- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Szia!
Én pár éve használtam egyet a volt munkahelyemen és szerintem meglepően jól szólt, mind minőség, mind hangerő tekintetében. Nyilván nem kell azért csodát várni meg tízen ezer Ft-os sztereó hangszórókkal összehasonlítani, én viszont nagyon kellemeset csalódtam benne.
A 2,5 W-os Logitechnél valószínűleg mindenképpen jobb lesz.
-
Bjørgersson
félisten
Gyárilag 29%, nekem így jó.
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Barett 50cal #1654 üzenetére
Valószínűleg itt mindenkinek U2312HM van, úgyhogy inkább ebben a topikban próbáld, szerintem több sikerrel jársz.
-
Bjørgersson
félisten
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Petyyyyy #1499 üzenetére
Látom elég combos géped van, gondolom játszani is szoktál vele, úgyhogy szerintem egy próbát mindenképp megér. Nézd meg néhány játékkal, aztán ha nem jön be, még le sem kell törölnöd, csak visszaállítod 60 Hz-re, aztán annyi. Én pl. nagyon örülök neki, igaz nincs sok különbség 60 és 72 fps között, de számomra már az is észrevehető.
-
Bjørgersson
félisten
Na kicseréltem a videokártyát, a színprofilhoz nem nyúltam és a színek közt sem veszek észre semmi különbséget.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Santosh #1461 üzenetére
Az első háromra nem igazán tudok válaszolni, a negyediknél meg nem értem mire gondolsz az alatt, hogy szembarát. Én viszonylag sokat ülök a gép előtt, van, hogy napi 10-12 óra is megvan összesen, viszont talán eddig egyszer vagy kétszer ha fájt tőle a szemem, az is inkább lehet a fáradtságtól volt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Meghivott #1448 üzenetére
Én nem értek hozzá, viszont amit tegnap linkeltem a kalibrálásról van benne egy másik link a monitorkalibráló eszközökről. Én pl. már az első oldalt is lusta vagyok elolvasni, de téged hátha jobban érdekel a téma.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
amd7870 #1437 üzenetére
Kalibrálás, a 72Hz az esetek 90%-ában működik.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
old_artist #1432 üzenetére
Szia!
Igen, pont te készítetted nekem a profilt.
-
Bjørgersson
félisten
Rosszul fejeztem ki magam, a kalibrált - kalibrálatlan közti különbséget (legalábbis szerintem) egyből lehet látni, amikor alkalmazod az új szín profilt. Én inkább a vga-k cseréjéből adódó eltérés miatti kalibrálás szükségességére gondoltam, hogy szerintetek mennyire indokolt.
-
Bjørgersson
félisten
Kérdem tőletek, mi a véleményetek erről a monitor kalibrálásról?
Ugye van az a megszokott rizsa, hogy a futószalagról pár %-os eltéréssel jönnek le a képernyők, ezért a kalibrálással a legjobbat hozzák ki a színek megjelenítéséből, ami ugye azért még érthető. Aztán szokták még azt is mondani, hogy videokártyánként, de legalább AMD - nVidia (vagy fordítva) csere esetén ajánlott újrakalibráltatni a megjelenítőket, mert gpu és gpu közt is van legalább pár % eltérés. Na már most..
Én kb. másfél éve vettem a monitort kalibrálva, azóta pedig már a negyedik videokártyával használom (GTX460, GTX660, HD6770, GTX660, HD2000) és rohadjak meg, ha bármi különbséget észrevettem a színek közt miután cseréltem a kártyákat.
Ti hogy vagytok ezzel?
ui.: A közeljövőben valószínűleg megint csere lesz, mégpedig egy HD7850-re, kíváncsi vagyok akkor fogok-e látni bármi eltérést.
-
Bjørgersson
félisten
Eltűnt a 72Hz driver a gépemről. Ma még esküszöm tökön szúrom magam.
-
Bjørgersson
félisten
Lehet csak beképzelem, de 72 fps-sel sokkal folyékonyabban tűnik a játék 60-hoz képest. Már amikor megvan 72.
-
Bjørgersson
félisten
Visszaraktam kézileg a gyári drivert, de a beállításoknál még mindig ott van a 72 Hz.
-
Bjørgersson
félisten
A 72Hz driver helyére vissza tudom valahogy rakni a gyárit?
-
Bjørgersson
félisten
Ki mivel szokta megtakarítani a képernyőt?
-
Bjørgersson
félisten
Felnyomtam a 72 Hz drivert, de a monitornak nem akar tetszeni, azt írja nem támogatja. Úgyhogy marad a 60.
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Az első hsz-ben leírtak alapján feltelepítettem a 72 Hz-es drivert, gond nélkül sikerült is, viszont újraindítás után nem jelenik meg a beállításoknál, ergo nem történt semmi (?).
-
Bjørgersson
félisten
Csókolom!
Gondoltam beköszönök már az új monitorommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Tesla topik
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest