- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yogibear974
senior tag
válasz
pusihusi #8356 üzenetére
Helló
Ellenőrizd a szenzorodat lehet, hogy megkotlott.
Innentől kutakodjál. Nagyon jól leírják.
Sajnos ezek az órák nem igazán bírnak ki 2-3 évnél tovább hibátlanul.
Beáznak, meghalódnak a szenzorok. Nekem pl. a barometer ment tönkre beázás után. Szerencsére kiszáradt, de korrodálódott. Nincs magasságom. Használom, ameddig lehet.
Kíváncsi lennék a Watch 5, hogyan viselkedik. Gondolom az is ragasztott kijelző felső részes.Talán a watc 6. Ott meg állítólag visszakerül a lünetta. Jobban kell szigetelnie.
-
róland
veterán
-
ArthurShelby
addikt
válasz
pusihusi #6602 üzenetére
Nem kell, hogy nagyon szoros (túl szoros) legyen a szíj, szimplán laza (hétköznapi viseletben) legyen a szíj meghúzva (nyilván ne úgy, hogy leessen a csuklóról). Enyhén nedves bőr elvileg nem hátrány (bár az én szőrös kezemmel nem volt gondja), illetve mutatja is néha, hogy elhelyezésileg egy ujjnyira legyen a csuklótól.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
pusihusi #6602 üzenetére
Hali, csatlakozok én is a csoporthoz
Van pár kérdésem kérdéseim:
1. Látom, hogy lehet mérni a folyadékbevitelt. Engem a mérés kevésbé izgat, viszont néha nyaggathatna, hogy igyak (kevés folyadékot iszom), esetleg van ilyen funkciója?
2. Az automatikus fényerő mi alapján van? Ebben is van egy fényérzékelő szenzor? (ha igen, hol található)
3. Miben más a futás és az edzés? Ha elindítom a futást és nincs bekapcsolva a gps, akkor bekapcsolja?
4. Az ébresztő óra intelligens, azaz össze van kötve az alvásfigyeléssel? Illetve az ébresztőt lehet szinkronizálni a telefonnal (ha egyiken beállítok, akkor mind2-n jelez, vagy csak az egyiken)? -
Dello79
aktív tag
válasz
pusihusi #5587 üzenetére
https://doc.samsungmobile.com/SM-R820/XSE/doc.html
R820XXU1DUA7
Az XSE verziók azok : Indonesia régió kód ! Nem tudom számít -e bármit is.. de tuti nem egészséges.. az egészséges ha a régió XEH és a vásárlás magyar.. az meg FEB 22."Az alkalmazás hitelesítésével Magyarország mellett Ausztria, Belgium, Bulgária, Horvátország, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Izland, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc és az Egysült Királyság lakói is használhatják a fejlett vérnyomásmérés és EKG funkciókat. Az európai országok mellett a Samsung Health Monitor megjelenik Chilében, Indonéziában és az Egyesült Arab Emírségekben is, ezzel összesen 31 új országban debütál. "
-
róland
veterán
válasz
pusihusi #5271 üzenetére
Mindkettőt felraktam. Itt a topicban linkelte valaki az egyszerű TPK pusher-es megoldást, azzal a módszerrel raktam fel. (Ma már inkább kivárnám a hivatalos megoldást, tényleg itt van max 1-2 héten belül.)
Néha csináltattam vele EKG-t, kíváncsiságból, de hetek óta eszembe se jutott ránézni se. A vérnyomásmérőt meg lusta voltam kalibrálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Makulátlan, új állapotú Garmin Forerunner 255 music fekete
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest