- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- iOS alkalmazások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dre11
csendes tag
Pedig épp akartam írni, h milyen jó ez a dell garancia, h ilyen hiba esetén simán cserélik a monitort
Két nappal a dell ügyfélszolgálatos telefon után már meg is hozták a másikat, és egyelőre 1-2 pixelhibától eltekintve (amit csak akkor lehet észrevenni ha keresi az ember) semmi gond nincs vele. Sőt a tápkábelt leszámítva minden más kábelt adtak hozzá, és cd-t is. Plusz a házhozszállítás is bejött, nem nekem kellett rohangálni érte. Rá másnap meg elvitték a rossz monitort is.
De akkor meg kell várni azt a bizonyos 4 hónapot, h azon túl is bírja-e. A cseremonitor 2012 decemberi gyártmány a doboz szerint. Talán mostanra már kiküszöbölték a dolgot... Az előző 2012 augusztusi volt, sztem resetnek is, azt vettük novemberben, és eddig (februárig) bírta. Reméljük nem folytatódik tovább ez a pechszéria.
(A garanciához őrizzétek meg az eredeti dobozról az Order számot, az alapján fut a garancia tovább monitorcsere esetén).
Viszont nagyon jó ez a monitor, a színek elképesztően jelennek meg rajta. Nem bántam meg -
old_artist
addikt
Üdv!
Miért is lőttek a helyszíni garinak
, az ASBIS Magyarország Kft. a Dell hivatalos Mo.-i forgalmazója, és ... u.itt találhatod azt a telefonszámot is (06-80/016-157), amit fel kell hívnod ... elmondani a hiba jelenséget, és 3 napon belül cserélik is ingyenes kiszállással a monitorodat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M15 - i7 I 16GB I 500SSD I 15,4" Retina I Radeon R9 M370x I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest