Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpy95
tag
válasz
HoldfenyLuna #6867 üzenetére
Evidens persze, és utána is nézünk majd, hogy ki mennyit lép, csak az volt az alapkoncepció, hogy valamelyik eszköz nem számol a legjobban
-
HSanyi
tag
válasz
HoldfenyLuna #6847 üzenetére
Köszi, megvolt már rég, ez volt az első, amit az új telón bekapcsoltam.
De tényleg rá kellett nézni, mert lehet frissítéskor visszaállítódott (vagy elveszett, mikor minden adatot töröltem a vérnyomás mérő ökörködésem törlésére), mert ki volt kapcsolva.
-
Attipapa
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #6796 üzenetére
Pont ezt írtam az első kommentben,hogy az összefoglalóban leírtak,meg xda- n leírtakkal nem lehet megcsinálni.Általában csak akkor kérdezek,ha mindent elolvastam,és hidd el,tudom használni a keresőt
4pda fórumon írják,hogy az új, azaz 2021-es második kiadáson nem működik a régi módszer,Samsung valamit letiltott. Ez a verzió már az után jött ki idén áprilisban,amikor EU engedélye lett ezen funkcióknak. Csodákat nem várok a vérnyomásmérőtől,de sokan jónak találják más fórumokon.
Mindenütt rákerestem,mindent kipróbáltam. Kb. 6 órát ültem a gép mellett és próbálkoztam,de hiába. Ezért mertem érdeklődni,hogy esetleg valakinek sikerült- e az új verzióval?
Köszönöm!
Üdvözlet mindenkinek! -
Gedeon31
addikt
válasz
HoldfenyLuna #6573 üzenetére
Köszönöm
-
Schuler888
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #6573 üzenetére
Errol raktam be feljebb elokepet.. a krom verzióról
-
Gedeon31
addikt
válasz
HoldfenyLuna #6562 üzenetére
Egész jól néz ki. Egy linket tudnál adni róla?
-
Schuler888
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #6556 üzenetére
Nekem bar kizart h az óra muve, jelez a facebook hogy uzenet aztan messenger, szerencsere csak neha akadnak be de olyankor ...
-
HSanyi
tag
válasz
HoldfenyLuna #6487 üzenetére
Nem tudom van-e összehasonlítási alapor.
Nem egy kicsit más, hanem GLOBÁLISAN. Persze van amiben jobb volt a butított változat, és van, amiben a samus jobb, de totálisan kölönböznek.
Ez azért nem volt bent az óra vásárlási tájékoztatásában, csak annyi, hogy a teljesebb élményért ajánlják Samsung termékkel használni. -
Dello79
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #6493 üzenetére
Ez nem az .. én nem erről beszélek .. próbáld ki állítsd 1 vagy 5 percre .. ez nem az .. amit én mondok az kb 4 vagy 5 másodpercig van addig világít a kijelző utána sötét. . . amúgy ez is vicc .. Garminon ezt is tudtam állítani..
-
nylacika
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #6482 üzenetére
Köszönöm! Igazán beleférhetett volna... De majd az utódba!
-
Gabesz87
veterán
válasz
HoldfenyLuna #6319 üzenetére
Ok, így megvan, köszi. Bár attól még nem értem, hogy a telón az app-on belül miért inaktív az edzések aut. észlelése. Na de mindegy.
-
jack982
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #6154 üzenetére
köszi
-
jack982
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #6142 üzenetére
Sajna nekem nincs ott ilyen
-
S@c@
őstag
válasz
HoldfenyLuna #6131 üzenetére
Ott néztem és nem volt ott. - S8-as telefon.
-
jack982
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #6131 üzenetére
szerintem te a vércukorra gondolsz, mert véroxigén szint nincs ott.
-
Schuler888
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #6082 üzenetére
-
Schuler888
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #6082 üzenetére
Tejoeg... inkabb nezz utana..
Jo, hogy nem homerot irsz.. kb ugyanannyira lenne relevans...
A masik hizzaerto kolleganak, senki nem mondta hogy en magamnak meg tudom nézni, ellenben tobb baratom es volt evfolyamtarsam mara dr. es en sem vetem meg hypertonia leven h utánanézzek a dolgoknak es a higanyos a legpontosabb, de kb ugyanakkora hibaarannyal rosszabb egy omron digitalis mint attol az ora optikai vizsgalata. Ennyi lett volna a lenyeg. Remelem most atment -
hematoma1
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #5996 üzenetére
Köszönöm az eddigi segítségeket ,valamit most elnyomkodtam az órán de a lényeg hogy most jól működik.Sikerült.Bár érdekes hogy csináltam egy rövid sétát külön mérve az órán és a telefonon,minden mérésben van különbség a 2 között.
-
Joci??
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #5711 üzenetére
ami meg igen jo cucc az a withings ECG, orvosilag elismert ceg? barmelyik android keszulekkel kompatibilis, tud szinte mindent (vernyomas nincs), elerheto aron hozza lehet jutni, de sajnos vagy nem, nincs lcd kijelzo, appon keresztul tudod nezni a funkciokat, egyedul a lepesszamlalo van elhelyezve az ora mutaton kivul a szamlapon, vagy kijott az uj model, kicsit mar borososabb arban de annak mar van egy kis lcd kijelzoje, illetve ez mar alvasi rendellenessegeket is figyel ami szerintem jobb mint a vernyomas meres, azt lemerem vernyomasmerovel azt jonapot, na o neki a neve withings scanwatch, ez mar ket meretben kaphato mig az elso model csak egy meretben volt.
-
Joci??
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #5707 üzenetére
nem veszekszem, ezert is zartam reszemrol, nekem mas az igenyem es meglatasom mint neki, erre mondjak azt hogy nem vagyunk egyformak, es ezzel nincs is baj.
-
Joci??
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #5698 üzenetére
Ertem en hogy szifon jo, de ott van pl hogy nincs ket sim kartya, bocs de van fizikalisan egy majd melle egy esim, de az esimet pl egy szolgaltato tamogatja ide haza az igen karcsu, es szomoru hogy a tobbi nem allt be, a masik gond hogy csak sajat keszulekevel komunikal, na most mikor zome a barati korodnek es csaladodnak androidos akkor megint csak veri az ember a fejet mikor mondjak hogy kuld mar at ezt vagy azt, ja hogy nem megy, ez van, en is ezert hagytam el a szifont, pedig szerettem.
-
Bundy203
csendes tag
válasz
HoldfenyLuna #5695 üzenetére
Sajnos lassan azt lehet mondani, hogy tipikus Samsung lépés. Már a jack csatlakozó illetve töltő is érdekes volt. Hogy ez meg marad. Aztán gyors váltás és mégsem. Most meg ez. Ha alapból úgy hirdetik, hogy csak Samsungal működik én sem veszem meg.
-
Parallaxis
addikt
válasz
HoldfenyLuna #5659 üzenetére
simán elhiszem, hogy lesz egy Wear OS alapú vonal
Én meg nem, mivel a Wear OS gyakorlatilag halott. Pár noname kínai gyártón kívül ma már senki nem támogatja.
A Tizen-t meg fullba tolja a Samsung, hisz az egyéb smart rendszereinek is ez az alapja (pl. TV-k, okos háztartási eszközök stb.). Nem fog egy jól bejáratott rendszert feladni egy elcseszett, erőforásigényes vacakért, amit már szinte senki nem támogat. -
Dello79
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #5659 üzenetére
A strava ilyen, egyedi algoritmusa van.. nekem a fullos Garmin órámmal volt párosítva .. ott is mindig más értek volt ! pedig csak az óra mért mindent és otthon szinkronizaltam a Garmin App al valamint a Strava -val és soha nem volt ugyan az meg a távolság sem.... Strava..
-
SpongyaBob
veterán
válasz
HoldfenyLuna #5555 üzenetére
-
padi68
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #5539 üzenetére
"...utánanéztél a szoftvernek, a hardvernek..." --> sajnos nagyon nem vagyok otthon az ilyen dolgokban, nem az én világom. Annyit tudok mondani egy-egy órával kapcsolatban, hogy milyen a minőség, milyen a szoftver... volt 3 fajta BlitzWolf órám az idén, abból 2,5-nek annyira gagyi a szoftvere/kezelő felülete, hogy minősíthetetlen...
Óra gyűjtő vagyok már vagy 40 éve, a facén van saját óra klubom is, na ott nincs ilyen "hangnem", pedig 6500 fő felett vagyunk( hamar repülnek a tagok...) -
padi68
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #5502 üzenetére
köszi szépen!
most 1 kicsit elgondolkodtam
, mert ha csak samu mobillal lesz jó az óra...
Nekem ~10 éve volt utoljára samu telefonom( mostanában Huawei amivel ugye nem jók a szenzorok
) de ezért nem fogok telefont cserélni( P30pro 8/256GB 2020 kiadás)
-
Schuler888
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #5498 üzenetére
"Azért ebben AW verhetetlen, hogy az új OS-ek minden arra hardverileg is alkalmas órák is megkapják."
Pont a napokban olvastam ellenkezojet hogy visszamenoleg nem kaptak meg az ujjal erkezo AoD funkciot
-
Badboys
őstag
válasz
HoldfenyLuna #5498 üzenetére
Én már nem lepődnék meg semmin.
-
kmarci25
veterán
válasz
HoldfenyLuna #5488 üzenetére
Betéti társaság?
-
Badboys
őstag
válasz
HoldfenyLuna #5484 üzenetére
Az MM egy nem normálisok gyülekezete. Saját példám: Tavaly novemberben meghirdették az SGW 3 at. 150000 forintér + egy nagytejesítményű powerbankot ajándékba. Így szólt a hirdetés az aktuális szórólapjukban. Mondom ez kell nekem elmentem a helyi boltba megnézni a motyót. Keresem a kitett választékban nem találva szóltam az ott settenkedő eladónak. Elkezdte keresni majd a számítógépben is keresve közölte nincs. Szólt a főnöknek aki megerősítette a nemlétét. Telefonon a központ közölte vele, hogy egyetlen MM ben sincs a keresett termék. Azt az infót adták, hogy talán 2 hét múlva lesz. Na ennyit az MM ről. A múltheti sztorival meg nem fárasztok senkit, Tutira diletánsok gyülekezete.
-
padi68
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #5477 üzenetére
köszi szépen a részletes leírást!
-
Schuler888
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #5484 üzenetére
Vegulis nalam viszonylag konnyen eszreveszi az ora mert az ebrenleti es az alvási pulzusom kozt kb szakadek van.
Euronics... reg meg kellett volna szunnie, sztem penzmosas, sosincs vasarlojuk.. mediasokat anno nekem kellett oktatni samsungos teruletiskent olyan dolgokrol, amik nem a samsungrol, hanem ugy eleve a technológiáról alapdolgokrol szolt... -
Schuler888
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #5477 üzenetére
"Ha alvás figyelés fontos, Garmin csak akkor figyel, ha beállítasz egy intetvallumot, hogy Pl este 10-től reggel 6-ig alszol, akkor csak ebben az intervallumban fogja nézni, hogy alszol e, de ha bealszol 8-kor, akkor azt sem fogod látni. Az eseti szundikat nem figyeli.
Nekem GWA2 csak akkor érzékelt délután Szundit, ha bekapcsoltam az Alvás módot vagy mit, különben csipogott, hogy nem mozdulok."Ez am vicces, en elegge "tag hatarok es gyakorisagok mellett alszom", de siman felismeri a delelotti delutani szundit, nem szol ram, monitorozza az osszefoglaloba, de esti es reggeli idoszak kozott hiaba vagyok ebren, amit pulzus es mozgas alapjan lat, hagy beken a pitchaba, a "mozogni kene" noszogatassal
utobbi gondolom nativ szinten lett belekodolva
-
válasz
HoldfenyLuna #5459 üzenetére
Továbbra is van fix díjas változata is az office-nak, az előfizetéseshez meg kapsz extrákat (pl sok tárhelyet).
De amúgy megértem, én is preferálom az egyszeri fix díjas megoldást. -
hematoma1
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #5478 üzenetére
Legközelebb megkérdezem náluk.Igen valóban oda van írva amit mondasz,erre mondták hogy okosórára az értékhatár a mérvadó.De mondom megkérdezem.
-
hito
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna #5459 üzenetére
Erről van szó. Akkor majd használok 10 év múlva is 10 évvel régebbi kiadást. A felrakott csepméért ne fizessek a burkolónak esetleg életjáradékot?
Kis túlzással lassan itt tartunk.
-
Badboys
őstag
válasz
HoldfenyLuna #5448 üzenetére
Nekem sincs vastag csuklóm, de teljesen ok a nagyobb SGW3. Egy próbát megér aztán meglátod. Elsőre és is rimyáltam a méret miatt próba és megvettem.
-
hito
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna #5442 üzenetére
Nincs fekete 41-esben? Az viszont tényleg kitolás a néppel. Nem is néztem, mert MM-ban megnéztem a 45-öst, onnantól már tudtam, hogy kisebbet nem szeretnék.
-
kátú
őstag
válasz
Nekem volt ez előtt Wear os es órám, és pont a nehézkes együttműködés miatt váltottam... Valamint azért, mert nagyon bumfordi volt...
-
Schuler888
senior tag
válasz
Sajnos a Wear OS mostoha gyerek lett, evek ota csak vegetal...
-
kátú
őstag
válasz
HoldfenyLuna #5386 üzenetére
Ez egy szép terv egyébként, mármint hogy leülj, de pl nekem mondhatná, hogy ül, hát nem vagyok kutya, majd ha úgy érzem, leülök, és sokan vagyunk így, ami nem feltétlen jó amúgy, mert egy önfejő b*rom vagyok alapvetően. De igazn, lenne létjogosultsága egy ilyen kütyünek, ami segíti úgymond az ember életét. Mondjuk nálam ezek a dolgok eleve többet jelentenek, mint kpek készítését és küldését, ezek jelenleg is nagyon hátul vannak fontosságot tekintve
-
kátú
őstag
válasz
HoldfenyLuna #5384 üzenetére
Ezt teljesen megértem! És ilyen esetben igen, figyeljünk oda! De szerintem ezt sajnos ne az órától várd
-
olizatriznyá
tag
válasz
HoldfenyLuna #5364 üzenetére
Meg akkor mi értelme a (minden hónapban elvégzendő) negyedóra-húszperc hosszú kalibrálásnak? Ez egyébként nem volt "hákolás", mert csak a régiót kellett átállítani brazilra, vagy dél-koreaira és már ment is.
A pulzusmérőt egyébként a Samsung klinikai megfigyelésekhez alkalmasnak nyilvánította, az EKG-t meg egy kardiológus orvos ajánlotta egy ismerősnek, aki néha rosszul volt, de a rendelőben nem jelentkezett nála sem a tünet, sem a ottani műszerrel nem volt ritmuszavar. Ő mondta,hogy egy ilyen órával nézze meg az EKG-t, amikor úgy érzi, hogy nincs rendben valami.Csak azért rom, mert abban ezek szerint megbízhat az ember.
Van valaki, akinél jól működik a vérnyomásmérés? Én azt gyanítom, hogy csak nálam ennyire rossz. -
Austin F.
tag
válasz
HoldfenyLuna #5305 üzenetére
"GWA2-ből tudomásom szerint csak acél volt LTE képes... Ha ez nem így van, akkor ez is valami újdonság."
Így van, újdonságként hivatkozik rá a Samsung termékoldala is.
-
atike
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna #5227 üzenetére
A "hogyan" a kulcs, igen. Finoman szólva is elkeserítő ha tényleg úgy lesz. Márpedig nagyon úgy tűnik...
-
atike
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna #5224 üzenetére
A "jólneveltségem" (
) tiltja hogy erre érdemben reagáljak...
-
hematoma1
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #5217 üzenetére
Sajna megváltoztatták.
-
Skynet258
veterán
válasz
HoldfenyLuna #1724 üzenetére
Megcsináltam, működik szépen.
-
thomeee91
csendes tag
válasz
HoldfenyLuna #1724 üzenetére
Igen, GWA 2-vel és 1-el is működik!
-
Yogibear974
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #1708 üzenetére
Nem hinném az óra nem ANT+ plusz a computernek is annak kell lennie!
-
Vaze
őstag
válasz
HoldfenyLuna #1509 üzenetére
Na igen,elsosorban a tobb led miatt dontottem az active 2 -mellett.
Orahoz szijat merre erdemes nezni?
Valaki eltudna nekem magyarazni,ezt az LTE es nem LTE dolgot?
Vodafontol (UK) rendeltem meg,a fiam telefon elofizetesehez lett hozza csapva,es amit kaptam emailt abban az van,hogy a Paired number a fiam telefon szama.
Ez mit is jelent pontosan?Attol meg tudom hasznalni,esetleg az en sajat szamom hozzarendelni?Vagy ez hogy mukodik,bocsi,de ehez lama vagyok
Ha a fiamat hivjak,vagy sms-t kap,akkor az az en oramon is meg jelenik majd? -
Vaze
őstag
válasz
HoldfenyLuna #1505 üzenetére
Nagyon szepen koszonom a valaszod,vegul neked is az Active 2-lett?
Mert a mai napon,en az active 2 mellett dontottem,Keddre itt lesz(remelem) -
Freezee
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #1446 üzenetére
Foci/Futsal maradt de elötte jégkorong volt (2007-ben hagytam abba, autóbalesetben kézsérülés) Most 15-20km között tekerek lazán zenét hallgatva és próbálok nem hízni többet.
. Mivel tekersz? Akár privátba is ne zavarjunk bele ide.
-
Freezee
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #1441 üzenetére
Ahogy nézem az útvonaladat simán találkozhattunk is
. Bár én kicsit kevesebbet tekerek, jelenleg sportsérülés "rendbehozatalára" használom a bringázást...
-
ravebp
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #1441 üzenetére
Óráról indítottam az edzést, lehet az ora helymeghatározás nem volt be kapcsolva de a telot használta és az órán látom is h merre jártam. Csak a telon a health app an nem látom
-
toto0569
addikt
válasz
HoldfenyLuna #1436 üzenetére
Köszi!
Nekem csak 3 kép volt benne. -
toto0569
addikt
válasz
HoldfenyLuna #1429 üzenetére
Azokat,hogy lehet törölni?
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #1428 üzenetére
Megválaszoltam magamnak: tele volt az óráról készített screenshotokkal, szóval valószínűleg ez tette be a kaput. Azóta töröltem őket, és működik szuperül újra :)
-
róland
veterán
válasz
HoldfenyLuna #1359 üzenetére
Északi sí: sífutás, síugrás és északi összetett (ami az előző kettő 1-1 futama)
Manapság inkább az alpesi sí divatos, ami: lesiklás, műlesiklás, óriás-műlesiklás, szuper óriás-műlesiklás, alpesi összetett, párhuzamos lesiklás részekre tagolható
Ezek alapján az Endomondo jobb választás, ott van: sítúra, cross-country síelés, lesiklás, snowboardozás, hótalpazás, jégkorcsolya.
-
Freezee
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #1328 üzenetére
Igen. így van kiválasztva ahogy írtad. Közben jó lett, újra beállítottam mindent és szerintem az volt a kulcs hogy a telefonban ki kellett venni a healt-et a zon applikációk közül amiket a telefon a háttérben lerakhat altatásba ha nem használom. Szerintem...
HSanyi: igen valami hasonlót is beállítottam és mostmár jónak tűnik majd megnézem valamelyik nap hogy pontosan rögzít-e.
-
HMárió
junior tag
válasz
HoldfenyLuna #1293 üzenetére
Akkor most döntsétek el, hogy válaszoljak, vagy sem? Mert egyik hisztizik, hogy nem bírja olvasni amit írok, mert akkor megvilágosodik, hogy átverte a Samsung, közben meg mások ugyanúgy írnak nekem, meg kérdezgetnek. Vagy most az a cél, hogy kitiltogattok és akkor miután nem tudok válaszolni, akkor majd jól megmondátok a tutit?
Igen, kezeli más lejátszóját az óra. Play, pause, meg hangerő. És ezzel be is fejeztük. Akkor most telepítsd fel a Samsung playert és nézd meg, hogy azzal mit tud.
De ha nem akarod feltelepíteni, akkor leírom neked. Azzal tudod kapcsolni a számkeverést, ismétlést, meg tudsz böngészni a most játszott számok között. Persze az Applewatch ennél is többet tud, de ezt csak félve írom ide, nehogy megsértődjetek.
Az engem nem érdekel, hogy hány órán megy még a Paypass. Egy a lényeg, hogy a Samsungon nem megy, holott már az S3 is képes rá mind hardveresen, mind szoftveresen.
Egy watch Active2 75 ezerbe kerül az Árukereső szerint,
a húdedrága Applewatch Series 3 pedig 88 ezerbe. 13 ezer forintos különbségről beszélgetünk. Az Applewatchon fullosan mindent használhatsz, a Samsung órán pedig nem. Lehet sértődgetni, de ez tény. -
kazmerr
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #1249 üzenetére
Óráról indítottam. A következő test Stravaval lesz. Az a furcsa az egészben, hogy a rögzítés ment végig, a gps viszont megakadt. Mindegy, leszedem az endo-t és csak a strava-t hagyom, abban is találtam most túrát (Gear Fit2-ben nem volt).
Ha szeretnéd automatizálni, próbáld ki a https://tapiriik.com/ -et. Azt hiszem 10$ volt, de megbízhatóan működik, és a hibákra gyorsan reagálnak. -
pczinder
tag
válasz
HoldfenyLuna #1216 üzenetére
Rendben, köszi!
-
pczinder
tag
válasz
HoldfenyLuna #1214 üzenetére
Köszönöm szépen! - Van esetleg javaslatod másik appra?
-
kazmerr
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #1188 üzenetére
Hát nem vagyok egy nyomkodós.
Az első 24 óra alatt 21% ment le, de még túrán / bringázásnál nem teszteltem, az lesz majd az igazi megmérettetés
-
HSanyi
tag
válasz
HoldfenyLuna #1169 üzenetére
Köszönöm, megnézem
Egyenlőre bekapcsoltam, mindent, amiről fogalmam sincs, hátha. :-) -
róland
veterán
válasz
HoldfenyLuna #1171 üzenetére
és Boar: Köszönöm! Ennyi bőven elég lenne, ha az S8-cal is menne, gyári Samsung alkalmazással! (De sajnos S/Note 10 és újabb privilégium.)
-
róland
veterán
válasz
HoldfenyLuna #1169 üzenetére
S10-en állítólag lehet vezérelni az órával a telefon fotó alkalmazását: Írnál róla valami, hogy miként van megoldva? Pl.: az órán van élőkép hozzá?
-
HSanyi
tag
válasz
HoldfenyLuna #1164 üzenetére
""...Ha telón beállítod az ébresztőt, az az órán is jelez és onnan lehet vezérelni (szundi vagy bezár). ...""
Nekem a Xiaomin nem veszi át a gyári ébresztő órát, pedig a jelzés a plug-in-ben engedélyezve van.
Esetleg másik ébresztő ajánlott?
-
kazmerr
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #1164 üzenetére
Köszi a részletezést! Alapvetően a Gear Fit 2 beállításaim alapján akartam feljebb tornázni a GWA2 2 napi akkuidejét, ezért vannak ezek furcsa igények.
Ha holnap tudnál nekem indítani egy fullra töltött órával strava rögzítést és megmondanád hogy kibírta-e 12 órán át, azt megköszönném. (Plusz hogy milyen beállításaid vannak, mert így meg tudná saccolni hogy nálam kb. mennyit megy.)
Ha belevágsz, akkor előre is köszi!
-
gzbotii
nagyúr
válasz
HoldfenyLuna #1150 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted
-
róland
veterán
válasz
HoldfenyLuna #1081 üzenetére
Ha nem szeretnéd ezeket a fals adatokat látni, akkor töröld a telefonon az SHealth alkalmazásban. (Bár akár épp mérhetett a tenyeredben, amikor vitted. Kb. 20-30 másodperc egy mérés.)
-
HMárió
junior tag
válasz
HoldfenyLuna #1076 üzenetére
Semmit nem rontasz el. Az alapértelmezett kapcsolódási mód a bluetooth. A wifi szolgáltatás csak extra feature. Ha az óra nincsen a bluetooth hatókörben, akkor kiírja, hogy nem látja.
-
kissady
tag
válasz
HoldfenyLuna #950 üzenetére
Samsungom van, korábban szólt a frissítés miatt de valamiért mégsem akarta a frissíteni. Ma feldobta az órára a frissítést viszont a bixby kiírta hogy nem engedélyezett a régióban. Aztán most hirtelen mégis engedte frissíteni és most tökéletesen működik. Logikátlan
-
válasz
HoldfenyLuna #950 üzenetére
Nagyon is számít, nekem Honor telefonom van és a store csak Samsung telefonnal párosítva indult el az órán. Egyébként tök lényegtelen mert appból elérek mindent de mégis érdekes felfedezés volt.
-
Topi70
tag
válasz
HoldfenyLuna #926 üzenetére
Szia! Azóta úgy néz ki megoldódott a probléma. Újra kellett indítani. 20%-ot merült 1 nap. Valószínű valamelyik program beakadt😃. LTE mert szolgáltatós. Nem rossz az. Magentás vagyok ingyen járt hozzá a két másik sim. Így öszesen 3 van. Egyiket átraktam e simre.
-
rikymeister
lelkes újonc
válasz
HoldfenyLuna #902 üzenetére
Fényerő 3-as, és nem élő a háttér. Tegnap este 9 körül vettem le a töltőről, most 59%-on áll.
-
rikymeister
lelkes újonc
válasz
HoldfenyLuna #890 üzenetére
Ezt hogy csinálod? Nekem a nagyobb van, de 2 napnál tovább nem bírja. 10 perces mérésre van állítva nekem is.
-
nbwpv9
csendes tag
válasz
HoldfenyLuna #887 üzenetére
Köszönöm a pontos választ!
Ahogy te is érezted, kerestem már a wear appban, csak azt mindig elfelejtem, hogy ott is lehet beállításokat keresgélni az alkalmazások között -
róland
veterán
válasz
HoldfenyLuna #883 üzenetére
Ha jól oldják meg, akkor nagyjából független melyik bank kártyája lesz mögötte. (Amúgy valószínű azokkal indulna itthon akikkel az ApplePay is indult.)
-
galbi1972
tag
válasz
HoldfenyLuna #879 üzenetére
Reméljük ez hamarosan megváltozik majd...!
-
rikymeister
lelkes újonc
válasz
HoldfenyLuna #865 üzenetére
Most megnéztem, minden engedély meg van adva.
Azt hiszem az lesz a probléma, amit Skynet258 ír, hogy az android 10 dobálja el a kapcsolatot. Ez lehetséges. Viszont amióta kézi csatlakozásra van állítva, azóta egész stabil. Ha mégis ledobja, összevissza rezeg az óra. -
róland
veterán
válasz
Hogyan lehet e telefonon beállított ébresztést szinkronizálni az órával? (Vagy egyszerűen csak vezérelhető a telefon ébresztése az óráról? Ebben az utóbbi esetben legalább rezeg az óra?)
-
HSanyi
tag
válasz
-
rikymeister
lelkes újonc
válasz
HoldfenyLuna #851 üzenetére
Köszönöm a választ. A helyzet az, hogy sajnos nem csatlakozik újra, bár nekem is ez volt az alap. Akkor vettem észre, mikor az órára nem jöttek az értesítések. Fura, mert - mint mondtam - a fülhallgatóval nincs probléma.
-
Fradipuma
tag
válasz
HoldfenyLuna #853 üzenetére
Értem akkor nincs mitől félni. Köszönöm a vàlaszt!
-
válasz
HoldfenyLuna #830 üzenetére
Én is erre várok, jóformán két selling pointja van számomra:
- az egyik hogy Androidos
- a másik ez a ECG mérésÉrthetetlen hogy az apple pl elintézte hogy elfogadják, a Samsung ami szintén nem kis cég meg (még) nem...
-
Schuler888
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #828 üzenetére
Koszonom a normalis valaszt!
azert ez valahol sajnalatos, valahol meg orulok, nyaron ezert valtottam volna le a mostanit mert ez benne van, de valszeg mar a kovetkezo model lesz igy az utod, ha out of box mar mukodni is fog talan..
-
trskv
csendes tag
válasz
HoldfenyLuna #816 üzenetére
Ez a health app rendesen működik nem samsung telefonokon is? Attól tartok, hogy nem fog jól kommunikálni a huawei mate 10 proval 😕
-
válasz
HoldfenyLuna #814 üzenetére
Az elvárás annyi lenne, hogy tudjon ilyen téren annyit mint az apple watch 4/5...
Igaz az sem szentírás, de sok esetben lehetett olvasni hogy segített..
-
sanyika987
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #803 üzenetére
nagyon köszönöm a segítségedet
-
sanyika987
aktív tag
válasz
HoldfenyLuna #799 üzenetére
király vagy köszönöm
52000 megér most?
vagy galaxy watch 32.000
ez lesz az első okos órám de nem akarok befürdeni vele -
francia63
csendes tag
válasz
HoldfenyLuna #790 üzenetére
Igen,ez lett a megoldás.Plugin,Wear újrarakása, újra párosítás és voila, működik.Köszönöm!
-
mrThomi
addikt
válasz
HoldfenyLuna #773 üzenetére
[link] 3:50 - 4:00 között
Pedig vérnyomást mondott, hacsak nem a pulzussal tévesztette össze, vagy véroxigént akart -
gyuri2008
veterán
válasz
HoldfenyLuna #741 üzenetére
De nincs köztük a Viber.
Az üzenet átjön de a hívás csak később amikor már leteszi a hívó. -
|AP|
veterán
válasz
HoldfenyLuna #733 üzenetére
Köszi!
Nem jó, de nem is tragikus. Ezekkel talán együtt lehet élni.
Ami nem tiszta még az az, hogy akkor ezek szerint az ingyenesen letölthető appok azok működnek minden további nélkül, viszont ami fizetést igényelne a Galaxy Store-ból (pl. számlapok, ilyesmi) az már nem? -
mSchumi87
senior tag
válasz
HoldfenyLuna #710 üzenetére
Igen
-
Reggie0
félisten
válasz
HoldfenyLuna #710 üzenetére
Ahh az szivas, mert a nem rozsaszint csak az LTE/acelhazas verzioban van, az meg extra 25k nagyjabol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch S10 46mm Alu GPS+ Spigen tok (2év gari) BESZÁMÍTOK!
- Apple Watch Ultra 2, 2+ év gari, AppleCare+, számla, plusz szíjak
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest