- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dello79
aktív tag
Szerintem olyan hogy ECG szkeptikus nem létezik.. ezt senki sem firtatja.. kizárólag a pulzusmérése kuka mert az nem mérésen, hanem mindenféle samsung algoritmusos becslésen alapuló random baromság.. ha komoly mérés lenne, nem kellene havonta újra tanítani az algoritmust.. hanem működne mint az ECG ami mér.. és jó ..
-
subset
senior tag
Sziasztok,
Előzmény: egyszer csak elromlott...
Személyesen érdeklődtem a javítás állapotáról, mert hiába volt ott a telefonszámom az átvételi papíron nem voltak képesek értesíteni...
(https://oktogonszerviz.hu/)
Kaptam egy több mint 40 ezres javítási költséget a még "garanciális" elromlott órámra
Indoklásképp meg is nézhettem az "indikátor papír" elszíneződését, miszerint beázott a vízálló óra.
Nagyon boldog vagyok.....Tehát mehet a kukába.
Tanulság: b@ssza meg az összes gyártó az IP minősítéseit !!!....Az érdekes a dologban, hogy több mint egy éves extrém használat után, egy gyanútlan esti zuhanyzást követő alvás után már nem ébredt fel....illetve próbált de nem ment neki így ugye szerviz lett a vége.
Az együtt töltött idő - (bő 1 év) tényleg tartalmasan telt.
Gyakorlatilag csak töltés idejére került le a kezemről. 30x biztos meg lett úsztatva Velencén, Balatonon, vízi csúszdázott, supozott stb. és minden este lezuhanyoztunk. Azt tényleg jobban megértettem volna ha egy ilyen vízen töltött nap után dobja be az unalmast....Mondjuk (számomra) meg is szolgálta azért az árát, tavaly még az ECG reményében lett megvásárolva, amit sikerült is - mikor "kiszivárgott" feltenni rá.
Voltak/vannak szívritmus gondjaim, az óra segítségével sikerült ezt dokumentálnom is még februárban, amit dokinak mutatva tisztán látszott mi a gond, így már tudjuk merre kell elindulni ! Addig nem sikerült "nyakon csípni" a problémát, csak találgatni lehetett.
Ezeket a sorokat az ECG szkeptikusok figyelmébe ajánlom - jó melegen !!!! Úgyhogy nyugodjanak le, működik, és nagyon hasznos dolog, hogy ott lehet az ember kezén....amíg el nem romlik....Hosszú évek óta van/volt okosórám, karkötőm....most nem tudom milyen lesz a következő....dilemmába kerültem.
Mindenkinek problémamentes GWA2-zést !
Konklúzió: ha nem muszáj ne ebben vízeskedj..... -
Schuler888
senior tag
Csak egy bonusz a vegere, mert ennyire nem lehetsz vakon: ha a viz eleg lenne feluleti bor hidratalasra, nem lennenek kulon hidratalok, eleg lenne mindent bevizezni
ez azert 1fokkal bonyolultabb dolog
(ezert is van ha nyalogatod a szad szelet kifujja a szel es kiszarad, de ha egy hidratalo ajakapolot hasznalsz, az valoban hidratal is.)
-
Schuler888
senior tag
Aranyos hogy, elmagyaraztad a mukodesi elvet, egy joideje mar megtanultam, de koszonom
" van egy „száraz bőr” mint szigetelőanyag"
Erre mar egyszer kitertem, hogy az egy extrem, dehidraltsagi allapot, ami igen, szigetelhet. Es a berakott kep pont engem igazol mivel az hidratalasrol ir, nem sima vizezesrol.
Hidratalt bor != vizes bor"Micsoda ? Ez most, hogy jön ide ?
Ezt tényleg el kell magyaráznod :)"
Azaltal hogy az eszkoz mukodesi pontossaganak meg kell felelni az eloirasoknak, valamint a dokumentacionak amit kiadnak melle, tehat azt is validalja a hatosag, aki kiadja az engedelyt. Tehat nem irhatnak hulyeseget a felhasznaloknak a hasznalatra vonatkozolag.Huhh, nem hittem hogy ez ilyen hosszu temazas lesz, de en leirtam mindent ami ezzel kapcsolatos, tehat az ugyben az utolso kommentem.
-
Schuler888
senior tag
Most komolyan a klinikai elektrodat hasonlitod ossze ezekkel az erzekelokkel? Meg csak nem is hasonlo mint amit az apple vagy akar a samsung hasznal. Es az engedelyt, amely a gyartoi dokumentaciokra is vonatkozik, a kapcsolodo egeszsegugyi szerv adja ki, miutan teszteltek a termeket/funkciot es megfelelt.. de ezt komolyan magyarazni kell?
-
Schuler888
senior tag
Te tevedsz, mivel itt azt irja "nagyon szaraz", ertsd olyan extremen szaraz ami mar nem vezeto kepes, de itt eddig nem errol volt szo...
"Az EKG alkalmazás rendellenesen működhet, ha az Apple Watch, illetve a bőre nem teljesen száraz. A beolvasás előtt gondoskodjon róla, hogy a csuklója és a kezei teljes mértékben szárazak legyenek." -
HSanyi
tag
A nagyobb gond, hogy akár a gps hiánya miatt, sem karcsapást, se más adatot nem rögzít, csak pulzust szabadtéri úszás során.
Ez volt az egyik fő oka a kínai óra cserének, de persze a GWA2 egészen más szint, igazából nem is biztos, hogy sportórának kellene nevezni, mert annyi más kényelmi tech szolgáltatása van.
Ami kicsit lehangoló, hogy a "nagy" Samsung cég is kamuzik kicsit, mint az olcsó kínai gyártók, akiknek az órájuk mindent is tud.
Egyszerűbb lett volna megcsillagozni és leírni, hogy többségében nem mér semmit, de néha igen.
Sokaknál hasonló a helyzet a Samu pay-l és a vérnyomásmérő képességgel, ami nekem eddig nem volt fontos.
-
baani59
aktív tag
Én is utálom a “tapadó érzést”, ezért most mágnes csatos milánói szíjat használok. A milánói egy nagyon vékony és hajlékony fém szövet. Átengedi a levegőt( és a fényt is, át lehet rajta látni
) A mágneses csattal pedig fokozat mentesen lehet a hosszat állítani.
De úgy érzem, hogy egy ilyen lukacsos TPU-t is ki fogok próbálni. -
subset
senior tag
Kijavítom magam. Most jobban megfigyeltem és teszteltem is.
Nem kell a "Gear" app, csak néhány másodperc türelem (ami eddig nem volt meg) hogy visszacsatlakozzon automatikusan ha megszakadt volna a kapcsolat...
Illetve ha megszakadt, akkor addig nem csatlakozik vissza amíg fel nem oldom a telefont (amíg fel nem ébred a teló) de szerintem ez így logikus is. -
csolaca68
tag
Egészségügyben dolgozom, gyakran készítek és értékelek ekg-t az erre a célra kifejlesztett, sürgősségi ellátásban használt eszközzel. Sokszor konzultálok kardiológussal, hogy eldöntsük milyen ritmuszavart látunk. Mégis mit vársz egy karórától? Szerintem csak annyit hogy kevés vagy gyors, ritmusos vagy arritmiás a szívműködésed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged