- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
RichieTri #1884 üzenetére
Gondoltam, hogy ez a gond, de ezzel meg az a baj, hogy ha eltávolítom a monitor drivert, a következő újra indításnál a kedves windows már telepít is hozzá egyet, esélyt nem adva nekem, hogy a sajátom tegyem fel....
Akkor esetleg itt kell keresni a hibát? Ki lehet kapcsolni windowsban, hogy ne keressen automatikusan drivert?
Nagyon köszönöm a segítséged!
-
TomiLi
addikt
válasz
RichieTri #1882 üzenetére
Értem, köszi.
Valamit nem jó csinálok, mert nekem nem sikerül...- digitális aláírás kilőve
- driver simán feltelepít (jobb klikk az .inf-re -> telepítés)
- újraindít -> és semmi... nem tudom 60Hz-ről átállítani semmire.gondolom a színkalibrálás nem játszhat közre, vagy igen? Oázisból kaptam kalibrált színprofilt, és az már be lett lőve a driver előtt. Lehet, hogy ez a gond? Vagy ez totál hülyeség és semmi köze hozzá.
-
old_artist
addikt
válasz
RichieTri #1098 üzenetére
Üdv!
A módosított driver esetén tulajdonképpen 71.928Hz lesz majd DVI kábel használatával, mivel a Win hülyén kerekít - csak az "egész-részt" a 71Hz-et írja ki, de DP esetében megvan a 72Hz mindkét esetben (monitor OSD és Win).
Nyugodtan használhatod ennek ellenére DVI összeköttetéssel. -
válasz
RichieTri #884 üzenetére
Szerintem tök szubjektív a dolog.
Kérdés, ki mennyire érzékeny az ilyen dolgokra.Én egy öreg CRT után váltottam, és nekem (se) okoz gondot. Nem mondom, hogy pl. Win. betöltésnél nem látom, de nem zavar.
Általános használatban meg, amikor nem full fekete a kép, nem is veszem észre. Nem bántam meg a "cserét".COD4-ezek, játékban se vettem észre hátrányát. Ha jól megy, így is nagy többségben első, első 3-4 ben vagyok, ha kakin megy, akkor meg most is kakin megy, de az nem a monitor hibája
Ha van rá lehetőséged (pl. pesti vagy akkor tuti) azt ajánlom, nézd meg személyesen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest