- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Yogibear974
senior tag
válasz
adamklark #8264 üzenetére
Szia!
Hasonlóképpen jártam én is. Balcsis fürdés után megkergülrt.
Össze-vissza villogott víz alatti módban. Az úszás szépen lemérte. Kirezegtettem belőle a vizet. Egész éjszaka alatt pörögtek a számlapok stb. Azután 1 nap után úgy néz ki rendbe jött. Majd rámedencéztem. Helyzet ua pár hossz után. A kijelző nagyon nehezen érzékelt. Beragadt, pörgtek az alkalmazások.
Törölt párat magától. Kikapcsoltam pár napra. Elvittem szervizbe, árajánlatra. Gondoltam, ha 40K, megjavíttatom.
Föpanep,ECG-szenzor, kikelző, akku, hátlap. Ezeket hozták ki hibára. 82K a javítás. Szét nem szedték, megálapították, hogy ismeretlen eredetű folyadék került bele,Korrózió nyomokat hagyott.
Most jelenleg tökéletesen működik. Minden funkció visszajött.
Gondolom kiszáradt a belekerült pára a kijelző és az üveg között.Kaptam egy utolsó esélyt az órától. Az biztos, hogy vízbe már nem viszem. Nem kísértem a sorsot. Nagyon szeretem ezt a króm kivitelezési órát. A lünetta is hiányozna a pro5-ről. Használom, ameddig lehet.
Egy bevizsgálasra beadhatod, nekem nem kellet fizetni érte.
Próbát megér. -
Badboys
őstag
-
AMD Power
titán
válasz
adamklark #7778 üzenetére
Ok!
Lenne még egy kérdésem. Éjszaka bekapcsolom rajta lefekvéskor ezt a Jó éjszakát módot.
Van azon belül egy beállítás ,hogy automatikusan bekapcsol az alvási mintáim alapján. Akkor ha én ezt rendszeresem bekapcsolom akkor egy idő után ő automatikusan befogja ezt "kapcsolni" ha én lefekszek aludni?
-
Balanna
tag
válasz
adamklark #7538 üzenetére
Az van, hogy csörög telefon és óra egyaránt, aztán felveszem a telefont, mert azon szeretnék beszélni, de az hallgat, viszont az órából hallom a hívó hangját...
Valamit nem jól csinálok, mert az előző óránál is így volt.
Azt gondoltam, talán van beállítás, hogy mondjuk elsődleges hívásnál a telefon. Vagy ugye az óra. De ilyet nem találtam. -
Mr Chapel
tag
válasz
adamklark #7503 üzenetére
Igen, van benne ráció. Bár mivel pár grammokról beszélünk csak, szerintem elhanyagolható egy óra súlya activitás szempontból. Persze ez szubjektív, ki milyen aktivitásra használja. Én leginkább túrázáshoz használnám. Amúgy néztem ilyen tokozást az órához:
Egy picit meg "gshockosítja" az órát. Meg jobban védve is van a külső behatásoktól. Egy nem tetszett csak hogy ahogy néztem videokban ez inkább sötétszürke, pedig feketeként van forgalmazva. Annak jobban örülnék. Emiatt ezt elvetettem. Tervem az volt egyébként hogy túrázáshoz lesz egy strapabíró "öltözéke" A napi viselet meg valami kicsit elegánsabb vonal lesz, fém szíjjal. Ez mondjuk most ugrott mert vehetek másikat asszony jóvoltából
Úgy hogy tervezhetem újra az egészet.
-
tibike8
őstag
válasz
adamklark #6428 üzenetére
Egy ismerősöm vett egy Samsung Galaxy Watch Active 2 órát és egy Huawei P20 Lite telója van amin nem indul a Samsung Health Monitor. Ezek szerint ne erőltesse a vérnyomásmérést és EKG-t? Vagy az órán látja és csak a telón nem részletesebben?
Amúgy hivatalosan honnan lehet ezt a Samsung Health Monitort letölteni? A Playen ugyebár nincs. A Galaxy Store-ból? Az ismerősöm is csak 'alternatív' helyekről tudta az apk-t leszedni, de feltelepítés után ha indítja, be is zárul egyből. -
bbendre
őstag
válasz
adamklark #5774 üzenetére
AKINEK NEM MEGY RENDESEN PULZUS/vérnyomás, EKG, és tesztelni szeretne
Az órán tárcsázóba írd be:
1. *#0*#
2. Megjelenik egy menü, A kék "testmode" feliratot nyomd meg 7x. Semmi sem jelez vissza
3. de megjelenik a 2test menü, ezt használd.
4. Nézd meg az L-O értéket érintés nélkül és érintéssel is (mintha ekg-t mérnél)0-2 között ok, ha felette van akkor elvileg a szenzor rosszul mér. Az "5" a leírások szerint a hibás szenzort jelenti...
-
Joci??
senior tag
válasz
adamklark #5729 üzenetére
Felesegemnek sem erekezett meg, 40mm alu, nekem mar par napja fent van a frissites 44mm alu, szerintem hogy alu vagy steel semmi koze nincs a frissitesekhez
Es nalam tovabbra se indul az uj funkcio, ugy hogy ez ahogy irtak samsung teloval fog menni, gyerek s8 keszulekevel ossze fogom parositani kivancsi vagyok mostmar.
-
atike
nagyúr
válasz
adamklark #5405 üzenetére
"A Samsung bemutatja Health Monitor alkalmazását, amellyel a felhasználók követhetik egészségi állapotuk alakulását és könnyeben elérhetik egyéni céljaikat. Az applikáció 31 országban, köztük Magyarországon február 22-én mutatkozik be, a Galaxy Watch3 és Galaxy Watch Active2 felhasználók[1] pedig ezentúl vérnyomás- és EKG mérésre is használhatják eszközüket, így teljesebb képet kaphatnak az egészségükről. "
"[1] Android 7.0 vagy annál újabb rendszert futtató Galaxy okostelefonnal párosítva érhető el."Kiemelem.
-
SpongyaBob
veterán
válasz
adamklark #5206 üzenetére
Én is így emlékszem, hátha szerencsénk lesz, bár én BTU-n vagyok
Frissítés szempontból egyébként ez nem előny, egyszerre szokta megkapni a magyar és az angol régió.
Ellenben pl.az USA-ban (és Koreában) január közepén is volt egy elég erős frissítés. Nagy valószínűséggel ezek benne lesznek most már nekünk is - a vérnyomás és az EKG-n kívül -
-
róland
veterán
válasz
adamklark #5206 üzenetére
Mint minden informatikai terméknél, ennél is elosztva élesítik a frissítés elérhetőségét. Részben, hogy a szerverek bírják kapacitással, részben, ha bármi hiba előjönne, úgy ne érintsen minden felhasználót.
Az LTE változatok frissítése pedig csak február 22-től várható. -
atomka78
aktív tag
válasz
adamklark #5047 üzenetére
Nekem sajnos rendszeres és futás közben szinte folyamatosan ,pedig próbáltam már Samsung level U, haylou gt pro, és most Samsung buds live al is. Akkor valószínűleg szerviz lesz csak most brazil firmware-t használók a pay miatt. Most rakhatom vissza a gyárit. Csak gondoltam másnak is van ilyen.
-
q2w3
senior tag
válasz
adamklark #4837 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, végül az infok alapján megvettem edigitalban a fekete alu verziót. Sok minden tetszik benne, a pulzusmérés meglepően pontos, viszont az nagyon zavaró, hogy futásnál HR zónát nem lehet beállítani. Ha lenne a sima S Healthben, akkor nem is filóznék rajta. Így viszont leszedtem egy Gear Tracker nevű appot ahol ezt sikerült beállítani, illetve tudnék hozzá pulzusmérő órát is párosítani, csak ez nem szinkronizál az s healthbe...
Ezen kívül jelenleg kűzdök a spotify-al, beállítottam önálló módba, 1 playlistet sikerült letölteni de a 2-nál amin 2 podcast van, azt írja előtöltött tartalom nem elérhető vagy szimplán dal nem elérhető.
Végül a telefont eléggé meríti az óra. Huawei mate 20 pro-m van és jelez is a telefon hogy az active 2 plugin meg a gear watch app is ébren tartja a telefont.
Esetleg ezzel ti tudtatok valami kezdeni? Gondolom ha lelövöm az alkalmazásokat akkor nem fog kommunikálni az órával. Esetleg ha az órát energia takarékos módba teszem akkor kevesebbet kommunikál a telóval.2 napja tesztelgetem, még van pár napom visszavinni ha nem tetszenne, de most hogy leraktam és elraktam, hiányzik a csuklómról ami jó jel. Egy Amazfit GTR2 lenne az alternatíva 20k-val olcsóbban, jobb üzemidővel, viszont vérnyomás,spotify, ekg és üzenet küldés nélkül. Nagy a dilemma...
-
kmarci25
veterán
válasz
adamklark #4842 üzenetére
Szerintem az ECG meg a pay egészen más történet. Az ECG, BP engedélyeztetéséhez orvosi vizsgálatokra, hitelesítére van szükség, azaz arra, hogy elimerjék az órán megjelnő adatokat kvázi hivatalos mérésként. A pay-hez ezzel szemben megállapodásokat kell megkötni, kártyakibocsátókkal, bankokkal, tehát ez inkább elhatározás kérdése. Ahogy tavaly év vége óta működik itthon a Google Pay, úgy a Samsung is bevezethetné. Kérdés, hogy ez érdekében áll-e. A lényeg, hogy az ECG, BP inkább külső elismerásen múlik, míg a Pay inkább saját döntés (üzleti megfontolás) kérdése.
-
kátú
őstag
válasz
adamklark #4765 üzenetére
Na egy ilyen gyors kis nem is tudom mi
Eddig örültem, ha 28-30 órát elment az óra, a multkor viszont lemerült koppra, nehezen is akart bekapcsolni... Utána viszont ahogy feltöltöttem mostmár 38-40 órát megy egy töltéssel, nem értem az anomáliát, meg semmit, de gondoltam megosztom veletek -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest