- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Kevin's #16977 üzenetére
Szia!
MIUI
Zenéket, képeket látja, mert előtte futtatni kell a Media Scenner-t.
Szinkronizálás megy, fontos, hogy azt a progit, melyet szinkronizálni akarsz, az engedélyeknél meg kell neki adni, hogy mit csinálhat.
Minden tökéletesen működik, tényleg minden!Pluszban Faux kernel, Center Clock, 36DPI navbar, huh meg sok apróság. Jelenleg lazán elmegy egy napot 1 feltöltéssel, 2 óra beszélgetéssel, ezek mellé meg folyamatos 3g társul, néha wifi, meg 2-2,5 óra kijelző idő.
-
szponzor
senior tag
válasz
Kevin's #16362 üzenetére
Nekem szintén nincs semmi gondom a PA-val (jún. 24-ei 3.60-as verzió, Franco M3 kernellel). Mindenesetre érdekelne a véleményed a váltásról és mivel jobb/rosszabb a CM.
#16356 zorromoto: Bár én még soha nem ADB-ztem és lehet, hogy te írtad csak el a hsz-ed, de a zip után nem kellene egy szóköz? /storage/emulated/0/-ra is próbáltad rakni?
-
TomPack
őstag
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Kevin's #15961 üzenetére
sajna a 8 gigás verzió nekem nagyon kevés
A lényeg, hogy azt szeretném megtudni van-e a Nexus4-nek bármi szériahibája vagy van-e valami amire vásárlásnál érdemes különösen ügyelni.
Sajnos szeretett S3-asom hirtelen halált halt törés által, így a lehető leggyorsabban kéne egy új telefon és emiatt is fontos még az a -10k is, mert már ezt a 85 ezret is úgy fáj kiadnom érte, hogy csak na, mert még az S3-at se fizettem ki teljesen
-
TomPack
őstag
-
-
assemble
addikt
-
MartOOn
addikt
-
C.Brigante
veterán
válasz
Kevin's #15880 üzenetére
Báttya, jó fej vagy, h segíteni akarsz de hülyeségeket inkább ne írj mert gyorsan terjed!
Azt, h "4" és azt, h "csúszásgátló" nem tudom honnan vetted.
2db és a belső speaker hang elnyomásának csökkentése érdekébe tették rá, h picit megemelje a telefont hanyadt lerakott helyzetben.
"the handset presents two bumps on its bottom that would serve the purpose of slightly raising it to avoid muffling the internal speaker when the phone is laid down on a flat surface." -
zolikzolik
csendes tag
válasz
Kevin's #15336 üzenetére
bár nem nekem szólt, de én is crdoid+ semaphoret használok. kevés fogyasztásos böngészővel(next) volt kb 2,5 nap 2,5 óra kijelzőm, de nem tudtam megszokni - illetve a chromeot sokkal jobban szeretem. így most csökkent mindkettő. bár még így is jól bírja, most töltőn van, de előtte kb 4 nap, 4,5 óra kijelző és egyszer volt kb fél órát töltőn(60% körülire ment vissza).
a színeket állítgattam, tényleg szebb sokkal!
-
HardRic
addikt
válasz
Kevin's #15132 üzenetére
Most megint letöltöttem, de nem sikerül az ízlésemhez formálni. De örülök, hogy neked tetszik mert igényes kis app, csak nem nekem való.
Btw ha már launcher: reggel találtam rá a tile launcherre és szerintem nagyon pofás. [link] Lehet horizontálisan és vertikálisan is görgetni, mindennek állítható a színe, átlátszósága, alakja stb. És annyira akadásmentes hogy nem hiszem el. -
-
rootkiller
őstag
válasz
Kevin's #13161 üzenetére
Az hogy a kamerája rosszabb az rossz hír, szeretünk kattintgatni vele asszonykával. Ráadásul az előlapi kamera is gyengébb... Régen egyáltalán nem fotóztam telefonnal (sem) de azért az S2-é elég tisztességes képeket csinál, így rászoktunk.
Két Apple gépet használok, de számomra pont egy iPhone nem ad semmi olyat ami miatt megvenném. Egyszerűen túlárazott, nem érzek fejlődést az iOS-ben, messziről évek óta ugyanúgy néz ki. Nem látom a többletet amit a magasabb árért cserébe kapnék. Plusz azt érzem hogy igen hamar összetörne nálam. Szoktam is viccelődni mikor véletlenül leesik az S2 hogy ha iPhoneom lenne akkor most összetört volna.
Ma néztem a T-nél az S4-et. Gondolom alapból maximum fényerő, ha már rá van dugva egész nap töltőre. Olyan szép fényes a képernyője, lekerekített forma ezazamaz, egyszerűen kelleti magát. Olyan hamisnak érzem az egészet, nem tudom hogy boldogabb lennék-e egy új telefonnal.
-
twine
veterán
válasz
Kevin's #13161 üzenetére
"Ha váltani akarsz S2 ről nem sokat fogsz észre venni. Max annyit , hogy erre hamarabb ki jönnek az új frissítések."
"Ez vicc vagy komoly?
mert viccnek egy kicsit erős"Csupán csak a 2 giga "kifogyhatatlan" RAM amivel hamar kenterbe veri még a "csúcs" 1 gigás gépeket is, nem hogy egy S2-t...plusz ott a proci,,és a szinte tökéletesen optimalizált rendszer (hibátlan RAMkezelés..etc)....
Irónia on:
Alig észrevehető különbségek....
Irónia off....Szerk:
(#13163) trance89:
Látom lassú voltam -
-
trance89
őstag
válasz
Kevin's #12984 üzenetére
mint írtam nem a sebessége miatt használok CM10.1-et hanem a testreszabhatósága miatt, sebességben ugyanaz (egy szóval: vajsima), ahhoz hogy úgy beállítsak mindent ahogy én szeretem min. 15-20 külön app-ra lenne szükségem gyári rom esetén míg a CM-ben mindez a rendszer része és ezért stabilabb is mert nem befolyásolja a rendszert a sok külön app
mindemellett a CM sokkal akkubarátabb is, nyomkodás közben nincs sok különbség a gyárihoz képest viszont készenlétben szinte alig eszik valamit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged