- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Ja igen, bocsánat, DP-t akartam írni!
Én épp ma adtam el a monitort, 2 évig nyúztam, szép volt, jó volt, elég volt. Nagyon király monitor volt, de most beújítottam egy 144Hz-es TN monitort, mivel szinte csak játékra használom a gépet. Betekintési szög nem zavar, mert szemből nézem a monitort, a színeket egész jól sikerült belőni ezen is, és a 144Hz nagyon komoly!
-
daveoff
veterán
Csak a wondercsabo féle driverrel próbáltam. Digitális aláírás kérés nélküli módban újraindítottam a windows, és telepítettem a drivert, majd újraindítás. Többször is próbáltam, win 8.1 pro 64bit a rendszerem, 290x a kártyám, és displayport kábelen van a monitor, más megjelenítő nincs a VGA-n.
-
daveoff
veterán
Sziasztok!
Feltettem a drivert, miért nem jelenik meg a 72Hz? Mit kell még csinálni?
-
daveoff
veterán
válasz
old_artist #1854 üzenetére
Nagyon köszönöm!
De most éppen Nvidia kártyám van, a kalibrálást meg AMD-vel lett csinálva, így is használjam a kalibrált beállítást, vagy inkább ne?
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
Egy kis segítséget kérnék. Win 8.1 alatt hogy tudom telepíteni a 72Hz-es drivert? A digitális aláírás hiánya miatt nem engedi telepíteni a win.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Full HD LED Monitor
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Fotó állvány eladó
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest