- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yogibear974
senior tag
válasz
jack982 #8274 üzenetére
Elsőre az S-Healt változott, mint ahogyan azt írták. A widget összesítőben. Kinézetre megkapta a Watch 5-ét.A részletek nézet is változott. Üzemidő tesztelés alatt. Alkalmazások és a lünetta kevésbé röcögősek. A horkokolás funkciót nem találtam, lehet nem horkolok alvás monototozás közben.
-
kmarci25
veterán
válasz
jack982 #7141 üzenetére
A legutóbbiról nem találom sajnos a képet. A mostaninál észrevettük, hogy már mozog, nem erőltettük, hogy leváljon. Itt egy kép róla, és egy videó, amin látszik mia helyzet. Olyan, mintha a ragasztó melegben megolvadna, és nem tart. Az én 3-as órámon semmi ilyen nincs, uyganez a lap betonstabilan áll. Ugyanazzal a töltővel töltjük, és nagyjából ugyanolyanok a hordási szokásaink is, sőt, én szerintem kicsit aktívabban is használom. A neten rákerestem, többen jelezték ugyanezt a problémát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung ultra watch 2025
- Withings Horizon hibrid okosóra
- Karcmentes Google Pixel Watch 3 (Obsidian fekete) Több mint 50.000 Ft Értékű Kiegészítővel!
- Eladó egy szinte újszerű állapotú, de használt Silver Case Apple Watch Series 9 GPS 41mm okosóra
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest