- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ShadowX #7712 üzenetére
Nem bántam meg. Kicsit vékonyabb, mint az Active2, ami kifejezetten tetszik benne, egyébként ugyanakkora. Ami még jobban tetszik, hogy sík az üveg rajta, és van egy kis pereme is az órának, így jobban védett. Az OS is jobbnak tűnik, már most van pár dolog, ami tizenen nincs (pl google pay, bár még kevés kártyával működik, youtube music, buds pro vezérlő, stb), a bónusz, hogy ezen nincs letiltva a véroxigén mérés.
Összességében nincs óriási különbség egyelőre, de a Watch4 jövőállóbbnak tűnik. Az üzemidő nekem kb ugyanaz, mint a 44mm-es Active2-vel volt.
Ja, ami egyelőre rossz, hogy a tizenes órákhoz képest nagyon kevés még a watchface, de már a megjelenés óta is jó pár megjelent, várhatóan rengeteg lesz itt is pár hónapon belül. -
válasz
ShadowX #7647 üzenetére
Sokan kaptunk ilyen kupont, nem lehet tudni mi alapján. De jelenleg tök mindegy, mert a Samsung webshopjában (samsung.com) üres a Watch 4 készlet, szóval nem tudod megvenni az órát. Reméljük lesz készleten még a hónap vége előtt, mert annyi kedvezménnyel én is vennék egyet. A ses.hu meg sestore.hu nem fogadja el a kupont, mert azok viszonteladók (ill. márkaképviseletek), nem a Samsung webshopjai.
-
-
Schuler888
senior tag
válasz
ShadowX #7441 üzenetére
Pontosan! Ezert is irtam hazhoz jovo javitast, es nem haztol hazig garanciat,mert nem ugyanaz, mar csak utobbi maradt a ragasztott hatlapoknak hala..
"
mint aki jól végezte dolgát elment."Es altalaban jól is vegezte a dolgat, ha esetleg nem, helyszinen lehetett reklamalni is 😄
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct 3 - Amoled 45mm
- MacSzerez.com - Apple Watch S10 / 46mm / GPS / Kozmosz Fekete / Apple Garancia!
- Garmin Tactix 7 - Saphire
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- Eladó egy szinte újszerű állapotú, de használt Silver Case Apple Watch Series 9 GPS 41mm okosóra
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest