúrkálni? MOndjuk egy melegített tűvel? ha igen, akkor még jobb, mert nagyobb felületen tud tapadni a ragasztó.
Ha nem, akkor meg egy vékony fúrószárral mennék neki, hogy az esetleges szilánkokat lesimítsa. Persze nagyon óvatosan, hogy körülötte semmi ne sérüljön.
Simán megoldható otthon, de ha nem vagy biztos, akkor egy órás megcsinálja, olcsóbban és gyorsabban mint ha rendelnél másik modult e-bayről -
mm89
őstag
válasz
tormaaa #29765 üzenetére
Volt itt fentebb olyan ötlet is, hogy ragassz rá valamit amivel ki lehet húzni.
Az órás szerintem tuti meg tudja fúrni, majd belehajt valamit és kihúzza azzal. Nem egy nagy dolog, otthon is meg lehet csinálni csak hát valószínűleg nincs olyan vékony fúrószárad, meg az sem árt, ha teljesen központosan tudod fúrni, nehogy szétfúrd a jack anyát is... -
w333
félisten
válasz
tormaaa #29765 üzenetére
Ne haragudj már de egy 3.5 fém jack csatlakozót hogy lehet beletörni ?
(#29769) twine
Igen azt tudom és olvastam az este, de szerintem én ha még akarnám akkor sem tudnám beletörni, kéne hozzá egy harapófogó, nem törik az olyan könnyen
Különben is részegen nem a fülest kell hallgatni, hanem elmenni egy kocsmába -
twine
veterán
válasz
tormaaa #29740 üzenetére
Hali...
Nem tudom nézted e iFixit-en ,hogy kell szétkapni az N4-et a Jack csati cseréhez...(nem nagy mutatvány
)
Szerintem mielőtt rendelnél egyett, szedd szét, és próbáld meg kiszedni ugy a beletört darabot...
Bár úgy látom zárt a vége az aljzatnak,,de mintha valami ragasztó csík lenne az alján(közel sem biztos)
De ha szétkapod többet látsz, és talán alulról ki tudod valahogy nyomni...ha nem, gél !!! pillanat ragasztóval egy icipici cseppet az ellendarabra,,,hátha ugy ki tudod szedni,,,de mindezt csak azután hogy a kezedben van az aljzat,,igy a telefon többi részét tuti nem teszed tönkre...
ha nem lehet sehogy sem kibányászni,,,még mindig meg tudod rendelni az uj alkatrészt -
Pistiboy88
aktív tag
válasz
tormaaa #29698 üzenetére
Köszi, hogy megnevettettél így éjjel. :-) Na , viccet félretéve. Igen, de lehet még kell bontani a telefont miatta. Így nem tudom elképzelni, hogy hogy néz ki, milyen mélyen tört bele. Látni kéne. Ha egy képel megtisztelsz minket, könnyebben tudunk segíteni.
Ui.: aztán vigyázz, nehogy össze is törd a telót! :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest