Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
senior tag
-
nortx55
csendes tag
válasz
galbi1972 #8070 üzenetére
Én is egy ilyen cseren gondolkodom, tehát hiába van fent a samsung health nem megy se az ekg, se a vernyomas? Én is xiaomi-n tolom usa régióval és egy Samsung s20fe-t gondoltam, sosem volt samsungom. Szóval engem is érdekelne ez. Elvileg amúgy a samsung healt adja hozzá az ekg-t meg a bp-t samsung pay meg play áruházbol teheted az óra-ra bár nekem csak dísz mert semmivel nem megy curve, revolut.... Stb
-
tibcsitube
csendes tag
válasz
galbi1972 #4057 üzenetére
Ezen leírás alapján meg kell csinálni a certifikációt a bp.tpk -ra és akkor jó lesz a BP is.
-
Andrejhub
csendes tag
válasz
galbi1972 #1764 üzenetére
Szia!
Le tudnád írni, végül hogyan sikerült feltelepíteni a Samsung Blood Pressure alkalmazást az órára, illetve kapcsolatot létesíteni a számítógép (Tizen Studio) és a telefon között? Nekem már egyszer minden gond nélkül sikerült feltelepíteni az órára az alkalmazást, de visszaállítottam alaphelyzetbe az órát, és most két napja próbálkozom feltelepíteni, de nem találja meg a Tizen Studio a Remote Device Manager scannelésével az órát (pedig ugyanaz a laptop, ugyanaz az óra, ugyanaz a wifi hálózat).
Előre is köszi a választ.
-
pczinder
tag
-
baani59
aktív tag
válasz
galbi1972 #1677 üzenetére
Szia, a lényeg ugyanaz, mint a telefonra telepítéskor.
1. Vedd ki a SIM-et a telefonodból, wifivel csatlakozz
2. A Galaxy Store app -> Kényszerített leállítás+ Adatok törlése
3. Csatlakozz egy VPN programmal úgy, hogy amerikai IP címed legyen
4. A Galaxy Store-ból töltsd le a My BP Lab 2.0-át az órára
5. Lépj ki a VPN-ből, dugd vissza a SIM-et, kalibráld az órán BP méréstItt írtam a kalibrálásról, ha elakadnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- Reklámblokkolók topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- iPhone topik
- Lexus, Toyota topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch S10 46mm Alu GPS+ Spigen tok (2év gari) BESZÁMÍTOK!
- Apple watch Series 8 45mm GPS megkímélt
- Apple Watch Ultra 2/2+ év gari/AppleCare+/SZÁMLA/plusz szíjak
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2026.10.22. Apple jótállás
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest