Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
válasz
nagyi2k #1149 üzenetére
Esténként nekem csak egy kis lámpa szokott világítani a szobámban úgy, hogy a monitor mögötti falra menjen a fénye nagy része. Így, és 0-ra tekert fényerővel teljesen jó a monitor. A befénylést a sarkoknál nem igazán veszem észre, ha nagyon keresem akkor lehet látni fekete háttérnél, de egyáltalán nem zavaró számomra. Nem fekete háttér esetén pedig szerintem észre se veszed.
-
Capricornus
aktív tag
Sziasztok!
Azoktól kérdezném, akiknek van tapasztalata a futáros cserével, hogy a régi monitort mikor fogják elvinni? Már lassan egy hónapja megjött a csere, viszont a futár akkor nem volt hajlandó elvinni a régit, ami azóta is itt porosodik. Az ügyfélszolgálatot felhívtam és azt mondták, hogy várjak türelemmel, mert ők már semmit nem tudnak tenni ez ügyben.
-
Capricornus
aktív tag
válasz
old_artist #943 üzenetére
Hello!
No, szereztem egy HDMI-DVI kábelt, és rádugtam a dolgozós laptopra. (Dell N5110, Nvidia kártyával)
A hiba ugyan az, mint eddig. Ha felbontást váltok, akkor a kép fekete lesz, és semmi. A gép szerint megy ki jel, a monitor bekapcsoló gombja is szép kéken világít, de ennyi. Többszöri ki-be kapcsolgatás után egyszer csak megint lesz kép, de ez így nagyon macerás. Ráadásul olyat is csinál néha, hogy a jobb felső sarok sötétebb lesz, mint a kép többi része. Ki-be kapcsolás után ez eltűnik, de akkor is.Azt hiszem ez már tényleg gari...
-
Capricornus
aktív tag
válasz
old_artist #940 üzenetére
DVI kábellel is ugyan ez a probléma. :-(
HDMI-DVI kábelem nincs sajnos, de félek, hogy ugyan ez lenne az eredmény...@rsf
nem tudom, mikori gyártmányú -
Capricornus
aktív tag
válasz
old_artist #938 üzenetére
Hello!
Nem, mert nincs másik DP kábelem. Gondolkoztam azon, hogy DVI-al használjam tovább.
Másik gépet se tudok rákötni, mert a dolgozós laptopomon csak HDMI kimenet van. -
Capricornus
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek az mitől lehet, hogy néha a monitor bekapcsolása után nem ad képet? A power gombja szép kéken világít, de a kijelző tök fekete. A menü gomb lenyomására a menu sem jön fel. A géphez DP-on keresztül van csatlakoztatva, egy HD7850 videókártyához.
Eddig annyit sikerült kitapasztalnom, hogy többször ki-be kapcsolás utána egyszer csak ad képet. Van, hogy 1-2 ki-be kapcsolás után, de van, hogy akár fél tucatszor is el kell ezt játszani.
Ezen kívül még annyi a tapasztalat, hogy ha valami alkalmazás nem natív felbontáson fut (magyarul nem 1920x1080-on), akkor szintén ez következik be, hogy egyszerűen fekete lesz a kijelző és a menü ugyan úgy nem jön fel a menü gomb lenyomására.
-
Capricornus
aktív tag
válasz
ImpersonatoR #927 üzenetére
Pár játékot játszottam már én is rajta mióta megvan (Witcher 2, Titan Quest, Mass Effect 3) és semmi gondom nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged