- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
az igaz, uccsó darab volt a samsung store ban a gwa2... de akkor 70 ért ott marad. tulajdonképpen van egy gw első széria de csak 40mm amit kicsinek találok, magától az órától nem vagyok elájulva, csak az időt nézem rajta vagy egy éve.
bbeendre, köszi, ip12 mini van, lehet jobb ha maradok az aw-nél, de lestem jó áron garmint is..
-
Nunder
őstag
Korábban írtam (nem mintha emlékeznetek kellene rá), hogy az óra valószínűleg kicsit beázott. Ezen oknál fogva nem akarok a szervizzel bajlódni, mert gyanítom hogy ki fogják hozni a beázás tényét, és akkor sokkal többe kerülne a javítás, mintha itthon magamtól oldanám meg. Emellett a tortúrát, levelezgetést stb. akarom megspórolni, nem mellesleg alig pár hónap garancia van már csak rá, így olyan sokat nem vesztenék.
Természetesen ha nem tudom beszerezni, akkor marad a szerviz.
-
kullais
csendes tag
Csak azt nem értem, hogy attól hogy egy idő után nem lesz rá több frissítés (cirka másfél év) miért nem éri meg megvenni? Ha az épp aktuális szoftverrel minden működik hibátlanul, akkor mégis milyen frissítést szeretnél még? Rengeteg ismerősről tudok akik a mai napig Win7-et használnak, pedig köztudott, hogy már rég megszűnt a támogatása, mégsem hajlandóak feltenni a Win10-et...
-
HSanyi
tag
-
Badboys
őstag
Hát igencsak mást olvasok külföldi portálokon. Sőt már aláírás gyűjtés folyik, hogy vegyék vissza mert használhatatlan tákolmányok. Én inkább kivárok egy pár hónapot talán érik valamennyit, de az is lehet, hogy nem. 2 szer tátottszájjal futottam a f...sz erdőbe harmadszor nem fogok.
-
nagycoge
csendes tag
-
Parallaxis
addikt
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy a gyártónak ennyibe kerül a kijelző??
A valóság az, hogy a nagy környezetvédelem jegyében így terelnek az új készülék vásárlása felé, hogy olyan irreális szervizdíjakat kérnek, ami gazdaságtalanná teszi az eszközök javítását és hosszabb távú használatát.
-
flashike
tag
Írtam korábban hogy a kijelzőnek nincs baja, reagál érintésre elhúzásra a szélén a lünetta is működik. A baj az hogy megrendelni kell egy egész foglalatot 40 ezer forintért kb és emellé még szerelési díjat fizetni. Ebben nem sok logika van és nem hiszem hogy ez fedezi a valódi költségét ennek a terméknek. Az üveglap része van törve a kijelzőnek amit külön ebayen lehetne venni de ezeket a kínai vackokat nem hiszem hogy sokan megpróbálják megbütykölni.
Nem azt akarom hogy a szervíz bukjon rajta, hanem hogy egy 55 ezres készülék megjavítása ne legyen 40 ezer forint! Mikor összetörtem egy korábbi telefonom ami került talán 100 ezer forintba, akkor a kijelző csere ára 20-30 ezer forint volt, ez még azért reális. -
Balanna
tag
"...nagyon drága az alkatrész hozzá így nem foglalkoznak vele" - írja flashike.
Gondolom ez azt jelenti, hogy ha 30-40-ért megvenné, még mindig nincs cég, aki be is szerelné (lásd következő rész).
Olyat nem olvastam, hogy bukjon rajta a szerviz, mert ő drágállja. Csupán szerviz opciókat szeretne, megfizethetőeket, amelyek nem kerülnek csaknem annyiba, mint maga a készülék.
-
Mr Chapel
tag
Ahh értem, a garanciánál van jelentősége. Azt gondoltam esetleg valamelyik funkciót nem fogom tudni elérni így. Mondjuk az ekg/vérnyomás mérést stb. Amúgy ilyesmire tippelnék én is hogy esetleg a kisebb modellre cserélte ki valami "jófej" illető. Le fogom mérni ha hazaértem. Asszonyt már megkértem hogy mérje oda a ringke kávához. Abból is kiderül hogy jó e a méret. A 44es modellhez való van abból, szóval adja magát majd ha az nem passzol hozzá, akkor a kisebbet kaptam. Aztán lehet nekem nagyok az elvárásaim, de így első benyomásra kicsinek találom. Milyen lehet akkor a 40es ha ez a 44es?
-
Mr Chapel
tag
Le fogom, csak épp meló. Indulás előtt 15 percel hozta a gls. Szóval sokmindent nem tudtam rajta megnézni. Felpróbáltam, felraktam tölteni meg bekapcsoltam. Jelenleg asszony buzulja otthon vmennyire. Az ő telójához lett most párosítva (A50). Legtöbb képen amit láttam, meg videókon is az óra kb a csukló szélétől széléíg kiért. Na most ez marhára nem. Nyilván ez ember függő is, kinek milyen széles a csuklója. De nekem vhogy kicsinek tűnik, pedig nincs széles csuklóm. A dobozt kibontva a júzer manual is crill betűs egyébként (itt egy kicsit meg is ijedtem). Származik bármi hátrány abból ha nem magyar régiós? Hol lehet ezt leinfózni hogy milyent kaptam? Ilyenért egyátalán lehet reklamálni, ha amúgy az óra kifogástalanul működik, hogy milyen régiós? Igazából miután párosodott a telóval már magyar lett. A Smokee.hu ról rendeltem. Árukereső szerint megbízható plecsnit megkapta. Nem rendeltem még onnan semmit egyébként.
-
david5745
tag
Alaplap cserével valószínű gazdasági totál kár. Vettem egy Watch 4 et előrendelve de őszinte leszek a régi (watch active 2) jobban bejön lehet veszek egyet használtan mert ha nem megy tönkre eszemben sem jutott volna újat venni.
Alkatrészként a réginek van valami értéke ?
-
Parallaxis
addikt
Az EKG használható.
Kivéve, ha nem Samsung telefont használsz..
Akkor ázik be, ha nem rendeltetésszerűen használod.
Vagy, ha rendeltetésszerű használat mellett szétesik és úgy ázik be (egyre több WA2-t látok, aminek kiesik a kijelzőrésze, vagy leválik a hátlapja a szenzoroknál).
Az úszás, zuhanyozás, élményfűrdőzés pl nem az
Az úszás rendeltetésszerű használat, mivel ezt a sportot támogatja az óra és ezzel reklámozták is.
-
ArthurShelby
addikt
"GPS adatok alapján jelzi ki a magasságot (nem mér semmit, letölti az internetről, hogy a tartózkodási helyednek megfelelően milyen magasan vagy, legalábbis így tudom)"
Nem tudom próbáltad e már az appot:
1. Kalibrálni kell
2. Nálam a lépcsőház liftjében (ahol túl sok gps jel nincsen) méri egész pontosan a magasságot.Ergo barométer alapján működik.
Nálam a mérés nem folyamatos, kicsit késik pár mp-et.
-
Badboys
őstag
Exinos. Melegedett, majd visszahűlésig kikapcs, és hasonló nyalánságok. Most is az van csak SD s. Személyesen vittem szervízbe nem javítható mondták.Ezek ilyenek. Végül hatalmas buktával eladtam.Több mint egy hónap levelezgetés után föladtam. Sajnos nem egyedi probléma volt csak van aki eggyüt tud élni vele van aki nem. Az utobbi voltam. Az óra miatt vettem újra samut, de egy ipari hulladékok. Ez a saját véleményem. Nem is értem, hogy egyesek hova fényezik a termékeiket.
-
HSanyi
tag
Bocsi, az óra 2020 januári és mint az elődje, a gear Fit2 redszeres uszoda és nyáron nyíltvízi teljesítmény rögzítő volt.
Lehet nem túlzás, hanem alá becsülés a több tucat alkalom, amikor úsztam az órával (sőt, ahol most úsztam előző évben itt írtam is mennyire kis érzékenységű a gps, nem elég az 1-2 mp-s karkiemelés a vízből, hogy minden alkalommal rögzítse a koordinátákat miután az edzés megkezdésekor a fix megvolt).
És igen, más a statikus nyomás és más a dinamikus, de ha van benne úszás program, sőt uszoda / nyilt vízi, akkor nem kell sokat gondolkodni arról, hogy alkalmas-e erre, vagy nem. (a samu magyar honlapján az úszás automatizált felismerése is szerepel új funkcióként, amit egyébként tényleg helyesen végzet úszás nemenként.)Szóval azon filozofálni, hogy titkoljam el miként ment tönkre úszás közben, teljesen értelmetlennek tűnik, főleg, hogy nem beázott, hanem a kijelző vált le, ami már sikeresen vissza is ragadt, csak a víz lötyögése volt hallható még tegnap.
Egyébként lehet az óra sértődött meg, mert a 4.-s cserén gondolkodtam, amint megjelenik. :-)
Az meg szerintem dúrva, hogy nem beázott, hanem levált az óralap......
Most szabi, majd utána Mediamarkt, visszajelzek mi lett a történet vége, de az igaz, hogy a Samuval néha kell küzdeni, de eddig sikerült.... :-) -
Kékes525
félisten
Köszi.
"csak a véroxigén mérést nem tudja (képes rá, de a Samsung letiltotta valamiért)"
Pedig fontos lenne. Az nem lehet, hogy a területi beállítás miatt nem tudja? Így voltam a Sense EKG esetében is és amikor olyan területi beállítás adtam ahol engedélyezett, akkor azt is tudta rendesen.
A Watch viszont sajnos nem tetszik, nagyon bumfordi.
Megvárom a 3-ast, lehet az már ezt is tudni fogja.
-
kmarci25
veterán
Ez oké, de vajon a YT music-nak van saját alkalmazása az órára? Mert a Spotinak igen, és ez kvázi kiváltja a telefonos alkalmazást nagy részben, pl. kedvencnek is meg lehet jelölni zenét, saját gyűjteményt lehet vele kezelni stb. Míg ha a gyári zene alkalmazással irányítod a Spotit, akkor play/pause, előre/hátra léptetést és hangerő fel/le a lehetőségek, azaz jóval korlátozottabb.
-
djalmasi
tag
Nincs beállítva mobilfizetés, dominós vagyok és jelen pillanatban egyenleg sincs a kártyán valamint bankkártya sincs hozzáadva, próbáltam korábban google storeból mobilfizetéssel fizetni és NEM ENGEDTE azaz NINCS BEÁLLÍTVA és még is tudok kuponozni, na erre varrjál gombot.(A xiaomis barátomnak sem kellett megadnia)
-
djalmasi
tag
-
djalmasi
tag
Teljesen érthetően leírtam a kérdésemet, de te teljesen félre értelmezed. A barátom egy Xiaomi telefont használ az órájához, akárhogy, akármilyen úton-módon nyitja meg a Galaxy Store linket ahol azt adott számlap szerepel NINCS lehetősége megadnia kuponkódot csak és kizárólag azt engedi, hogy fizesse ki rendesen azt az adott számlapot.
Tessék:Ezért érdekelt, hogy esetleg valahogy valakinek sikerült-e megoldania...
-
kmarci25
veterán
Hát, a srác szerint pont másnapra várták a futárt, azt mondta, hogy már összekészítették a zsákot, de akkor még beleteszik ezt pluszban. Ezért is vagyok egy kicsit dühös rájuk. Tegnap meg azt mondta a telefonban, hogy a mai napon viszi vissza a futár. Ha mindez igaz, akkor egy hátlap csere és szoftverfrissítés (ami szerintem kamu, mert a legfrissebb szoftvre volt rajta) 2,5 hétbe telt.
-
szalai112
senior tag
mert 1x vittem be ilyen hibával.
az illető ugy magyarázta elszált az agya az órának.
Vagyis hülyére akadt venni ! Fizetetni akart velem.
Ma írtam a samsungnak a honlapon lefotoztan nekik és a munkalapot is.
De nem mondtak semit, hogy garanciális vagy nem pedig meg nézték a fotokat.
Max a messenger írásukra leszek kíváncsi?????
És fel hívóm öket telefonon , vagy ne?
Akkor hivatkozom a knox-ra mint a telefonál. -
Dello79
aktív tag
Ezt megnézem, bár nem tetszik hogy Facer App kell hozzá... ez is azt mutatja , hogy a TIZEN xar.. ez olyan mintha a TIZEN csak egy platform lenne a Facer App egy virtuális gép a fizikai gépen.. és azon lehet megcsinálni mindent.. hát köszi
miért nem tudja natívan ? el kell indulnia egy programnak.. hogy egy másik program kitegyen egy naplementét ??
-
bbendre
őstag
Azt ne felejtsd el, hogy a Galaxy Watch Studioban nem lehet egyszerre kinn a weather és a health info. Vagy az egyik vagy a másik. Ha szeretnéd, hogy legyen health es weather is akkor már fejleszteni kell valamint kell weather API token is amit nem sok fejlesztő csinál meg. Tisztelt a kivételnek. Esetleg mehet a facer ami pont erre van kitalálva.
-
Ateszpapa
addikt
Képzeld, miközben írtam a sorokat, jött is a TMX-es futár, mert Vasárnap megrendeltem, de csak a garjegyet tudtam csatolni elektronikusan.
Úgy voltam vele, ha nem jelentkeznek, bemegyek a KÖKI SES szervizbe.
Nagyon kiváncsi vagyok meg is javítják-e vagy bent már hiányolják a számlát.
Pár nap és megírom mi lett a vége.
Egy biztos, gyorsan reagáltak az igénybejelentésre.
-
anonymus89
addikt
Az alura gondoltam mutatom a 2 közötti különbséget:
Láthatjátok nem egyezik a 2 szíj sőt a 2020-as még sötétebb árnyalatú szíjjal jött.
Nem beszélve milyen ótvar csomagolásban érkezett az amit ajándékba szántunk születésnapra.A dobozon lévő kis "pecsét" sérült volt ki kell bontaniuka terméket? Vissza kell ragasztani egy új "pecséttel"?
2019-es gyártasi szám2020.11. havi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ingatlanos topic!
- Fotók, videók mobillal
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45 mm Cellular LTE
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia ajándék
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest