- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
guifater54
csendes tag
válasz
baani59 #6432 üzenetére
Szia!
Nagyon elvagyok keseredve!A leírásodnak megfelelően megkerestem a L-O szenzormérést. A mérés eredménye az általad jelölt 0 értéket mutatott. Mindezek ellenére utána végzett mérés alkalmával ugyanazt a helyzetet tapasztaltam, vagyis hiába állítottam a csuklomon az óra helyzetét, modosítottam a jobb mutatóujjamat az érzékelőn többnyire 19-25 másodpercig futott a mérés , utána ujrakezdte. Természetesen ülve, nem mozdulva végeztem mindet. Még csak véletlenül sem jelent meg a szívveréshez hasonlitó görbe, hanem egy széles sprektumban , gyorsan futo görbe jelentkezett. Na, ezért vagyok szomorú.
Lehet, én vagyok kretén és nem jol csinálok valamit, de akkor miért volt előtte több elfogadható mérési eredmény , különösen a febr. 22 utáni időben, többszöri próbálkozás után ?
Az órát idehaza a Tkomban vettem 2019. oktoberének közepén. Elvileg még lenne rajta garancia.
Bár nem tudom, hogy most a pandémia idején hogyan jutok el a szervízbe, de valószínüleg ez fog következni.
Azért köszi mindenkinek a segítséget. -
atomka78
aktív tag
válasz
baani59 #5868 üzenetére
Szóval az elején szenvedtem a zte,brazil felrakással,de felment. Akkor használtam egy firmwaret ami mindig visszatette az eredeti firmware-t. Gyári állapot jött vissza. 4.0.07 és ahogy felraktam frissült is. Mióta sikerült feltenni a brazilt azóta most felraktam azt amit előtte használtam és a Samsung pay nem tűnik el ott marad és azt írja hogy Svédországgal tudok regisztrálni. Ez előtte nem volt,és nem is frissít semmit. Marad a 4.0.0.7. [kép] [kép] [kép] .
-
atomka78
aktív tag
-
atomka78
aktív tag
válasz
baani59 #4732 üzenetére
Szóval. Négyszer próbáltam ezt a fail dolgot megoldani,de sehogy sem akart újra csatlakozni a netodin újra. Így meguntam és felraktam közvetlen utána a brazil firmware-t. És így láss csodát müködik minden. Nem nagyon értem hogy akkor hogyan is,de jó. Fel is frissített még egy plusz frissítés is volt valami pontosabb GPS. Köszönöm a segítséget és a türelmet. Igaz még mindig nem értem hogy sikerült.
-
atomka78
aktív tag
válasz
baani59 #4726 üzenetére
ha a combination firmwaret kicsomagolom ott nincs meta data fájl. nem vagyok hülye csak annyi az össze vissza információ hogy nem tudom mit kell csinálni hogy jó legyen és ne haragduj ,de te meg rébuszokat irsz. sokkal többet segitenél ha leirnádmit kell csinálni. Nyilván csináltad ezerszer én csak egyszer szeretném hogy müködjön, rengeteg időm ráment már a rébuszok megfejtésére. köszönöm ha megérted és segitesz.
-
-
atomka78
aktív tag
-
atomka78
aktív tag
-
Gabesz87
veterán
válasz
baani59 #4541 üzenetére
Ha jól látom, csak Samsung telóra!? Vagy ezt is fel lehet varázsolni másra? Ill. még egy kérdés: ha én most manuálisan megcsinálom hogy működjön az EKG és BP, lesz valami hatása annak, hogyha hivatalosan is engedélyezve lesznek ezek az EU-ban végre? "Vissza lehet majd csinálni"? Vagy nem is kell majd semmit csinálni? Bocs a hülye kérdésekért, de nem vágom ezeket a bonyolult műveleteket.
-
guifater
tag
válasz
baani59 #4479 üzenetére
Egyetértek, bár igazán nem mindent értettem belőle. (Az igazság, közel a 70-hez, már nem minden ugy jön át mint 20-30 évvel ez előtt) Többek között ezért is vettem ezt az órát 1 évvel ez előtt. Szívműtöttként, pacemekerrel felvértezve jó lenne, ha folyamatosan ellenőrzés alatt tudnám tartani a ketyerét.
-
Badboys
őstag
válasz
baani59 #4296 üzenetére
Köszönöm innen is töltöttem le közvetlenül. Frankón elmentette a WatchMaker nem volt vele gond. Viszont innen szoktam többnyire mert itt találtam a nekem megfelelőt. [link] Az első A 71 tökéletesen csinálta a dolgát. Ez a baromság a második A71 nél jött. Egyszerűen fölfoghatatlan mi lett. Egyáltalán mi a különbség a két azonos telefonban? Az általad javasolt megoldást kipróbáltam működik. Kissé macerás a sok reklám miatt, de legalább működik. Köszönöm
-
-
HSanyi
tag
válasz
baani59 #2743 üzenetére
Sajna ez sem segítség az órának, mert még a két gps pont közötti távolság kiszámítására is képtelen ilyen esetben.
Túl erősre vették a szűrést, így a "kis" adat értékek kiesnek, pedig abból is lehetne valamit felhasználni.
Persze a szabadtéri úszás bizonyára igen réteg és időszakos tevékenység.
Azért érdekelne, hogy a tengerekben és nagy tavakban versenyző úszok milyen rögzítő eszközt használnak....
-
hito
nagyúr
válasz
baani59 #2630 üzenetére
Nem csodálom, hogy nem engedélyezik, ez egy rakás .......
15 perce próbálok mérni vele EKG-t. 30mp-ig kell a vissza gombon tartani az ujjat, közben a kar asztalon pihen. Max 6mp után közli, hogy helyezzem az ujjam a vissza gombra. Mondanom se kell, hogy végig ott van. 15 perce szenvedek vele, ez a funkció egy likas garast sem ér.
-
guifater
tag
válasz
baani59 #2596 üzenetére
Igen tudom. Csak nem akartam uj posztot nyitni és ugy bekapcsolódni. A érzékelők kód alapján történő leolvasását ismerem. Én egy egyszerű alkalmazásra gondoltam, amit widgetként fel lehet venni a telefonra, mint a magasságmérés/légnyomás kérdésénél. Ott is a saját érzékelőit használja.
-
subset
senior tag
válasz
baani59 #2434 üzenetére
Nekem egy mobileoutfitters
fólia van rajta, nem olyan olcsó de eddig bevált.
A szélekre is ráhajlik, és ott is marad
A tapintásán érződik, hogy van rajta valami, de cserébe öngyógyító ha megnyomódik vagy meghúzod...
A P30 Pro telefonomon is ez van, ott pláne van hajlított üveg. Fél éve kutya baja. Hasonló a Médiás (clearplex) fóliához, de attól sokkal tartósabb tapasztalatom szerint. -
schor
tag
-
Diokhan
addikt
válasz
baani59 #1831 üzenetére
Remélem valaki megoldja
A feleségem egyébként éppen ma mondta, hogy milyen jó lenne, ha elő sem kellene venni sem a tárcát sem pedig a telefont. Mondtam is neki, hogy a cucc ne menjen haza a boltból magától?
Neki eSIM verzió van, sokszor telefonál arról, mondtam is neki, hogy az A80-at feleslegesen vettem meg neki -
ribarszki
őstag
válasz
baani59 #1366 üzenetére
Nagyon köszönöm! Akkor ezek szerint beválz az üveg. Azt szeretném kérdezni, hogy ez is olyan, hogy csak a szélén ragad és magán az üvegnek a felületén nagyon apró kapacitív pöttyök vannak? A telefon úvegei nagyrészt ilyenek. Nem látsz nagyon apró pontokat lámpafénynél, napfényben?
Köszönöm! -
Zsolaf
addikt
válasz
baani59 #1225 üzenetére
Régóta használok okostelefont, eleinte mindegyiket foliaztam, utobbi 6 evben nem teszek egyikre sem fóliát, néhány karc szokott előjönni, de mar nem érdekel, max 1-2 evet vannak meg. Nekem egy 44es acel wa2 van erre sem tettem semmit. Természetesen próbálok vigyázni h ne sérüljön de ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest