- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yogibear974
senior tag
válasz
jack982 #8274 üzenetére
Elsőre az S-Healt változott, mint ahogyan azt írták. A widget összesítőben. Kinézetre megkapta a Watch 5-ét.A részletek nézet is változott. Üzemidő tesztelés alatt. Alkalmazások és a lünetta kevésbé röcögősek. A horkokolás funkciót nem találtam, lehet nem horkolok alvás monototozás közben.
-
kmarci25
veterán
válasz
jack982 #7141 üzenetére
A legutóbbiról nem találom sajnos a képet. A mostaninál észrevettük, hogy már mozog, nem erőltettük, hogy leváljon. Itt egy kép róla, és egy videó, amin látszik mia helyzet. Olyan, mintha a ragasztó melegben megolvadna, és nem tart. Az én 3-as órámon semmi ilyen nincs, uyganez a lap betonstabilan áll. Ugyanazzal a töltővel töltjük, és nagyjából ugyanolyanok a hordási szokásaink is, sőt, én szerintem kicsit aktívabban is használom. A neten rákerestem, többen jelezték ugyanezt a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es fekete titántok 3 év garancia black
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch Series 7 45 mm Cellular LTE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged