Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Istvan2020 #8417 üzenetére
Anno láttam, az egész videó egy marketing, olvasd el a címét: "A MAGYAR, akit MEGMENTETT az Apple Watch"
Végig arról szól, hogy milyen szuper ez az ekg funkcó. Én beszéltem erről orvossal, sőt egy orvos barátomnak gear s3-ma van, és ő sem tud mit kezdeni ezzel az 1 elvezetéses ekg-val. Egy rendes ekg ennél sokkal több (12) elvezetéses (nem tudom voltál e már, de pakolnak a lábaidra, kezeidre és a mellkasodra is érzékelőket).
Egyébként nem tartom kizártnak, hogy igaz a story, de szerintem az ilyen eset nemhogy százalékban, még ezrelékben sem mérhető. És itt már bejön a készülék/szenzor hibája is ezen a szinten.Szerintem inkább olyan haszna van, hogy foglalkozik/odafigyel magára az ember. Pl a kalibrálás miatt havonta mértem a vérnyomásom
-
válasz
Istvan2020 #8411 üzenetére
ekg vonalon nem tudok hozzászszólni, egyikünk sem használja, üzemidőben viszont feleségem 2-ese kb. 2 nap, én 4-esem 1-1,5. ezek 40-esek, ha arról váltasz 44-esre akkor esetleg hozhatja a 2 napot a nagyobb akksi miatt.
egyébként rájöttünk, hogy amire használjuk arra jó amúgy egy aktivitáskövető is, szóval ha valamelyik bemondja az unalmast, akkor - samsung teló ide vagy oda - szétnézünk másfelé is, annyival nem nyújt többet. számunkra. ebben mondjuk vastagon benne van az új szériák ára is... -
ArthurShelby
addikt
válasz
Istvan2020 #8414 üzenetére
van fent róla videó is, hogy segített már a bajban
Háát, én szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban, lehet h kamu, elég marketinges...
Meg sztem az nem 1%, hanem 0,01% -
ArthurShelby
addikt
válasz
Én kb csak az első 2 hónapban használtam az ekg-t, sztem full fölösleges. 1 elvezetésessel nem tudnak mit kezdeni az orvosok sem, csak ha tényleg nagyon necces a helyzet, akkor látszik valami. És akkor is méricskélned kell naponta.
Nekem az értesítések, telefonálás (esim), és az aktivitás (futás, folyamatos pulusmérés) miatt tetszik. -
adamklark
senior tag
válasz
Újabb órák nem sokkal jobbak uzemido tekintetében. Most watch 5 van nekem de csak picivel jobb mint a több éves aktív 2 (ami meghalt Balatonban, bár én hibám volt, 3 év után halt be kb? Lehet több is) .
Új órán mondjuk egyből van EKG nem kell ezzel szórakozni. Mind2 órában kb 2-3 nap van normális használattal (Bluetooth, GPS, aktivitáskövetés, értesítések,Spotify-bár ez ritkán, de 10 percenként van pulzus- nem folyamatosan és este nem hordom)
-
válasz
Istvan2020 #8407 üzenetére
van a családban mindkettő, kis túlzással nem mondani meg a különbséget. ahogyan írták, mindennapos használatra (értesítések, minimál aktivitáskövetés, esetleg alvás) simán jó a 2 is.
-
adamklark
senior tag
válasz
Istvan2020 #8407 üzenetére
attól függ mire akarod használni, Tizen ugye el lett hagyva, ha kell támogatás meg könnyebb fizetés mindenféle mókolás nélkül akkor érdemes váltani. ha átlagosan használod az órát akkor szerintem még mindig jó az aktiv 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ránézésre nem sok minden történt a Watch Active szériával, de több, eddig hiányzó technológiát integráltak a jól bevált formaterv meghagyása mellett, többek között ismét van tekerőgyűrű. Csak nem látszik.
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple MacBook
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest