- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dello79
aktív tag
válasz
polonic #6983 üzenetére
Én mindig úgy vagyok ezekkel a frissítésekkel.. hogy ha nem hoz érdemi javítást arra mire nekem kell.. pl. ez hogy feljavított.. akkor nem teszem fel. Most tök korrekt az üzemidő a stabilitás, semmi bajom nincs vele.. ill. a vérnyomásmérés egy pontatlan fos rajta
de azt valószínű nem ez a frissítés oldja meg.
-
róland
veterán
válasz
polonic #5063 üzenetére
Helyi kiadásban a hír. Akkor már csak február 4-ig kell türelemmel várnunk, hogy hivatalosan is működjön.
(Gondolom, ez a nem Samsung telefonnal használóknak lesz jelentős könnyebbség.)
-
eladogeppc
veterán
válasz
polonic #4611 üzenetére
Watch FIT-em van, és ahhoz képest semmilyen előrelépést nem jelent.
Sajnos sem regenerálódási idő nincs , se SPO2, se semmi.
Edzés közben a Watch FIT is ugyanennyi információt ad, persze kisebb méretben.
De az, hogy napközben a pulzus mérő csak a pillanatnyi állapotot adja vissza, az nevetséges ennyi pénznél. -
bod101
aktív tag
válasz
polonic #3687 üzenetére
Semmit, a videó szerint csináltam.
A vérnyomás miatt fent volt már a régebben itt leírtak alapján feltéve.
Ma kijött a frissítés azt felraktam, minden gyári és a legfrissebb, portugál
Utána a videó alatt belinkelt két apk-t tettem fel a telefonra (SamsungHealthMonitor167.Mod5.apk és a APK4TPK_installer_attempt_v1.apk az utolsót tettem fel először).
Kb. 1 perc volt volt az egész. -
SpongyaBob
veterán
válasz
polonic #3592 üzenetére
Amúgy már értem, hogy miért van eltérő verzió az appoknál pl. ha böngészőből nézem meg a store-t vagy ha telóról a Galaxy Store-t. Az órán lévő szoftver függvénye. Most, hogy megkaptam a legújabb szoftot le is frissült minden. Amíg a régi januári volt (BTA1) addig nem voltak elérhetőek az újabb appok.
Egyébként biztos a 5.5.0.1-et kaptad meg?
(#3594) Lacas9685
Csak bizonyos időközönként keres frissítést automatikusan, nem pedig egyfolytában
-
Schuler888
senior tag
válasz
polonic #3458 üzenetére
Ha jol megnezed a masodik kepen latszik, a lunetta szelso fekete szegelye
A szij teljesen jo minoseg, szep, massziv, semmi allergias reakcio, es a kedvencem a gyorsan kioldo es bekapcsolhato zarszerkezete, elozo galaxy watchomnal is ugyanezt a tipust hasznaltam femszijbol(meg egy magneses milanoit neha), csak az 22mm-es volt, igy cserelhettem a jol bevalt szijaimat, vagy "szabhattam" at -
elsőáldozó
csendes újonc
válasz
polonic #3034 üzenetére
Viszont ha leveszem a rezgést, mert a sok Viber üzenet miatt zavaró, akkor az a telefonhívásnal is kikapcsolja a rezgést. Tehát ennyire binaris lenne: vagy rezeg minden értesítésnel, vagy egynél sem (beleértve a telefonhívást is,ami azért nem egy messenger üzenetre figyelmeztető dolog szerintem?
-
hito
nagyúr
válasz
polonic #2901 üzenetére
Vacak az, de amit tud, azok hasznosak
Nekem volt még az EKG előtti (és Nokia név előtti) verzió. Anyaghasználatra nem tud igényes, úgy értettem, hogy vacak. Azon legalább volt egy kis kör alakú LCD panel, de a Move-on (az az EKG-s) még az sincs. 0 notification-nel hülyét is kapnék. Gondolom annyit tud, hogy rezeg ha esemény van.
-
hito
nagyúr
válasz
polonic #2899 üzenetére
Pedig nagyon tuti fícsör szerintem. Nyilván benne van a pakliban, hogy kicsit előbb kelek, de kit érdekel, ha simább mégis simább vagyok. Ha a vacak Withing már évek óta tudja, ennek is kéne szerintem. Tök hasznos és csak szoftver kérdése, mert alvásfigyelést ugye tudja.
-
Csocsesz75
őstag
válasz
polonic #2537 üzenetére
Köszi, még lenne kérdésem ha nem gond.
Minden kijelölt app értesítése működik ? Ezt azért kérdezem mert Galaxy Fiten hiába van kijelölve például a TV24 app nem jön értesítés a megjelölt műsorok kezdési idejénél. Illetve csak akkor kapok értesítést ha a TV24 appban bekapcsolom, hogy vegyen fel emlékeztetőt a naptárba de akkor ugye megint csak nem az küld értesítést hanem a naptár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Synology NAS
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Medence topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Crucial 240GB SSD eladó
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest