- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dello79
aktív tag
válasz
pczinder #7361 üzenetére
Én rendszeresen fizettem órával amíg Garmin Pay-t használtam, váltottam és nagyon bántam, hogy Samsugon nincs ez a funkció.. aztán jött a Revolut és a G-Pay lehetőség NFC vel és megnyílt a világ
sokkal sokkal egyszerűbb és gyorsabb mobillal fizetni mint órával.. én ezt javaslom, ha lenne Samsung Pay tuti aktiválnám és max strandon használnám ahol mondjuk félteném a telefont előhagyni.. évi 4x kb... de ahol van telefon ott már sokkal gyorsabb egyszerűbb és kényelmesebb is a Revolut + G-Pay NFC alapon.
-
dionaea
őstag
válasz
pczinder #5147 üzenetére
Sztem ezzel nincs baj hogy megemlited mert ez is egy probléma, gond. Valakik pénzt buktak az egészen valakit idegesít. Én próbáltam ilyen óra számlap szerkesztőt de őszintén se idegen,se időm nincs rá így letoltok, néha de 3 éve megvan az a 10 amiket hasznalok a többi probalgatas majd törlés
-
Dello79
aktív tag
válasz
pczinder #5141 üzenetére
Anno én is csináltam ezt egy szoftvernél.. de rájöttem, hogy sajnos ki vagyunk szolgáltatva a gyártónak.. persze, most egy darabig tudod halogatni, de ez nem megoldás, hogy nem frissíted ... hisz hamarosan elérkezel arra a pontra, hogy már nem tudsz mit tenni.. anno én sokat kűzdöttem egy szoftverrel ebben a témában.. telepíthettem APK -kat, stb aztán 1 év után elengedtem a témát, mert annyi új frissítés jött ki, hogy már tarthatatlan volt, hogy a régit használjam. Most nekem is ilyen óralapom van, nem vagyunk egyformák engem kifejezettem zavar hogy valami mozog AOD-ban.. tök jól meg tudom különböztetni, hogy mikor van AOD módban így az óra ..
-
HSanyi
tag
válasz
pczinder #3845 üzenetére
Az első alapvetés:
Az órába magába folyadék nem hatolhat be, mert akkor nem víz álló (vagy megáll vízben, mint a régi kínai5atm-s órák )
Második alapvetés: ugyan megkülönböztetünk édes/sós vizet, DE mindegyik tele van mindenféle összetevővel, ami kimondottan jól vezeti az áramot. Elég megnézni egy "édes vízzel" érintkező telefon, kínai vízállóságú óra belét. (valahol még talán mindegyikből akad a lomosomban)
Harmadik alapvetés: a sós víz igenis alapvetően káros az órára, mert a barometrikus magasságmérőn, hangszórón kirakódód só, amit le nem tudsz mosni, befolyásolja, vagy lehetetlenné teszi működésüket, de az órán is komoly esztétikai problémákat okozhat ha nem sikerül jól eltávolítani.
Szóval főleg a harmadik pont miatt zárják ki a garanciából a tengeri használatot.
Ezért magam is azt mondom, hogy tengerbe mindenki saját felelősségére vigye!!!!!
Viszont mivel folyamatosan jönnek az új modellek és a megvásárolt óra ára is rohamosan csökken (én 310 €-t vettem, most volt akcióban 145€-t) és a használat egyre inkább látszik az órán, akár mennyire vigyáz is rá az ember, nem kell tartani attól, hogy a garancia vesztés miatt fogom cserélni.
De mint írtam, mindenki maga dönt, akár kalapáccsal is verheti óráját, ha akarja, hiszen ő fizette. Max nézzük, hány ütést bír ki komoly kár nélkül. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest