- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csocsesz75
őstag
válasz
AMD Power #7927 üzenetére
Akkor jól emlékeztem. Pár hónapja adtam el de már megbántam. Watch 4-et vettem helyette de most küldtem vissza mert az óralapon sem mutatja realtime a pulzust. Ha a pulzusra ráböktem megnyílt ugye a mérő és a kis szív ikon mellett ott volt, hogy 9-10 perce mért utoljára pedig folyamatosra volt állítva. Beállítások is egy csomó minden hiányzott belőle, óralapok hát szinte dedós kategória. Számomra nagy csalódás volt.
Lehet megint Active 2 lesz belőle.
-
krisz12071
aktív tag
válasz
AMD Power #7922 üzenetére
Igen,most már hajlok én is a 4-re,csak rá kell jönnöm,hogy melyik régiókódos jó itthon.Eddig az active 2-nél tudtam,hogy a XEH biztos jó,de most megint elvesztettem a fonalat.
Amúgy így jár,aki túl sokat gondolkozik rajta.Ma reggel gondoltam mégegyszer átolvasom,megnézem amit küldtél és akkor láttam,hogy vége az akciónak.Őszintén szólva 110000Ft már sok nekem,így lehet beérem a kisebb mérettel is.
Köszönöm a segítséged! -
Nunder
őstag
válasz
AMD Power #7833 üzenetére
Kis update:
SES-ből már kétszer elhajtottak, mert nem volt benn a szervizes kolléga (tipikus 9-5, utána nincs) amiről nem tudtam. Először hétvégén mentünk, akkor a hétköznapra toltuk, majd hétköznap negyed 6-kor mondták, hogy nem fog menni a dolog. Nem vehetik át, nincs meghatalmazásuk, csak a szervizes kolléga. Nem az ő hibájuk, csak mondom, hogy ezzel számoljon aki menne ilyen ügyben.Ezen felbuzdulva, megint bekapcsoltam (bő 1 hét után) és lássanak csodát, megoldódott a töltési gond is, minden további nélkül veszi fel az áramot és működik
Úgyhogy egyelőre használom és majd látom, hogy lesz-e belőle szerviz vagy nem.
-
Nunder
őstag
-
Nunder
őstag
-
kmarci25
veterán
válasz
AMD Power #7798 üzenetére
Korábban írta ezt a módszert (felkaros mérések után a kalibrációs mérések) itt vagy a Watch 3 topikjába valaki, én is onnan vettem az ötletet. De egyébként meg teljesen jó, mert ~30 másodpercen belül annyit nem változhat a vérnyomás, másrészt úgysem várok az órától annyira pontos adatot, mint egy felkarostól.
-
kmarci25
veterán
-
bobace
addikt
válasz
AMD Power #7779 üzenetére
Csak arra figyelj, hogy az alvásérzékelése rendkívül pocsék. Én kb két hétig teszteltem, de be kellett látnom, hogy használhatatlan, de ezt többek is megerősítették itt. Össze-vissza érzékeli mikor aludtam, mikor voltam fent, kisgyerek miatt volt, hogy többször is keltem, de volt, hogy észre se vette, vagy a reggeli telefonnyomkodást is képes alvásnak beírni.
Nem tudom, hogy legalább a mélyalvás érzékelése jó-e, az hasznos lehetne, de nekem legtöbbször nagyon keveset írt be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple watch Series 7 45mm Stainless steel hibátlan akku 91%
- Garmin Instinct Crossover Okosóra Hibrid Kijelzővel és Kiváló Üzemidővel!
- Eladó egy szinte újszerű állapotú, de használt Silver Case Apple Watch Series 9 GPS 41mm okosóra
- Karcmentes Google Pixel Watch 3 (Obsidian fekete) Több mint 50.000 Ft Értékű Kiegészítővel!
- Apple watch Series 8 45mm ÚJ garanciában cserélt
- Eladó egy XMG P406 laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest