- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csocsesz75
őstag
válasz
AMD Power #7927 üzenetére
Akkor jól emlékeztem. Pár hónapja adtam el de már megbántam. Watch 4-et vettem helyette de most küldtem vissza mert az óralapon sem mutatja realtime a pulzust. Ha a pulzusra ráböktem megnyílt ugye a mérő és a kis szív ikon mellett ott volt, hogy 9-10 perce mért utoljára pedig folyamatosra volt állítva. Beállítások is egy csomó minden hiányzott belőle, óralapok hát szinte dedós kategória. Számomra nagy csalódás volt.
Lehet megint Active 2 lesz belőle.
-
krisz12071
aktív tag
válasz
AMD Power #7922 üzenetére
Igen,most már hajlok én is a 4-re,csak rá kell jönnöm,hogy melyik régiókódos jó itthon.Eddig az active 2-nél tudtam,hogy a XEH biztos jó,de most megint elvesztettem a fonalat.
Amúgy így jár,aki túl sokat gondolkozik rajta.Ma reggel gondoltam mégegyszer átolvasom,megnézem amit küldtél és akkor láttam,hogy vége az akciónak.Őszintén szólva 110000Ft már sok nekem,így lehet beérem a kisebb mérettel is.
Köszönöm a segítséged! -
Nunder
őstag
válasz
AMD Power #7833 üzenetére
Kis update:
SES-ből már kétszer elhajtottak, mert nem volt benn a szervizes kolléga (tipikus 9-5, utána nincs) amiről nem tudtam. Először hétvégén mentünk, akkor a hétköznapra toltuk, majd hétköznap negyed 6-kor mondták, hogy nem fog menni a dolog. Nem vehetik át, nincs meghatalmazásuk, csak a szervizes kolléga. Nem az ő hibájuk, csak mondom, hogy ezzel számoljon aki menne ilyen ügyben.Ezen felbuzdulva, megint bekapcsoltam (bő 1 hét után) és lássanak csodát, megoldódott a töltési gond is, minden további nélkül veszi fel az áramot és működik
Úgyhogy egyelőre használom és majd látom, hogy lesz-e belőle szerviz vagy nem.
-
Nunder
őstag
-
Nunder
őstag
-
kmarci25
veterán
válasz
AMD Power #7798 üzenetére
Korábban írta ezt a módszert (felkaros mérések után a kalibrációs mérések) itt vagy a Watch 3 topikjába valaki, én is onnan vettem az ötletet. De egyébként meg teljesen jó, mert ~30 másodpercen belül annyit nem változhat a vérnyomás, másrészt úgysem várok az órától annyira pontos adatot, mint egy felkarostól.
-
kmarci25
veterán
-
bobace
addikt
válasz
AMD Power #7779 üzenetére
Csak arra figyelj, hogy az alvásérzékelése rendkívül pocsék. Én kb két hétig teszteltem, de be kellett látnom, hogy használhatatlan, de ezt többek is megerősítették itt. Össze-vissza érzékeli mikor aludtam, mikor voltam fent, kisgyerek miatt volt, hogy többször is keltem, de volt, hogy észre se vette, vagy a reggeli telefonnyomkodást is képes alvásnak beírni.
Nem tudom, hogy legalább a mélyalvás érzékelése jó-e, az hasznos lehetne, de nekem legtöbbször nagyon keveset írt be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- EAFC 25
- Javít a szinkronizációs modelljén a Vulkan
- Fűnyíró topik
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mini-ITX
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged