- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
-
spiritex
veterán
válasz
adamssss #877 üzenetére
Totál off, de ha már te is nagy tenisz fan vagy, ajánlom az amerikai meccsek ágyból való követését egy kétmagos androidos tablet, a boat browser és a sportlemon oldal hármasának segítségével! Hatalmas élmény, ha már nem adja egyik magyar adó sem őket! Így néztem az Indian Wells-i döntőt is! -
spiritex
veterán
A papírtörlőt én nem javaslom, mert arról leválnak pici részek és belemennek a képernyő pórusaiba, amiket megint lehet kitakarítani. Inkább jó puha mikroszálas törlőkendőt javaslok szárazon. Ha meg valahol makacsabb szennyeződés van, akkor csak egy kis részére tegyél pici vizet, tehát nedvesítsd meg, majd a száraz részével töröld szárazra.
-
spiritex
veterán
válasz
old_artist #826 üzenetére
Én egy M325-ös Wireless Logitech egér vevőjét dugtam bele, kb. 2 hónapot bírt a monitor hub-ja... Köszi, hogy szóltál, mert akkor inkább nem az alaplapba Dugonics, hanem egy másik külső usb-hub-omba.
-
spiritex
veterán
Hát ha van Display port-ja akkor igen.
Szerk:
Azért jöttem egyébként ebbe a topicba, mert nem akartam újat nyitni az U2211H monitoromnak.
A kérdésem az lenne, hogy lehetséges az, hogy máról holnapra megadja magát a monitorban levő usb hub? Mert hirtelen Unknown Device-ként jelenik meg, és folyamatosan ugrál fel egy ablak, hogy ismeretlen eszköz. Nagy nehezen kiderítettem, hogy a sok usb cuccom közül a monitor volt a hibás. Most lehúztam, kiiktattam és a fárasztó üzenet is eltűnt, de nem értem mitől mehetett tönkre egy ilyen egyszerű elosztó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged