- Azonnali mobilos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoZoL
senior tag
Üdv!
Mostanság gondolkodok a már meglévő ilyen monitorom mellé még plusz 2 ilyet monitort vásárolnék használtam. Nézegettem itt az aprón de nem nagyon vannak tisztában az árakkal! Használtan 1 év vagy már gari nélkül is 40e Ft-ért árulják. Tudom, hogy jó moncsi de akkor is újonnan 52e Ft 3 év garival. Nem értem miért tolják fel ennyire az árát, nem egy hirdetést látni 40e Ft felett!
-
GoZoL
senior tag
válasz
Lazarus911 #957 üzenetére
Ha van olyan géped, hogy 120 FPS megy átlagban vagy esetleg 3D szemüveggel szeretnéd játszani akkor van értelme, de amúgy bőven jó ez a monitor, én sokat játszok a BF3-al és még sok más játékkal. Az IPS panellel meg jobban jársz mint a BENQ TN+ panelesével.
-
GoZoL
senior tag
Nem engem kérdeztél de hátha tudok segíteni! Nekem Samsung 205BW volt előtte 20"-os. Már a méret is nagyobb a dell-nek. Amit legelőször észrevettem a szélei kicsit világosabbak de hát a led miatt van. Az előző TN+ paneles volt ez meg IPS. Játékra használom semmi után húzást nem tapasztalok, nem bántam meg a cserét! Színvilága hasonló nekem a Samsung-hoz.
-
GoZoL
senior tag
válasz
killzone1987 #631 üzenetére
Nincs magyar nyelv, de nem olyan bonyolult, hogy ne értsd meg!
-
GoZoL
senior tag
válasz
old_artist #414 üzenetére
Nekem nincs kalibrálva a monitorom! Hogyan lehetne ezt megoldani?
-
GoZoL
senior tag
válasz
old_artist #322 üzenetére
Milyen színprofilról van szó és mi az a lutmanager? Én default beállításokkal használom lehet nem a legjobb megoldás!
-
GoZoL
senior tag
Szia!
Nekem U2312H-m van és napi szinten BF3-al játszok. Nem tapasztaltam semmi problémát játék közben, az IPS panel igaz 8 ms de a technológiának hála nem vehető észre. Ha van pénzed az U2412HM-re akkor már csak azért is azt vedd mert nagyobb, főleg ha 20" körüli monitort cserélsz. Ár érték arányban jó, a feketéje foltos de olvastam ez az IPS miatt lehetséges!
-
GoZoL
senior tag
Sziasztok!
Játékra használnám meg internetezésre. IPS panelnél nem sok a 8ms? Észrevehető ez játékban? Köszi a válaszokat! Ettől teszem függővé a választásom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged