- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yogibear974
senior tag
válasz
ArthurShelby #8430 üzenetére
Elsőre azt látom, hogy újra rendesen működik g-keyboard pro hangalapú szövegbevitel. Eddig internet csatlakozási problémára hivatkozott. A szenzorok eddig is jól megvoltak.
BÚÉK mindenkinek!
-
Parallaxis
addikt
válasz
ArthurShelby #8419 üzenetére
Csak az ismeretségi körömben van két ember, aki az AW figyelmeztetésére ment orvoshoz és az pontosan tudta, hogy mit kell kezdeni az eredménnyel és mindkét esetben komoly baj lett volna, ha nem figyelnek fel rá. Az orvos barátod egész biztosan nem kardiológus, mert akkor tudta volna, hogy mi mire való. Van idős rokon akinek kardiológus ajánlotta a Wiwe-t, ami ugyanazt tudja, mint az órák EKG-ja (és azért a Wiwe-t és nem órát, mert ezt tudja egy idős ember is kezelni).
Egyébként elsősorban Afib-et figyel az óra, amihez nem kell 12 elvezetés, sőt elég a sima pulzuskövetés is (valójában ez alapján riasztanak az órák), aminek a megerősítésére kell az azonnali EKG.
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
ArthurShelby #8419 üzenetére
Gondolsz róla amit akarsz, ez is egy vélemény
Hidd el tudom mi a 12 elvezetéses EKG, 10 éve pánikbetegséggel küzdöm rengetegszer csináltak ilyet nekem
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
ArthurShelby #8415 üzenetére
[Magyarósi Csaba] annyira nem érzem marketingnek.
-
Istvan2020
aktív tag
válasz
ArthurShelby #8413 üzenetére
Nem azt mondta, hogy az órában lévő ekg megváltja a világot, az apple watch nál sincs 12 elvezetés és van fent róla videó is, hogy segített már a bajban. Ha 1% ban segít az már eredmény. Az óra írja is, hogy infarktust nem tud előre jelezni, de ritmuszavart ki tud szűrni.
Ha meg az üzemidőt nézném, akkor meg egy huawei watch gt 2 pro után katasztrófális az 1-1,5 nap, de mivel samsung teló tulaj lettem, így gondoltam kipróbálom az órát, minden tetszik benne az aksin kívül, de ez vele jár.
-
gjoco1
addikt
válasz
ArthurShelby #8319 üzenetére
Ha viselem a vekkert , akkor rezgőre , vagy némítva .
De az olvasatomban ( másik órám így működik rendesen ) a BT nek át kellené tolni minden bejövő értesítést . Legyen az közösségi , vagy hívás/ SMS . Mert azok szépen érkeznek .
Amazfiten tök jó minden . ( akkor használjam azt) .
-
gjoco1
addikt
válasz
ArthurShelby #8312 üzenetére
Köszönöm , valóba Alika eszembe sem jutott .
-
galbi1972
tag
válasz
ArthurShelby #8307 üzenetére
Köszi, akkor gondolom innentől felejtős a Samsung payel való fizetés ezen az órán. Vagy van esetleg valami alternatív megoldás?
-
Signat84
tag
válasz
ArthurShelby #8295 üzenetére
7x nyomj a TESTMODE feliratra legfelül, mert az aktiválja. És lejjebb 2TEST. (Ez az EKG szenzoré)
Nem tudom. Eddig nem volt semmi baja, de szerintem még ha mér a tiéd, addig oké!
Nekem már csak azt írja, amit Te leírtál. Hidratálás, csuklón szorosan stb. -
Yager01
senior tag
válasz
ArthurShelby #8083 üzenetére
Na azt nem akarom. Haris Note20Ultra. Pedig nem lenne nagy mutatvány és ha jól tudom gari is marad. De nincs kedvem letúrni
-
Richoo44
aktív tag
válasz
ArthurShelby #8040 üzenetére
Nos, hibás volt az òra, azèrt merült ilyen veszettül. Kikapcsolt! állapotban is merült reggelre 100%-ról 90%-ra.
Visszavettèk szerencsère.Gondolom megjelenès óta állt a polcon.Sajnálom mert remek óra.Köszi mindenkinek a segítséget.
Richo -
Oldman2
nagyúr
válasz
ArthurShelby #8019 üzenetére
Gondolom az értesítések bluetooth/wifi kapcsolaton keresztül mennek (csak) át.
Ha nem elérhető ezek valamelyikén a telefon, szerintem értelemszerű, hogy nem mennek át az értesítések.
-
Richoo44
aktív tag
válasz
ArthurShelby #8040 üzenetére
Komolyan? Durva, ezt kipróbálom !!
Köszi
Richo -
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #8019 üzenetére
Erre van valakinek tippje?
-
AMD Power
titán
válasz
ArthurShelby #7792 üzenetére
Ezt resetelni tudom? És újra be kalibrálni?!
-
AMD Power
titán
válasz
ArthurShelby #7790 üzenetére
Igy tőrtént nálam is az első mérés majd utána az órát és a vérnyomásmérőt megcseréltem.
-
AMD Power
titán
válasz
ArthurShelby #7768 üzenetére
Olyan nincs ami nem tetszik benne. 1x sok értelmét nem látom ennek az okosorának (Magam nevében írom!) Ahhoz képest baromi drága,hogy en főleg csak az időt nézem rajta. Ezt az órát a feleségemnek vettem, de neki nem tetszik. Így gondoltam majd nekem jó lesz...
-
kmarci25
veterán
válasz
ArthurShelby #7758 üzenetére
Bizony. Meglepő, és kicsit érthetetlen is.
-
szalai112
senior tag
válasz
ArthurShelby #7740 üzenetére
Tudomásom szerint 1x használatos qr kod.
-
vazee00
tag
válasz
ArthurShelby #7685 üzenetére
Igen, működik, rendszeresen használom.
-
baani59
aktív tag
válasz
ArthurShelby #7640 üzenetére
Én
ezt CAVN "üveget" használtam hozzá. Szinte észre sem lehet venni, hogy rajta van.
-
ShadowX
őstag
válasz
ArthurShelby #7640 üzenetére
Én már megkarcoltam, de az egyetlen olyan tárgy, amit úgy tudok kezelni, hogy ha összetörik, akkor összetörik. Egyszerűen túl szép ahhoz, hogy tokba rejtsem, valamit végre egy óra, ami méretre jó.
Árban sem vészes, persze érthető, ha valaki soknak tartja, de több százezres készülékkel rohangálunk.
-
flashike
tag
válasz
ArthurShelby #7627 üzenetére
Nem nyert sajnos, nagyon drága az alkatrész hozzá így nem foglalkoznak vele.
Hát egyelőre úgy tűnik ez egy remek tanulópénz abból a szempontból hogy még arra is kell védőfólia vagy plexi amire nem gondolja az ember. Most van egy 50 ezer forintos papírnehezékem, amihez 30-40 ezer forintért lehetne alkatrészt vennem, de még nem találtam céget aki be is szerelné ezt. ugyan youtube-on megnéztem nem bonyolult a belső részt áttenni egy másik foglalatba, de egy ekkora cégtől azért nem hiszem hogy nagy elvárás lenne az hogy olyan szervíz opciókat biztosítson a vásárlói számára amik megfizethetőek.
-
flashike
tag
válasz
ArthurShelby #7627 üzenetére
Köszi, írtam is.
-
flashike
tag
válasz
ArthurShelby #7625 üzenetére
Reagál az érintésre és a lünetta rész is működik.
-
flashike
tag
válasz
ArthurShelby #7622 üzenetére
-
ShadowX
őstag
válasz
ArthurShelby #7602 üzenetére
A mágnescsíkos MST fizetés lehetőségét az S21 megjelenésével kivezette a Samsung.
-
Schuler888
senior tag
válasz
ArthurShelby #7603 üzenetére
A GE Money bank (usa; General Electric Money) tulajdona volt meg akkoriban
-
S@c@
őstag
válasz
ArthurShelby #7580 üzenetére
Vekon nem vagyok csak 7 éve futok már kb.
-
S@c@
őstag
válasz
ArthurShelby #7552 üzenetére
Ez ébren van. Tvzes közben akár 45 is simán van.
-
Balanna
tag
válasz
ArthurShelby #7543 üzenetére
Rendben, köszönöm!
-
kmarci25
veterán
válasz
ArthurShelby #7460 üzenetére
Állítólag, ha megveszed (1399 Ft) és telepíted G-Keyboard Pro alkalmazást, akkor érti a magyar nyelvet is.
-
dpági
újonc
válasz
ArthurShelby #7385 üzenetére
Az utolsó frissítés óta ledobja az óra a Huawei telefonom (nem fordítva....) Ki bekell kapcsolni a Bluetooth az órán hogy újra csatlakozzon
-
kmarci25
veterán
válasz
Persze, hogy ezt lövi ki. Xiaomi telefonoknál le kell lakatolni, illetve kivenni az akkukímélés alól és engedélyezni az automatikus indítást. Így működni fog.
-
Badboys
őstag
válasz
ArthurShelby #7387 üzenetére
Személyem szerint én még nem láttam , hogy szétkapcsolásnál lett volna ilyen ablak.
-
válasz
E nélkül a plugin nélkül nem tudja kezelni az órát az app, szóval ott kell lennie minden telefonon.
-
bbendre
őstag
válasz
ArthurShelby #7329 üzenetére
Most neztem meg az oran mert kivancsi voltam az ertekekre, de az ora nem mér semmilyen ver oxigent (SpO2) sem Vo2 Max-ot sem. Sajnos.
A Vo2 Max egy kalkulalt ertek, a futas sebessege es a szivritmus kozott. En bealitottam, hogy futok pedig bicikliztem igy az ertek 69 felett volt. Utana olvastam es ez csak egy kalkulalt ertek sajnos, nem tortenik valodi meres.Szerk:
Valamint a Galaxy Wearable durvan atalakult nalam pont most. -
mistvan68
tag
válasz
ArthurShelby #7359 üzenetére
Köszönöm.
-
mistvan68
tag
válasz
ArthurShelby #7334 üzenetére
Szia!
Ez a menü hol található? A Galaxy Wearable-ben vagy Samsung Health-ban?
Én találom sehol.Üdv.István
-
válasz
ArthurShelby #7336 üzenetére
Alvás közben nincs rajtam az óra, szóval nincs mit megnéznem.
-
jack982
senior tag
válasz
Köszi!
-
polonic
félisten
válasz
ArthurShelby #7336 üzenetére
Nálam sincs ilyen opció. Mi a telefonos S health verziója?
Itt 6.18.5.023 -
válasz
Ez valami új update-tel, vagy eddig is volt?
-
Schuler888
senior tag
válasz
ArthurShelby #7325 üzenetére
Folyamatos probalkozassal es ezaltal a frissessege hiszterezises, legalabbis jozanesszel, persze ezt sok dolog befolyasolja, en pl a szenzor alatt 0as geppel lenyirom azt a minimalis lanyos szort ami a karomon van es azert a kozepesnel egy fokkal szorosabbra van allitva igy altalaban eleg pontos
-
S@c@
őstag
válasz
ArthurShelby #7323 üzenetére
Nekem 46.2 a VO2 max pedig rendszeresen.futok 5-6kmeket. Neked, h 48??
-
Schuler888
senior tag
válasz
ArthurShelby #7323 üzenetére
V en vagyok vak v meg mindig keveritek a VO2maxot az SpO2vel...
Ugyanis a 2 eg es fold...
-
rea0422
csendes újonc
válasz
ArthurShelby #7313 üzenetére
Igen, köszi
Az akkukezelés trükkös kicsit... nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki most visszatalálnak egymáshoz, ha újra hatótávon belül vannak...
-
rea0422
csendes újonc
válasz
ArthurShelby #7307 üzenetére
Igen ezt olvastam és azért állítottam át, hogy ne állítsa le az alkalmazást. Nem az van, hogy ész nélkül ledobálja az órát a telefon, - csak, ha távol vagyok - hanem mintha nem lenne automatikus az újra csatlakozás.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #7309 üzenetére
Asszem mára befejezem
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #7307 üzenetére
Kicsit törtem a magyart, utazás két rohanás közt fogalmaztam, sorry
-
Schuler888
senior tag
válasz
ArthurShelby #7272 üzenetére
Ettol kapok agyfaxt, anno a telo siman merte az SpO2 mellett az uv-t is....
-
HSanyi
tag
válasz
ArthurShelby #7221 üzenetére
Hát ez a vége.
Amikor a vízbe bementem minden oké és kijöttem akkor csak a kijelző lifegett, de helyére illeszkedett pontosan. :-)
A képek 1 hét után készültek szervizbe adás előtt.DE az akksi nem szereti a vízet.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #7160 üzenetére
Frissítés előtt volt kb 100mb szabad helyem, frissítés után kb 200mb szabad helyem van. A frissítés meg kb 50mb volt
-
S@c@
őstag
válasz
ArthurShelby #7085 üzenetére
Enged el, kotekedni jar ide. Olvasd vissza korabbi kommentjei is ezt tukrozik.
-
adamklark
senior tag
válasz
ArthurShelby #7072 üzenetére
persze, ezt csak úgy írtam hogy egyébként van ez a funckió is
-
szalai112
senior tag
válasz
ArthurShelby #7072 üzenetére
Szia
Nekem is van GWA2 Esim 44mm, nálam is vitem fürödni, termál víz és kád.
Igy bele gondolva meleg víz nagyobb ellenség, de nekem sose ázot be. -
Jorgos01
tag
válasz
ArthurShelby #7061 üzenetére
Hát akkor marad a focira, teniszre a kültéri futás, ezzel legalább kapok infókat a tevékenységről.
Azért fura, hogy egy 20.000,-Ft-os eszköz rugalmasabb, mint egy 70.000,-Ft-os. Így jártam.
A GPS-s tippet köszi, a következő tenisznél kipróbálom, remélem így már jó lesz.
Köszi. -
Jorgos01
tag
válasz
ArthurShelby #7059 üzenetére
Igen, pont ez a gondom, hogy így alig van információm.
Éppen ezért indítottam teniszt úgy is, hogy kültéri futást indítottam az órán bekapcsolt, GPS-el.
Ekkor már láttam megtett távolságot, pulzuszónát, max/min pulzust, elégetett kalóriát, stb, sőt az edzés végén az órán kirajzolta, hogy hogyan szaladgáltam össze-vissza a teniszpályán.
A Samsung Health szinkronizációval már elég sok mindent láttam a telefonon is, de a térkép adatok nem jöttek át a telefonra.
Azt hogyan lehet megoldani, hogy a telefonra átjöjjenek a GPS adatok?
A "futásként" telefonra átjött adatokat át tudom-e esetleg nevezni focira, teniszre vagy éppen arra amire akarom.Korábban erre a célra egy Amazfit BIP-et használtam.
Ott is kültéri futásként indítottam a teniszt, focit, majd a szinkronizáció után a telefonon átírtam az edzés nevét és szépen láttam a mozgásomat térképes formában is. -
Robez88
tag
válasz
ArthurShelby #6995 üzenetére
"pulzus, haladó futási mutatók (asszimmetria, támasz fázis, repülési idő....és mindenhez ott a magyarázat, hogy mi az), szóval tényleg segít az elemzésben."
Abszolút egyetértek, vásárlás előtt nem is tudtam, hogy ilyen funkciókat tud. Azonban ahogy figyeltem az adatokat és a tanácsokat, tudtam javítani a metrikákon, ami látszott az időeredményben és a terhelésben is.
-
Kékes525
félisten
válasz
ArthurShelby #7002 üzenetére
Ez nem beállítás függő? A Sense 15 perc után kezdi figyelni, ez a default, de bármire állíthatom edzés típusonként.
-
$atirka
őstag
válasz
ArthurShelby #7002 üzenetére
A watch-nak is kb 5 perc kellett.
-
Kékes525
félisten
válasz
Köszi!
-
Dello79
aktív tag
válasz
Az elérhető edzés naptár sajnos nem olyan mint a Garmin-ban, hogy az órán is látszik pl. hetekkel előtte.. hanem csak aznap jön a notification róla.
Vagy én nem találom az edzésnaptárt az órán.
-
subset
senior tag
válasz
ArthurShelby #6962 üzenetére
Igen betöltött....működött is amíg a menüből ki nem kapcsoltam az órát.
Most megint nem tudom bekapcsolni...
Majd egy resetet adok neki ha el tudom még egyszer indítani... -
subset
senior tag
válasz
ArthurShelby #6955 üzenetére
Töltőre sem reagál, de fel is volt töltve...
Ma beviszem egy experience store-ba. -
szalai112
senior tag
válasz
ArthurShelby #6888 üzenetére
op rendszer hiba
-
szalai112
senior tag
válasz
ArthurShelby #6886 üzenetére
meg az érintőkijelző
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
ArthurShelby #6871 üzenetére
Indíts egyéb edzést, majd a végén a Health appban egyszer tudod módosítani.
-
Dello79
aktív tag
válasz
ArthurShelby #6853 üzenetére
Ez tényleg szebb igazad van !
-
S@c@
őstag
válasz
ArthurShelby #6853 üzenetére
Nekem is ez van es total egyetertek! Az acelbol a fekete es nagyon jo, szep elegans.
-
Schuler888
senior tag
válasz
ArthurShelby #6812 üzenetére
Ebben is van igazsag
-
Luser2000
addikt
válasz
ArthurShelby #6764 üzenetére
Miért ne lenne? Aki eddig Tizen-re fejlesztett, az most Wear-re (is) fog, lévén igen sok vásárlója van a Samsung óráknak. Vélhetően a jövőben is így marad.
És vélhetően a változás magával hozza a GPay-t is!!! -
PoLizei
aktív tag
válasz
ArthurShelby #6746 üzenetére
ez nem lehet, hogy a napokban érkezett óraszoftver frissítéssel javult meg? tegnap éppen nem a Stravát indítottam el kutyaséta közben, hanem a "gyári"appot. utána kellemesen meglepődtem, hogy a telón volt térkép, GPX export, minden adat, ami kell majd más sporthoz is
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #6686 üzenetére
Aki ugyanúgy nem látja/látta a térképet telefonon a health-ben, ellenben az órán igen, az kapcsolja be telefonon a health-ben a beállítások között a helyadatokat.
Ezután a következő edzésnél már lesz térkép a telefonon is (ami fura, hogy az előzőeknél nincs, gondolom valahogy újra kellene szinkronizálni). -
Schuler888
senior tag
válasz
ArthurShelby #6741 üzenetére
102BPM! Sracok, benne van, hogy 100felett nem pontos a meres, igy az a felso hatar, folotte ezt fogja dobni, ha beesel 100ra mar megmeri, de ez mar az eleje ota igy van
-
subset
senior tag
válasz
ArthurShelby #6743 üzenetére
Ha pitvarfibrillációd lenne azt jó eséllyel az óra nélkül is észrevennéd.
Feltéve ha ismered a tested, figyelsz magadra stb...
-
subset
senior tag
válasz
ArthurShelby #6741 üzenetére
Szerintem már nem is aggódsz...
Nálam ha túl izzadt a kezem (edzés közben megesik) akkor az óra is "úszik" a nedvességtől...és akkor nem fog rendesen mérni...
és akkor sem vagy csak nehezebben ha csont száraz a bőröd -
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #6686 üzenetére
Közben látom, hogy az órán a samsung health, testmozgás, válasszon edzést, futás fogaskerék, majd a közös beállításoknál be van kapcsolva a hely és a nagy pontosságú hely, szóval gondolom nem kell külön bekapcsolni a fönti gyorsmenüben a gps-t.
Viszont kijjebb a samsung health, beállítások között nincsenek ezek a közös beállítások, ellenben fölös/nem oda való beállítások (pl folyamatos pulzusmérés, ami nem az edzés közbeni, hanem általános) van -
kkdesign
senior tag
válasz
ArthurShelby #6682 üzenetére
Szia, Samsung health / edzések, majd kikeresed amelyik erdekel es rakattintasz, ott mindent mutat az adott edzesrol amit rogzitett
-
válasz
ArthurShelby #6672 üzenetére
Azt lehet, hogy az óra egyáltalán ne jelezze, de a mobilon attól még ott lesznek.
-
róland
veterán
válasz
ArthurShelby #6652 üzenetére
Biztonsági frissítés volt.
-
HSanyi
tag
válasz
ArthurShelby #6603 üzenetére
1. fizetős alkalmazás van ilyen
2. Van, de hogy a képernyő mely részén passz.
4. Az ébresztő nincs összekötve az alvás figyeléssel.
Ha Samu órád van, az ébresztés az órára is átmegy, Xiaomi-nál nem jött át. -
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #6603 üzenetére
Ezekre valaki tudja a választ?
-
pusihusi
addikt
válasz
ArthurShelby #6624 üzenetére
Szia ezt hová kell beírni?
-
pusihusi
addikt
válasz
ArthurShelby #6604 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszodat
Sikerült! Egy kicsit balfék voltam!
-
kmarci25
veterán
válasz
ArthurShelby #6521 üzenetére
Pont így, amíg villog gyorsabb séta, ez max 10 másodperc, aztán futás.
-
HSanyi
tag
válasz
ArthurShelby #6520 üzenetére
-
kmarci25
veterán
válasz
ArthurShelby #6515 üzenetére
Watch 3-mal futok. Az órán jelzi, ha van fix pozíció (amíg nincs addig villog a gps jel, ha van akkor folyamatosan világít). Akkor kell elkezdeni futni, mikor fixált. Gondolom a telefon is jelzi valahogy. Én úgy vettem észre hogy szünetelés alatt, nem keres.
-
Schuler888
senior tag
válasz
ArthurShelby #6515 üzenetére
-
Schuler888
senior tag
válasz
ArthurShelby #6262 üzenetére
De szerettem
-
pczinder
tag
válasz
ArthurShelby #6115 üzenetére
Csak a saját tapasztalatomról tudok beszámolni. Nekem telefon nélkül, erdőben kb. 15-20 %-ot szív le óránként. (Ezért inkább viszek telefont.) Továbbá, ha a 3G akadozik, akkor mintha többet is merülne a folyamatos csatlakozási kísérletek miatt.
Sőt: jártam már úgy is szurdokvölgyben, hogy nálam volt a telefon is, óra BT-vel kapcsolódva, automata üzemmódban. Gondoltam, így a telefon cuccait használja megosztva. Igen ám, de közben időnként elment a térerő, így az óra a saját kártyájával kezdett megpróbálni felcsatlakozni, persze sikertelenül és az óra akkuja csutkára merült. -
kmarci25
veterán
válasz
ArthurShelby #6115 üzenetére
-
pczinder
tag
válasz
ArthurShelby #6109 üzenetére
Én még annyit tennék hozzá, hogy az LTE üzemmód nagyon gyorsan meríti.
-
kmarci25
veterán
válasz
Watch 3-at használok, de szinte ugyanaz.
GPS kapcsán: a telefonomhoz tudom viszonyítani (Xiaomi Mi9 lite), majdnem ugyanazt mutatja az órával mért távolság is, pár 10 méteres eltérések vannak (ami simán adódhat az útvonalból). Arra kell figyelni, hogy legyen fix pozíció, mikor elkezded az edzést, amíg ez nincs addig nem mér. (Nem lehet, hogy a telefonos méréseddel is ez volt a baj?)
Én zene nélkül futok, kicsit nehéz hallani a kilométerenkénti adatokat, ha épp elmegy egy autó, de egyébként oké. Ritkán telefonálok az órán, de mikor használom, akkor teljesen jó. Én is hallom a másik felet, ő si engem.
Sportolás közben a Watch3 pulzust és VO2 max szintet mér, talán ez utóbbit az Active2 nem tudja. (És futás után még mutat egy csomó adatot, ami tök érdekes.) Úgy kell felvenni, hogy stabilan legyen a csuklón, izzadság egyelőre nem zavarta. De a pulzusmérés pontatlanságára többen panaszkodtak, nálam ez nem fordult elő szerencsére.
Vérnyomás, EKG: csak nyugalmi állapotban mér, az EKG-hoz ráadásul fognod kell az órát is, úgyhogy edzés közben az nem fog menni. (A vérnyomás mérés leáll, ha érzi, hogy mozgolódsz.)
-
jack982
senior tag
válasz
véroxigén szintet nem mér az óra, nekem is hiányzik. watch 3 talán tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged