- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
senior tag
-
nortx55
csendes tag
válasz
galbi1972 #8070 üzenetére
Én is egy ilyen cseren gondolkodom, tehát hiába van fent a samsung health nem megy se az ekg, se a vernyomas? Én is xiaomi-n tolom usa régióval és egy Samsung s20fe-t gondoltam, sosem volt samsungom. Szóval engem is érdekelne ez. Elvileg amúgy a samsung healt adja hozzá az ekg-t meg a bp-t samsung pay meg play áruházbol teheted az óra-ra bár nekem csak dísz mert semmivel nem megy curve, revolut.... Stb
-
tibcsitube
csendes tag
válasz
galbi1972 #4057 üzenetére
Ezen leírás alapján meg kell csinálni a certifikációt a bp.tpk -ra és akkor jó lesz a BP is.
-
Andrejhub
csendes tag
válasz
galbi1972 #1764 üzenetére
Szia!
Le tudnád írni, végül hogyan sikerült feltelepíteni a Samsung Blood Pressure alkalmazást az órára, illetve kapcsolatot létesíteni a számítógép (Tizen Studio) és a telefon között? Nekem már egyszer minden gond nélkül sikerült feltelepíteni az órára az alkalmazást, de visszaállítottam alaphelyzetbe az órát, és most két napja próbálkozom feltelepíteni, de nem találja meg a Tizen Studio a Remote Device Manager scannelésével az órát (pedig ugyanaz a laptop, ugyanaz az óra, ugyanaz a wifi hálózat).
Előre is köszi a választ.
-
pczinder
tag
-
baani59
aktív tag
válasz
galbi1972 #1677 üzenetére
Szia, a lényeg ugyanaz, mint a telefonra telepítéskor.
1. Vedd ki a SIM-et a telefonodból, wifivel csatlakozz
2. A Galaxy Store app -> Kényszerített leállítás+ Adatok törlése
3. Csatlakozz egy VPN programmal úgy, hogy amerikai IP címed legyen
4. A Galaxy Store-ból töltsd le a My BP Lab 2.0-át az órára
5. Lépj ki a VPN-ből, dugd vissza a SIM-et, kalibráld az órán BP méréstItt írtam a kalibrálásról, ha elakadnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest