- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
Ausztria. Tönkre ment 4-5 hónap után a VR szemüveg. Bementem a Media Markt-ba és mondtam, hogy "kaput gegangen" se kép se hang. Annyit mondtak, hogy sajnálják és menjek fel a 3. emeletre és kapok egy újat kérdés nélkül és itt van 3 hónap ingyen zene az Apple Music-hoz és nagyon sajnálják.
-
Mike81
senior tag
Nem akarok folyamatossan méricskélni meg monotirozni vele. Van erre megfelelő orvosi kütyü ami biztosan jó érteket mér én úgy gondolom, természetesen ha éppen rendelkezésr áll egy ilyen. Persze ha éppen érzed hogy esetleg valami nem kóser akkor arra jó lehet hogy ráböksz az adott funkcióra és kapsz egy esetleges figyelmeztető értéket.
Az alacsonyabb liga ahogy te fogalmazól és engem elgondolkodtatott (dizájn, funkciók meg nem a legalsó liga stb) az a Huawei GT 2 Pro és a Xiaomi S1, Amazfit GTR 3 Pro. Az Active 2 és a Watch 4 ezért került be a listába mert S21+ -t használok ha ez számit valamit. -
Balanna
tag
Köszi, megnézem! Milyen beállítás kell hogy legyen ahhoz, hogy hívásnál a telefont használhassam?
Ez most Redmi Note 10 Pro
Számlapot csak a Galaxy Store-ból lehet letölteni hozzá? (Gyanítom hosszú lesz, míg a Samu Fiókomba újra bejutok....)
A S Health-ot nem töltöttem le, régen használtam ugyan, de most nem.
Jó ideig nem volt Samuka órám, teljesen elszoktam tőle.
Próbálkoztam a Samsung Magyarország Támogatás oldalon, de a hölgy egy olyan linket küldött a chat-en, ami nekem erősen gyanús (mármint hogy oda lépjek be), részint sima http, részint az utána következő betűsorok sem bizalmat ébresztőek, de lehet, én vagyok már nagyon gyanakvó....:
-
Balanna
tag
Hát....hiába veszem fel a telefonon a hívást, vagy sikerül azon beszélni, vagy az órából szólal meg a hívó hangja.
Igen, tartok tőle, hogy nem lesz könnyű menet...
Igaz, azt sem sikerült megtalálnom, hogy androidos telefonhoz (Xiaomi) használt Samsung okosórához feltétlen kell-e a Samsung Fiók használata, és ha igen, akkor miért, ha nem, akkor miért nem...pedig kerestem. -
Badboys
őstag
Ez a különbség egy normális hozzá állás esetén és ami itt megy ebben az országban. Amikor ua ezt elmondtam, AUS ban ez így működik garancia időn belül. Nem kókányolnak, hanem adnak egy újat. Akkor lehazugozott egy jó ungarise megmondó ember. Itt a fórumon. Sőt ott vissza viszem, hogy meguntam vissza veszik és hozhatok egy újat. Igaz különbözetet fizetni kell. Nos ebben a jóléti társadalomban lenne mit még tanulni.
-
szalai112
senior tag
Megse emlícsd hogy vited fürödni!
lényegében
A kereskedő értékesítés utáni felelőssége – hibás termék
Ha a kötelező szavatosság ideje alatt kiderül, hogy a termék hibás vagy nem felel meg a termékleírásnak,
illetve a jellemzői eltérnek a hirdetésben szereplő vagy a vásárlónak bemutatott termék jellemzőitől, a terméket értékesítő kereskedő ezért felelősséggel tartozik. Egyes országokban a gyártó vagy az importőr is felelősségre vonható ilyen esetben.
nem felel meg a termékleírásnak
jellemzői eltérnek a hirdetésben szereplő vagy a vásárlónak bemutatott termék jellemzőitőlnem alkalmas arra a célra, amelyre az ilyen termékeket használni szokták, vagy amelyre a vásárló (az Ön beleegyezésével) megrendelte/megvásárolta azt
nem nyújtja azt a minőséget vagy teljesítményt, amely az azonos típusú termékeknél elvárható,
vagyhelytelenül lett telepítve, ha a telepítést az Ön cége végezte, illetve akkor is, ha a vásárló telepítette a terméket, amennyiben a probléma a telepítési útmutató hiányosságaiból adódott.
A vásárlónak, ha hibás terméket kapott, joga van kérni a kereskedőtől, hogy térítésmentesen (a posta-, munkaerő- és anyagköltségek stb. felszámítása nélkül):
A vevő további lehetőségként igényt tarthat árkedvezményre, illetve a vételár teljes megtérítésére, ha a termék javítása vagy cseréje:- nem lehetséges
- a termék jellegét/hibáját tekintve túl költséges lenne
- jelentős kényelmetlenséget okozna a vásárlónak
- nem vitelezhető ki észszerű határidőn belül.
[lVásárlói garancia] -
Badboys
őstag
Sajnálom, hogy nem olvastad el figyelmesen amit írtam. Az utolsó frissítés óta nem jó a rendszer.
Amit meg linkeltél az egy förtelem. Használd egészséggel már, ha egyáltalán hozzá jutsz. Kínait meg elvből soha, egyszer volt többet nem lesz, ha ingyen osztogatják sem kell. -
erikke17
őstag
Értem viszont akkor csak EKG és BP funkció nem megy nem Samsung telefonnal mint ahogy ollie is írja lejjebb
Meg két olyan dolog, hogy folyamatos pulzus mérés van van vagy csak mikor el indítod?
A másik, Zepp(Amazfit) alkalmazásból szerintetek valahogy át lehet szinkronizálni adatokat? -
erikke17
őstag
A leírásban linkelt videó alapján fel lehet rá műteni? Vagy tényleg szörnyen megy nem Samu telefonom?
Nem konkrét EKG és vérnyomás a cél csak ha már tudja az óra a funkciót akkor miért ne
Főleg a több funkció végett cserélnék Amazfit eléggé zárt rendszer és ahogy írod az okos funkciók hiánya. Melóm végett jó lenne órán keresztül telefonálni meg sok egyéb más GTS 2 tudja de annyiért kapok ilyen Samu órát ami még többet tud.
Ma 160 euróert be tudom szerezni ezért gondolkodom rajta -
HoldfenyLuna
aktív tag
Már nem azért, de egy Huawei health sem lesz ugyanaz egy nem Huawei/Honor telefonon. A Samsung Health a Samsung saját fejlesztésű appja. Esetleg exportáld az adatokat pl Health Sync appal Samu healthből mondjuk Google fitbe, vagy Fitness Syncerrel egy általad preferált abba.
-
padi68
senior tag
aliexpress Lemfo iwo w46 7 nap alatt spanyol raktárból
ja és még lázmérő is van benne
-
adamklark
senior tag
ezt teljesen megértem, ez a tipikusan jó lenne ha volna feature de nem napi szintű használat nekem. nyaralás vagy ha spontán megyek futni/bicajozni és nincs kedvem órát magammal vinni de vmit vennék ha már arra járok (emiatt is gondolkodtam LTE verzióban, de ugye magyarországon 1 szolgáltató van, havi díjas stb stb.)
-
kmarci25
veterán
Gyorsválaszt eddig csak Viber-nél próbáltam, ott működött.
Nem lő ki az akkuoptimalizáló semmit, annál már gyakorlottabb miui felhasználó vagyok.
Szóval, akkor üzeneteknél (SMS) van egyedül limitáció. Hát, abba nem halok bele.Nem kötözködni akartam, tényleg érdekelt a dolog. A huawei karkötőinél van olyan, hogy bizonyos funkciók csak huawei/honor készülékkel működnek, de úgy tűnik (szerencsére) a Samsung nem ennyire korlátozó.
-
Skynet258
veterán
Az imént megcsináltam, valóban ez az új hitelesítés kavart be.
Eddig nálam nem volt hozzáadva kártya, így is meg tudtam venni a 0Ft-os kuponos cuccokat. Egyből gondoltam adok hozzá kártyát, de azt meg visszadobta, hogy elutasítva a kártya kibocsájtója által... Ez egy Curve kártya volt. Mondom lehet ez a baj, mert itt kéne a két lépcsős hitelesítésnek bejönnie és a Curve meg se nyekken... Hozzáadtam most reggel a CIB-es kártyámat, be is töltött egy eddig nem látott felület, hogy a bank saját programjában érvényesítsem a vásárlást - megtörtént, kártya hozzáadva, most már működik a kuponozás újra.
Szóval bankkártya legyen hozzáadva a Samsung progiban, és lehetőleg ne Curve mert azzal valamiért nem működik. Most hogy a Samsung program nem szól a Curve programnak, hogy helló, vásárlás lenne hagyd jóvá, vagy a Curve programmal nem kerek valami azt nem tudom. Remélem csak utóbbi mert máskülönben gond lesz a Curve kártya fizetéssel más alkalommal is.
Összegezve: adjatok hozzá bankkártyát és menni fog az óralap vásárlás/kuponozás. -
atomka78
aktív tag
Én azt mondom,hogy amikor kijelölöd a kupont akkor 0ft lesz,de ott van a fizetési mód. Azt kéne átállítani mielőtt rányomsz a vásárlásra. Remélem így már érted.
Itt [kép] ezt változtasd meg másra és próbáld úgy. -
kátú
őstag
Így használom én is, hogy minden is megy, hogy legyen értelme, és olyan 34 órát megy el egyhuzamban, csak amikor dolgozni vagyok akkor érdekel, mert 24 órán keresztül nem veszem le, mert nem szoktam, amúgy ha nagy lenne a baj, az S10e tudna neki adni áramot vezeték nélkül, de nem hiszem, hogy ilyenre kellene sor kerüljön. Alapvetően, megy az AOD, 5 fenyerő, csörög ha hívnak, szoktam róla válaszolni üzenetekre, nem előre megadott lehetőséget, méri automatikusan a pulzusom, a bt állandóan megy, vegülis nem tragédia
Hogyan kapcsoltad automatara a GPS t? Nekem abból csak ki/be van
-
HSanyi
tag
Probléma megoldva.
Mivel felkelés után fogtam a telefont és elindultam dolgomra, a telefon által rögzített alvást vette előre és jelenítette meg.
A napi listázásban alul megjelent az óra által rögzített alvás is, de inaktívan, kiírva, hogy csak egy adat lehet aktív.
Töröltem a telefon által rögzített alvásidőt, így az óra adatai egyből aktívak lettek.
-
pczinder
tag
Egy kolléganőm méregdrága Garmin óráját vágta haza egy könnyed reggeli úszkálás a tengerben. Nem az a baj, hogy a sós víz jobban bemegy valahová, mint az édesvíz, hanem az, hogy az édesvízzel ellentétben vezeti az áramot. Rövidzárlat keletkezhet a szenzoroknál, gondolom.
-
Skynet258
veterán
-
Erdész85
csendes tag
Jelenleg én is egy mágneses milánói szíjat használok. Nagyon kényelmes, mert kicsit szorosabbra állítás után a megfelelő méretre áll be és azt stabilan tartja. Annak ellenére, hogy fém és élesnek tűnik a széle, észre sem lehet venni. Munkámból adódóan egy hátrányt tudnék megemlíteni, az pedig a mágnes által összeszedett fém szilánk. Kicsit kellemetlen, amikor a bőrbe beleszúródik a kis fém darabka. A mágnes tisztításához kell egy erősebb mágnes és egy papír törlőkendő, hogy a leszedett fém szilánk biztosan a kukába kerüljön.
Ez a szíj addig lesz nálam, amíg meg nem érkezik az eredeti szilikonra hasonlító szíjam. Későbbiekben fogok venni egy csatos milánóit a fentebb említett ok miatt.Szilikon szíjra kitérve, hasonló van anyám active 2-én és több mint fél éves rendszeres használat után neki is elkezdett kisebesedni a bőre ahol a fém tüske van. Jelenleg szigetelő szalaggal van leragasztva, ha megszűnik az irritáció, akkor körömlakkal vagy valamilyen festékkel lefogom festeni a tüske alsó felét. Ha nem, akkor azt a szilikonból kiváló anyag okozza, emiatt lehet kukázni és újat venni.
-
Skynet258
veterán
Vannak azért időben eltérések a régiók között, ha megnézitek ugyanazt a frissítést és a dátumot mellette:
Ez a magyar régiós (XEH)
Ez a német régiós (DBT)
Ez a cseh régiós (XEZ) (nekem például ez van, Alzás vásárlás).Fentiek alapján a német régió a legpörgősebb ha valaki frisset akar érdemes lehet a német CSC-t használni.
-
baani59
aktív tag
-
baani59
aktív tag
A nagyfrekvenciás rádióhullámok (GPS> 1GHz) nagyon gyorsan elnyelődnek a vízben, ezért nem valószínű, hogy pontosan tudja mérni a távolságot az óra úszás közben. Pár éve csalódás volt nekem a Garmin Fénix 3-asa, még úgy sem sikerült jó követés, hogy a fordulóknál feltartott kézzel megvártam, amíg jelet fog a GPS.
-
subset
senior tag
-
subset
senior tag
....hát igen, erről lenne szó.
Ilyet nekem csak akkor csinál ha "Folyamatos mérés"-re van állítva.
Elég lenne az ilyen diagramhoz a 10 percenkénti mérés is (ahogy a menüből is lehet választani, csak épp nem működik) és akkor az akku is biztosan tovább bírja.
Majd kipróbálom hogy alakul az akku időm ha így használom, de szerintem egy 1 napnál nem fog többet menni, most a 2-2 és fél bőven megvan.
thx -
subset
senior tag
Szilikon tokból kivéve a telefont, és annak az alsó kétharmadában (kamerák alatti terület, ahol a tekercs van) több helyen próbálva sem indult el a töltés....
Samsung EP-PN920-as wireless töltő is csak érzékeli, hogy valami eszköz került rá, de nem tudja tölteni.Annyira nem is meglepő, ha belegondolunk, hiszen kb. egy 100Ft-osnyi területre kellene koncentrálódnia a töltőáramnak, de ugye ezekben a töltőkben jóval nagyobb átmérőjűek a tekercsek...
-
polonic
félisten
Én most kipróbáltam gyaloglással. Telefonnal BT kapcsolat, megvártam órán, míg megtalálja a gps jelet, aztán elindultam. Nem messzire, csak annyira, hogy az óra jelezzen, elvesztette a kapcsolatot a telefonnal. Itt még mászkáltam egy kicsit. A gps jel az továbbra is ki volt jelezve az órán. Az edzést leállítva látom a térképet és amerra kolbászoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest