- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
válasz
szalai112 #7980 üzenetére
Bocsánat a kérdést, de mire cserélted le a Tizent?
ráadásul Spay csak Tizennel megy. Mit jelent a megsérült az OS? Vérzik?
A KNOX egy security chip. Ha nem trip-elted és nem találtak egy komoly exploitot akkor maximum egy hivatalos Tizen OS lett ra flash-elve másik régióból. Irj részleteket
-
szalai112
senior tag
válasz
szalai112 #7933 üzenetére
Hali
Közben olvasóm az órát hogy a warranty void 0 (0x0000) ha 1 lenne akkor nincs hardver garancia?
Samsung.hu azt mondta ez itthon nem jelent semmit, feltetem a kérdést a Samsung.com-nak.
Még nem válaszoltak ha jól olvasom az angolt akkor van garancia! [link] Ez egy fizika biztosíték? -
Badboys
őstag
válasz
szalai112 #7925 üzenetére
Sajnos nem tudom mit takar a fotó milyen hibát? Nálam a vérnyomás szenzor volt a hibás augusztusban vettem észre. Akkor írtam nekik küldték a futárt az óráért. Ott volt egy hétig majd hozta vissza. Állításuk szerint alaplap cser, hátlap csere, akkumulátor csere történt. Szerintem meg semmi, de ezt nem tudtam bizonyítani a vita közben. Ugyanis a vérnyomás szenzor továbbra is totál szar volt. Újra futár vissza kedden elvitték pénteken vissza állítólag hátlap cser , belakás előtt teszt a szenzor továbbra rossz volt. Pár heti száj tépés és javítás után jött vissza na akkor már a teszt szerint jó volt a szenzor. Kértem a cserét nem adtak csere papírt mert szerintük nem produkálható a hiba. Bocs, de csak egy kis szösszenet mire számítsál. Föl hoztam, hogy nem lett cserélve alaplap mert a szám megegyezett a régivel a válasz ez azért van mert ők átírják az imei számot. Tegyél egy próbát, ha gondolod, de a Mac Wifi és egyéb számot írd föl mert azokat nem tudják átírni.
-
szalai112
senior tag
válasz
szalai112 #7906 üzenetére
Na hali sikerült vele meg etetnem vele a QR kódót!
1.) Nyissa meg a "Galaxy Wearable" alkalmazást a telefonon
2.) Győződjön meg arról, hogy Bluetooth-on keresztül csatlakozik az órájához.
3.) A fiók kinyitásához húzzon 3 sort a bal felső sarokban, majd válassza az "A Galaxy Wearable névjegye" lehetőséget.
4.) Ezen a képernyőn látni fogjuk a verziószámokat.
5.) Érintse meg 5-ször a "Watch xy Plugin" verzióját
6.) Válassza ki az "ESIM funkció tesztelése" lehetőséget ebből a rejtett menüből.
7.) Ezután módosíthatja a "Jelenlegi QR-tesztmód: ki" -> "Jelenlegi QR tesztmód:" opciót: tovább"
Javasolnám a xeh rendszert vissza rakását.
Van hívás és NET ! -
ArthurShelby
addikt
válasz
szalai112 #7741 üzenetére
Jogos, bocsánat, tévedtem!
T: "Az előfizetésed aktiválásához kapott QR-kód egyedi és kizárólag egyszer tudod felhasználni!" [link]
Voda: "Hogyan tudom egyik eSIM-es készülékről áthelyezni az eSIM-emet másik eSIM-es készülékbe?
Először a régi készülékről kell törölni az eSIM profilt, ezt készülékenként eltérően a beállítások menüpontban lehet megtenni. Ezt követően az új készüléken a QR kód beolvasásával, és a megerősítő kód megadásával kell hozzáadni az eSIM profilt. A QR kódot és a megerősítő kódot a My Vodafone online fiókodban, a Beállítások – SIM kártya beállítások menüpontban találod." [link]Emiatt gondoltam, hogy ugyanaz a qr kód jó, de akkor valószínűleg automatikusan egy új qr kódot generálnak neked a my vodafone fiókban.
-
Mr Chapel
tag
válasz
szalai112 #7498 üzenetére
Basszus, lehet nem lesz ilyen órám...
Asszony le akarja nyúlni annyira tetszik neki. Ő otthon van most, aztán éppen ezt buzulja. Még a végén kénytelen leszek venni egy watch 4et.
Abból van 46mm-es is, meg ahogy néztem jó hozzá a fém szíj amit rendeltem az active 2-höz még.
-
Badboys
őstag
válasz
szalai112 #7027 üzenetére
Nekem az S20FE telefonnal más tapasztalataim vannak mint amit linkeltél 1 hónap emailezés és fogy. védelem az eredmény 0 la. Ennyit a Samsungról és híres termékeiről. Magyarázták a magyarázhatatlant. Undorító és semmirevaló banda. Legalábbis a Magyar Samsung. Ez kizárólag az én véleményem tükrözi.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
válasz
szalai112 #5651 üzenetére
Azért kíváncsi lennék erre. Ha okosóra akar maradni, gondolok itt arra, hogy más appok is működjenek rajta, akkor simán elhiszem, hogy lesz egy Wear OS alapú vonal, de szerintem marad a Tizen is, amire azért nem olyan sok minden van. Pl a Strava app nekem még 2 hóval ezelőtt sem működött rajta, annál pedig nincs bosszantóbb egy aktivitáskövető esetén, mikor elveszti az óra menet közben az edzést. A Samsung heealth-tel mért (kerékpáros) edzéseim mindig más kalória értéket mutatták, mint a Stravás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- Hobby rádiós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45 mm Cellular LTE
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Apple Watch 10 46mm Titanium/Hibátlan/2026.03.06.Apple Gar./Akku 100%/p4298
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest