Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lacam71 #1998 üzenetére
Tegnap megjött a 3. monitor is, szintén "használt", de ez legalább nem volt összekarcolva/megrepedve, bár van rajta egy apró fröccsöntési hiba, de már nem érdekel. 212 órás üzemideje van. Viszont egy kicsit olyan, mintha a kép teteje rossz helyen lenne. Mármint az ablakok felső sora mintha levágódna. (még nem volt időm pontosabban megnézni, mert éppen csak összeraktam) A gyártási idő megegyezik mind a háromnál (2013 május).
Azt már nem is mondom, hogy a UPCnek fogalma nem volt, hogy éppen melyik monitort kéne elvinnie a nálam lévő kettő közül... Én tippeltem, hogy az elsőt. Ha kapok végre egy véleményező emailt, akkor ezt tuti beleírom. (és még a futár volt felháborodva, hogy miért nem tudom...)
-
-
Nem a világvége, de sérült: [link]. Plusz egyenesbe fordítva nem volt vízszintes, kicsit túlfordult a monitor. Bár fotón nem az igazi, vaku nélkül készült. Elvileg véletlenszerű, hogy ki kap újat és ki a gyárból javítottat, nincs megkülönböztetve. Mondta a srác, hogy semmi gond, elnézést kér az esztétikai hibáért és küldik a harmadikat, a másik kettőt meg majd elviszik.
Remélem a következővel már nem lesz gond.
-
-
Az enyém sincs 1 éves... Remek.. Akkor a futár előtt bontsam ki a cuccost, hogy megvan-e minden? Ebben a monitorban lehet ilyen "futásidőt" nézni?
Van jogom elállni a használt darabtól? Használt cuccokat sem veszek, mert szeretem, ha tudom azt, hogy hogyan volt használva az adott termék. Vagy nevezhetjük szimplán fóbiának is.
-
válasz
old_artist #1982 üzenetére
Közben megfuttatott az Aqua.. Elküldött a Fixdirecthez (akiket szintén felhívtam és elmondtam a bánatomat, hogy van egy ilyen monitorom stb), mondták vigyem be. Átkocsikáztam a városon, ott a felvételkor mondták, hogy oké, ők nem tudják javítani, hívjam a dellt.. Mondom jó, hogy előtte direkt felhívtam őket, hogy mit kell tennem... Mindegy, csak kb azokat kérdezte, mint te, a válaszom az volt, hogy a színprofil reset ezt biztosan nem hozza rendbe, kábel nem volt másik, gép igen. Felvette az adatokat és mondta, hogy küldi az újat. Ez így elég szimpatikus.
-
Sziasztok!
Valami gáz lehet a monitorommal. Ma vettem észre, hogy a képernyő jobb oldala kezd bezöldülni. Néztem monitor tesztet, ott a jobb oldalon a pirosnál olyan, mintha minden 2. sor sötétebb lenne, a kék "kockás" mintát ad, a zöld stimmel.
Képek a hibáról: [link]
Ez mi a fene lehet? A monitor még nincs egy éves sem. Dellnél mennyi ideig tart a garanciális javítás/csere? (Murphy szerint pont a legrosszabbkor kezd bedögleni
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- Samsung Full HD LED Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest