Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetyaa
tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy elméletileg a monitornak az usb csatlakozójára ha rádugom a fényképezőt, akkor meg kellene jelenítenie a képeket. De hogyan tudom át állítani hogy ne a számítógépet akarja mutatni? auto select, vga, dvi-d, displayport van kiválasztási lehetőségeknek. Vagy eleve rossz helyen kutatok? Vagy nem is tud ilyet?
-
Peetyaa
tag
válasz
old_artist #314 üzenetére
Na most meg ezt írja ki.
The current input timing is not supported by te monitor display. Please change your input timing to 1920x1080@60Hz or any other monitor listed timing as per the monitor specifications.
Egyébként videókarim ati hd 5670 ddr5 1giga -
Peetyaa
tag
válasz
old_artist #312 üzenetére
Sikerült beállítanom de csak 72hz-re, és akkor is megállás nélkül ugrál meg remeg a kép, úgy hogy vissza raktam 60-ra. 75hz-en eltűnik minden és a monitor ki ír valamit a dvi csatlakozásról. Másik meg ha pl itt nézem fórumot, és egér görgőjével szépen lassan megyek lefele, akkor is kicsit akadozva megy. Olyan mintha csíkosodna a kép. Film, játék stb.. nem vettem észre ezt a problémát. Van erre valami megoldás?
-
Peetyaa
tag
Sziasztok! Arra lennék kíváncsi hogyha megcsinálom én is ezt a 72-75Hz-es beállítást, akkor amit kaptam kalibrálás utáni icc színprofilt, elvesztem? Vagy nem sok köze vagy egymáshoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged