- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
Nekem R825F van, ez a fém LTE modell, gondolom hasonlóan lehet szétszedni, mint a 40mm-est: [link]
Az akkunak elvileg ez a típusa: EB-BR820ABYJó amit találtál, ha neked is 44mm-es van.
A 40-esbe viszon kisebb kell. Annak EB-BR830ABY a típusa.Szerk: De ha jól látom itt nem igazán van elektronika az akkun, csak két darab érintkező, így ha fizikailag befér, nagy gond nem lehet.
-
Sumptuous
senior tag
Most hogy ezt írtad elgondolkodtam rajta, hogy házilag kicserélem az akkut egy újra. Bőven elég nekem az óra tudása mái napig, viszont már naponta kell töltenem. Félek, hogy felpúposodik az akkumulátor és kinyírja az óra magát...
Próbálta már valaki házilag cserélni? Alin néztem hozza akkut, olyan 4ezer forintért már kapni.. Vagy van jobb forrás?
-
gjoco1
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest